Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קטגורית הגיפונים לא נחשבת לגיפים ואין להם יכולת כזאת,כך שאין סיבה שספורטג ימצא את עצמו בשטח טכני.

הם נחשבים לרכבי פנאי עם מעט יכולות בגלל הגבוה שלהם,אבל זהו.

מי שרוצה גיפ לשטח קונה פגארו,לנד קרוזר,JEEP או אפילו ג'ימני.

אם לי היה אזור 130-140 אלף כניראה גם אני הייתי רוכש גיפון,כי הגדול=מרשים יותר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קטגוריית "פנאי" - בואו ננהג בסופר מיני שעלתה על עקבים ונשלם יותר בעלות, אגרה, טסט, טיפולים וכו' וכו'...

אבל העיקר לשבת גבוה

פורסם

מה מזכיר בספורטאג סופר מיני?

לא תא המטען,לא בסיס גלגלים,לא הגודל היא גם לא דומה לסופר מיני.

יש כאלה שדומים יותר כמו ה2008 שדומה בפנים ל208 ומבוססת עליה אבל אי אפשר להכליל.

מי שרוצה לשבת גבוה,ואישית אני אהבתי משלם בהתאם,מה הבעיה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שחושב שאנחנו בבועה בעניין הרכב כנראה לא מכיר את הנתונים.

ישראל מפגרת לעומת מדינות מפותחות אחרות, למשל יש 365 כלי רכב על כל 1000 תושבים (נתוני 2015). במדינות באירופה זה מגיע בערך ל600-750 תלוי איזה.

אני כן מסכים שיש עלייה גבוהה מדי וכנראה נראה עלייה נמוכה יותר בעתיד אך יציבה כלפי מעלה.

בעניין ההלוואות, ככה זה שיש ריבית נמוכה, עם הרכב זה לא בעיה דווקא, עם הדירות כן. בכל מקרה בחו"ל זה מאוד נהוג לעומת הארץ.

צריך לחשוב שככל שהמדינה מתפתחת כך גם תושביה, במיוחד אוכלוסייה חרדית ומהמגזר הערבי, ככל שהם לומדים ומשיגים עבודה עם הכנסה גבוהה יותר כפי שרואים עכשיו הם קונים יותר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אתה שוכח שההתפלגות הדמוגרפית כאן די שונה.

עשיתי מחקר קטן של כמה דקות על התפלגות הגילאים באוכלוסיה.

כ42 אחוז מהאוכלוסיה הם ילדים עד גיל 17 ומבוגרים מעל גיל 80 (כאלו אשר אינם נוהגים יותר או אינם יכולים להוציא רישון עדיין)

כאשר בארצות הברית שבה יש 800 רכבים לכל 1000 בני אדם (ובתים יותר גדולים, שטחים יותר גדולים, גאראג'ים ופחות צפיפות - פי 10 פחות צפיפות מישראל), אחוז הגילאים האלו הוא 'רק' 24-25 אחוז.

פורסם

דווקא מה שאתה אומר מצדיק שתהיה עלייה המשכית (אומנם אולי מתונה יותר) בעתיד, אני מניח שהחלק הארי בתמונה של עד גיל 17 הם הרוב לעומת גיל 80+. ישראל מדינה עם אחוזי ילודה גבוהים מאוד (מוציא רגע את החרדים והערבים מהתמונה) לעומת מדינות מפותחות אחרות.

עם שמח מביא הרבה ילדים, תוסיף את העלייה ברמת החיים של החרדים והערבים וקיבלת יופי של הגדלת כלי הרכב.

אם צריך להמר אני חושב שרק הרכב האוט' יישנה את המצב, משפחה לא תצטרך יותר מרכב אחד ואולי אפילו זה יעבוד על סוג של פייר נסיעה או השכרה אבל זה חזון הימים בינתיים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מבוגרים מעל גיל 80 (כאלו אשר אינם נוהגים יותר או אינם יכולים להוציא רישון עדיין)

טעית.

אין לי סטטיסטיקה של משרד הרישוי או הלמ"ס, אבל כמי שפוגש אוכלוסיה זו על בסיס יום יומי אני יכול להעיד שנוהגים עד גיל 90 ויותר. אולי מחזיקים את הליאנה 2002 המטופחת, אבל עדיין תופסים מקום בחניה ועל הכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בארה"ב יש לא מעט משקי בית בהן יש יותר מכוניות מאנשים (גם בפורום זה גולשים לא מעט אנשים אצלם הכלל הזה נכון, והח"מ הוא אחד מהם...:lol:)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
טעית.

אין לי סטטיסטיקה של משרד הרישוי או הלמ"ס, אבל כמי שפוגש אוכלוסיה זו על בסיס יום יומי אני יכול להעיד שנוהגים עד גיל 90 ויותר. אולי מחזיקים את הליאנה 2002 המטופחת, אבל עדיין תופסים מקום בחניה ועל הכביש.

אין בעיה, מעל גיל 85 יש לך כמה עשרות אלפים או 150 אלף, זה לא מגדיל משמעותית את האחוז מהאוכלוסיה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...