Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתלבות בתנועה - סרטוני הדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה להסביר לחבר שלא נהג זמן מה, על השתלבויות ונתיבי האצה.

ניסיתי להסביר לו בעצמי, לא כ"כ הצלחתי להסביר לו את "הטכניקה" אמר שהוא זקוק למורה נהיגה. יש סרטוני הדרכה טובים בנושא? אפשר גם באנגלית.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אין לי סרטון, אבל נסה להסביר לו כך -

השתמש בנתיב ההאצה (ניתן לזהות על ידי פסי הפרדה עבים יותר מפסי ההפרדה בין הנתיבים הרגילים) על מנת להעלות את מהירות הרכב למהירות הכביש אליו משתלבים (אם אתה משתלב לכביש של 70, כוון כך שתסיים את נתיב ההאצה במהירות 70) תוך כדי הסתכלות במראה השמאלית והתאמת מהירות הנסיעה לרכבים בנתניב אליו מנסים להשתלב. כאשר רכב נמצא במרחק מתאים (אם הוא ממש מתקשה - כשפנסי הרכב נראים במראה המרכזית) אותת שמאלה ותוך כדי המשך האצה השתלב לנתיב הרצוי.

בשלבים -

היכנס לנתיב האצה, האץ, אותת, התאם מהירות נסיעה לרכבים בנתיב שאליו משתלבים, השתלב מבלי לגרום לרכב שמאחורייך לשנות את מהירות נסיעתו.

פורסם

בנוסף למה שנאמר מעלי: נצל את אורכו של נתיב ההאצה לטובת ההשתלבות: התחל להשתלב מוקדם ובהדרגה כך שתסיים להשתלב בסמוך לקצהו של נתיב ההאצה. באופן כזה ההשתלבות תהיה באלכסון ארוך ולא בזווית חדה.

מעבר לזה, חשוב להאיץ למהירות התנועה או מעל מעל לה: מקסימום אחרי שהשתלבת אפשר להוריד כמה קילומטרים-לשעה מהר יותר מכפי שניתן לצבור אותם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...