רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,582 נושאים בפורום הזה
-
הסיכום השנתי של המכוניות שעלו לכביש Cars-Dec-2016-Gimur.pdf
הודעה אחרונה מאת vday, -
רישוי 2016
מאת vday- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 636 צפיות
האם יש למישהו נתוני רישוי מפורטים לשנת 2016 כולל דגמים ותיבות הילוכים תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מפרסם בפורום הכללי כי לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים לנושא הזה. לפני כמה ימים החניתי את הרכב שלי בחנייה לטווח ארוך בשדה התעופה כי טסתי לכמה ימים. יום לאחר מכן, בזמן שאני בחו"ל, פרצו לי לחצר הבית וגנבו אופנוע שטח שהיה קשור במקום מוחבא בתוך החצר (אי אפשר לראות אותו מהרחוב) וכמעט ולא נסעתי איתו בחודשים האחרונים כך שאני בספק אם בכלל מישהו ידע שהוא שם. ניסיתי לחשוב מי יכול היה לגנוב אותו וזה נראה לי צרוף מקרים שקשור לחנייה בשדה התעופה. לבית לא פרצו כי אשתי והילדים נשארו בבית אבל לא מן הנמנע שאם היו מבחינים שאין בבית אף אחד אז אולי היו מנסים גם לפרוץ לבית. חשבתי על זה שתכלס, הגנבים (ימח שמם!) יכולים לצלם לוחיות רישוי של מכוניות שחונות בחנייה לטווח ארוך מתוך הנחה שבע…
הודעה אחרונה מאת Metronome, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
סמל"ת יוצאת כעת במבצע לסובארו B4 במחיר 149,900 ישירות מהיבואן, הנחה של 25,000 שקל, למעשה הופך זמנית את ערוץ 01 ללא משתלם.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, ברשותי סיטרואן C1 שנת 2013, רובטית, לאחרונה ראיתי את המבצע על ה-C1 2017, החדשה, מזה זמן שאני מעוניין לשדרג את הרכב לרכב "חדש" או "גדול יותר". בהתחלה חשבתי לרכוש רכב "גדול" יותר עם מנוע קצת יותר נמרץ, אך חשבתי על היבט הדלק. הייתי מעוניין לשמוע ממכם, האם טרייד-אין ותשלום חודשי הוא דבר שכדאי לעשות על מנת להתקדם בשנתון? הייתי מעוניין לרכוש את ה-C1 הכי מפוארת, מה שיתן לי גם קצת "גאדגטים" דבר שחסר לי מאוד ברכב העכשווי שלי. פרטים על הרכב שלי, שנת 2013. עם 95K. יוצא ליסינג, יד שנייה. או שמא באפשרותי לעשות טרייד אין על רכב בנפח גדול יותר, אשמח להמלצות על רכבים שעומדים ברשותי בתקציב של הרכב שלי (כמובן שאני מוכן לבצע תשלום חודשי, אך אם זה רכב…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 673 צפיות
שלום, אני לא מדבר על המרחק לרכב שלפניי. השאלה מתייחסת למצב בו אין רכבים מקדימה, הדבר הזה נותן צפצוף, מראה בצג קווי שוליים בשני הצדדים ורושם באמצע מספר (20\40\30). זה קורה גם לפני הסיבובים. לא מצאתי חוקיות למספרים - מה המשמעות שלהם ולמה הדבר הזה מצפצף +מדליק קווי שוליים? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , היכן ניתן לרכוש במקום אמין (אזור המרכז),פנס קדמי משומש ו/או חדש לא מקורי לקיה שנת 2008 ? תודה עופר
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, לא בטוח שזה הפורום הנכון ומבקש סליחה מראש אם לא. מעוניין להתקין ברכב שיש בו ריפודי עור כסא תינוק ולא רוצה לגרום נזק לריפודים עצמם. כיצד הכי טוב להתקין את הכסא? מן הסתם יחובר בעזרת ISOFIX אבל כיון שיש לחץ על הריפוד עצמו והכסא הוא עם מסגרת, עלולים עם הזמן להווצר "סימנים" ו"שקעים" על הריפוד. מה עושים במצב כזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לא ממש מצאתי תשובה חד משמעית עובדות: לרכב יחס דחיסה של 1:10. בפיית הדלק רשום - Min 95 Octane.- משמע - שאפשר לתדלק באוקטן גבוה יותר (?). בשיטוט בפורומים בחו"ל רשום ש אוקטן 98 משפר את תגובת המנוע, פעולתו ואורך חייו. מפנה כאן שאלה לבעלי הרכב ובכלל לבעלי רכבים עם גדישה. האם ניסיתם לתדלק ב 98? האם הורגש שיפור? - מיותר לציין תוכנות וכאלה - אני שואל תכל'ס האם יש השפעה. תודה, אלון.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
השנה התחילה חזק Cars-Jan-2017.pdf
הודעה אחרונה מאת aka77, -
אייל כרמי, איש המערכת למשימות שבעה מושבים מיוחדות, יצא לבחון את הסיטרואן C4 גרנד פיקסאו, ומצא את מה שהוא איבד אי שם לפני כמה שנים כשאיזו פורד אחת יצאה מחייו. בואו לקרוא את המבחן המלא כאן.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 תגובות
- 905 צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/citroen/96149/hot-citroen-c3-gti-could-be-on-the-way-to-rival-the-fiesta-st מתכננים לנו איזו פיזו שמתנהגת,או עוד אחת מההצהרות הרגילות שלהם שם בארץ האייפל והבגאט?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה להסביר לחבר שלא נהג זמן מה, על השתלבויות ונתיבי האצה. ניסיתי להסביר לו בעצמי, לא כ"כ הצלחתי להסביר לו את "הטכניקה" אמר שהוא זקוק למורה נהיגה. יש סרטוני הדרכה טובים בנושא? אפשר גם באנגלית. תודה.
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 950 צפיות
שלום קניתי טויוטה קורולה חדשה (ללא TOYOTA Connected) והבנתי שיש אופציית mirror LINK ולא הצלחתי להפעיל אותה. האם מישהו יודע איך מעילים את האופציה הזאת ?
הודעה אחרונה מאת micha, -
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כמה זמן אחרי העברת בעלות אפשר להוציא רישיון רכב חדש עם שמות הבעלים החדש בסופר-פארם? האם הוצאת רישיון כזה (לא תשלום אגרה) עולה כסף?
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
אני תוהה מה הצורך במערכת 4X4 בקרוסובר טיפוסי. למשל בתמונה אתם יכולים לראות את הסרן האחורי של סוזוקי ויטרה. הדפרנציאל נמצא נמוך, מתחתיו צינור פליטה (קשה לראות כאן פרופורציה, אבל הדוד גם יחסית נמוך ובולט מתחת לפגוש). מה זה נותן לא בשלג (בגשם מסתדרים בסדר גמור רכבים עם הנעה על סרן אחד)?
הודעה אחרונה מאת Amirst1, -
מזראטי לבנטה קצת מרגיש כמו פיצה עם הכל. יש לו עור נימוח ומלא טקסטורה, מנוע עם אקסטרה בשר, ובעיקר סאונד חריף. מסביב לכל זה יש, כמו בלחם, עיצוב... אחרי כל מטאפורות האוכל האלה, אנחנו הולכים לאכול. אתם יכולים לקרוא את המבחן המלא.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו חמוד שמצאתי ובקיצור, קיה ספורטאז' יצא זללן גדול יחסית לרכבי הפנאי האחרים במבחן. נ.ב. היה מאוד מעניין אם במבחן היו משתתפים 20 או 30 רכבים מכל גווני הקשת. אולי קארספורום ירימו את הכפפה?
-
רכב מונע בגז
מאת door2005- 1 תגובות
- 846 צפיות
מה ההיתרונות והחסרונות של רכב המונע בגז?
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
אחרי שהרכבתי חצאיות צד, משען רגל ותאורה בדלתות החלטתי להמשיך לפרויקט הבא. כבר תקופה ארוכה שאני מתכנן להתקין מראות מתקפלות חשמלית; בעיני זה תמיד היה משהו שמאוד חסר ברכב ברמת מחיר כזאת. הפרויקט נדחה בעיקר בגלל עלות החלקים וכדי לנסות לצמצם אותה ביצעתי מספר חיפושים מתמשכים ב-eBay כך שכל פעם שצץ חלק רלוונטי קיבלתי מייל. כך לאט לאט רכשתי את החלקים הדרושים עד שהיה לי סט מלא. החלקים הנדרשים 1. מתג כוונון מראות שיכול להסתובב עד למטה ולהגיע למצב קיפול מראות - מק"ט 4F0959565A. 2. קונסולת מתגים שבה יש חריר נוסף עבור מצב קיפול מראות (מק"ט 8P4959521F) וכן טבעת שמכילה את השרטוטים של המצבים השונים (מק"ט 8P0919173C) - לא חובה אבל מוסיף יופי. 3. 2 x מודול דלת עם יכולת פיקוד ק…
הודעה אחרונה מאת Rivalz, -
-
- 1 תגובות
- 997 צפיות
עם כל הכבוד להשקות בחו"ל ותערוכות רכב, אחת התקופות היותר מגניבות בשנה הקלנדרית של עולם הרכב היא בדיוק עכשיו, עם חשיפת הפרסומות שיוצגו על מסכי הענק בשישי לפברואר במסגרת הסופרבול ה-51. הנה טעימה: https://www.youtube.com/watch?v=1dQ9a5EFZeI את שאר הפרסומות שכבר שוחחרו אתם יכולים לראות בכתבה המלאה במגזין. וככל שהן ימשיכו להחשף, נעלה אותן לכאן. יש לכם איזה פרסומת זכורה במיוחד? משהו שאהבתם נורא או סתם השאיר לכם זכרון? ספרו לנו.
הודעה אחרונה מאת GreatDesigner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי רכב חדש (אלפא רומיאו), ואני מעוניין לדעת האם יש סיכוי לקבל במועד המסירה את גיליון כל הטיפולים והתיקונים שנעשו לרכב. האם יש חובה חוקית לתת אותם? תודה! __יהבי:
הודעה אחרונה מאת yehavi, -
-
בעוד כשעתיים תשיק חברת קרסו, יבואנית רנו לישראל, את הזואי החשמלית שלה. קרסו היא בין היבואניות (אם לא 'ה' *סמיילי קורץ מוש*) עם הנסיון הרב ביותר מכוניות חשמליות טהורות, כשבעברן ניסאן ליף ופרויירקט בטר פלייס. אנחנו נהיה שם, ואתם מוזמנים לכתוב את השאלות שלכם פה.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 תגובות
- 980 צפיות
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אחריי שנים שלא נהגתי על הילוכים התחדשתי באוטו ידני ויש לי סיטואציה שאני לא מצליח להתגבר עליה.. הרבה פעמים שאני על מצב זחילה (5-10 קמש) אני על ניוטרל או עם קלאץ לחוץ ואז כשאני רוצה להתחיל להתקדם אני לא מצליח להרים את הקלאץ בלי לקפץ טיפה או להרביץ יותר מדי גז.. מה השיטה הנכונה ביותר? להרים את הקלאץ קודם לנקודת ה"נשיכה" ואז לתת גז? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כל הפרטים כאן מקובל לחשוב שדגמים שנמכרים בעיקר לציי רכב, יהיו הרבה יותר קשים למכירה בשוק הפרטי. יש בזה משהו כי כשאדם פרטי מוכר רכב הוא בד"כ לא משביח אותו ולא נותן אחריות, ולכן קשה לא להתמודד עם ההנחות והמעטפת שנותנת חברת ליסינג שמוכרת רכב מהצי שלה. מאידך - יש לא מעט קונים המעדיפים להמנע מקניית רכב שהיה בליסינג בגלל טענה שרמת התחזוקה נמוכה, ושהחוכרים לא שומרים על הרכב. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לצערי מישהו דחף לי דיסק מהגריל הקדמי של הרכב והוא נפל למטה ברווח שבין הרדיאטור לגריל, הגישה לשלוף אותו החוצה היא רק מהגריל העליון, מצרף סרטון. אשמח לרעיון איך לשלוף אותו החוצה כי אין לי גישה ממכסה המנוע ומלמטה. https://youtu.be/yl99seU5R0Q
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי ארבעה צמיגי TOYO DRB 185/55R15 למאזדה 2. כעת כשאני מחפש את תאריך הייצור על הצמיג, אז בשני הצמיגים שבצד שליד הנהג אני רואה את התאריך מוטבע על גבי הצמיג. אבל בשני הצמיגים שבצד של הנהג אני לא רואה תאריך מוטבע על גבי הצמיג. האם זה תקין ? מה ההסבר לכך במידה שזה בסדר? תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת TIRE CLUB, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במשך השנתיים הראשונות פעל אולם תצוגה מרכזי יחיד בארץ. אולם התצוגה היה ברחוב ז'בוטינסקי בפתח תקווה. כך שמתעניינים ורוכשי המותג מרחבי הארץ היו צריכים להגיע לאזור המרכז לאולם היחיד. יבואן המותג פרסם כי נפתח אולם תצוגה נוסף בעיר נשר שנועד להקל על תושבי צפון הארץ המתעניינים ברכבי המותג. סביר שפתיחת אולם התצוגה הנוסף יביא להגדלת היקף המכירות של המותג שהחל לפעול בתחילת שנת 2015.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב הזה אמור להגיע לארץ? נשמע מעניין 180 כוח סוס .0-100 6.9 שניות אם תגיע מעניין מה יהיה מחירה... http://www.autoblog.com/2016/12/05/2017-honda-civic-hatchback-first-drive-review/
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 173 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RBRB
- motior
- דאבל קלאצ
- mikyl
- אריה שאג
- garicho
- natco
- outnex
- shahar188
- סידן
- ראובי
- beastmodeisr