Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הפרטים כאן

מקובל לחשוב שדגמים שנמכרים בעיקר לציי רכב, יהיו הרבה יותר קשים למכירה בשוק הפרטי. יש בזה משהו כי כשאדם פרטי מוכר רכב הוא בד"כ לא משביח אותו ולא נותן אחריות, ולכן קשה לא להתמודד עם ההנחות והמעטפת שנותנת חברת ליסינג שמוכרת רכב מהצי שלה.

מאידך - יש לא מעט קונים המעדיפים להמנע מקניית רכב שהיה בליסינג בגלל טענה שרמת התחזוקה נמוכה, ושהחוכרים לא שומרים על הרכב.

מה דעתכם?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על הידיעה.

מעניין לראות את הפער הגדול בין הגולף לכול השאר,פשוט עצום.

לגבי הפיקנטו זה מסביר את המכירות מעולות שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טבלה הזאת מלמדת הרבה מאוד. יש נתונים מפתעים.

כפי שצפוי רוב האוקטביות וראפיד הולכות לא ללקוח הפרטי, לאומת פאביה שברובה נמכרת לפרטיים.

דווקא חשבתי שפיקנטו תמכר באחוז גדול יותר לא לפרטיים. 42% לפרטיים זה יפה.

מה שאנחנו לומדים גם מהטבלאות האלו, זה שרכבים מקטגוריה C הכי פופולאריים בתור רכבי חברה/ליסינג. לאומת קטנות וג'יפונים אותם יותר מעדיפים לקוחות פרטיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל שאין נתונים על כול הרכבים.

לא תיראתי לעצמי שהמצב במשפחתיות כול כך קשה. אבל במבט בדיעבד זה די ברור. אם חברות הליסינג מוכרות בממוצע את הדגמים המשפחתיים ב-25 אלף פחות בתור 0 קילומטר, זה אומר שהם קונות אותם ב-30-35 אלף הנחה. המחירים ללא ספק מנופחים יתר על המידה במשפחתיות.

פורסם

הפער מהגולף לאחרות מטורף, אם כי לא לגמרי בלתי צפוי. זה גם מחזק את החשד בדבר מחירים מנופחים ללקוח הפרטי כדי לשמור על כרך הליסינג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אותי מפתיע שרכבים שהייתי בטוח שלא טורחים להציע אותם כלל ללקוחות פרטיים (ע"ע אטראז' ויונדאי i25) בכל זאת מוצאים קונה.

מעניין מי אלה ה-400 / 500 (בערך) שקנו אטראז'/i25 במחיר מלא...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

כל הכבוד ליבואן סוזוקי שמתמחר נכון את מוצריו ולא "הולך עם הזרם".

זה מה שיוצר שמירת ערך ונאמנות לקוחות. (בלי להיכנס עכשיו לטיב המוצר, רק בהיבט של קניה נבונה של קהל היעד).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ניתוח מעניין אבל לא שלם כי קשה לדעת מתוך הרכבים שנמכרו לחברות ליסינג כמה נמכרו בערוצי ה-0 ק"מ.

אני מניח שבדגמים מסויימים ניתוח כזה היה מציג הבדל דיי מהותי, אני אישית מכיר לא מעט אנשים שרכשו פיקנטו בשנה שעברה, מחצית מהם רכשו 0 ק"מ ולא דרך היבואן.

פורסם

קצת מוזר לי המידע, מעניין אם הוא מדוייק ברובו. כך למשל, 50% פרטיים באאוטלנדר נשמע לי מוגזם (כלפי מעלה) בהתייחס לפחות למעגל החברתי שסביבי. היחס שאני מכיר הוא לפחות 1:4 לטובת הליסינג. בנוסף, לא ברור לי בכלל המספר של A1, אלא אם מכרו אותו מתישהו ב- 0 ק"מ בלי ששמתי לב במחיר שחיטה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אאודי A 1 נמכרה לאחרונה לחברות הליסינג או ליתר דיוק למטרות השכרה במחירים נמוכים משמעותית!

מכאן הרכב צץ באחוזים יפים, לא רק במסלול 01.

נמכר כמובן בגרסה הבסיסית 1.0 3 צילנדרים.

פורסם
אותי מפתיע שרכבים שהייתי בטוח שלא טורחים להציע אותם כלל ללקוחות פרטיים (ע"ע אטראז' ויונדאי i25) בכל זאת מוצאים קונה.

מעניין מי אלה ה-400 / 500 (בערך) שקנו אטראז'/i25 במחיר מלא...

לא נראה לי במחיר מלא, רובם זה מבצעי חבר\הוט למינהם.

פורסם

פילוח מעניין ,חפשתי משהו דומה על מנת ללמוד על מגמות .

משום מה , האלנטרה לא ברשימת המשפחתיות.

הפער של גולף ממש גדול , כנראה הלקוחות של גולף לא מבקרים כאן בכדי לקרוא על

הצדדים השליליים של הרכב לרוב הגיר .

אם יתחילו לייבא ארצה (במידה וקיים בכלל) ויטארה עם מערכות בטיחות טובות יותר או מקוריות

סוזוקי יתחילו לשלוט ,ובצדק.

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

חסרים לי נתונים נוספים לגבי המשפחתיות. מה נמצא בין הקורולה לבין הגולף.

מסתובבות לא מעט SX4, לאון וכו' בארץ, אני מניח שנמצאות איפשהו באמצע.

כמו כן, רכב שנרכש במסגרת ליסינג מימוני או יד ראשונה 0 ק"מ - אני מניח שנרשם כרגב ליסינג גם.

לא רשום מה מקור הנתונים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בכתבה מופעים רק אחוזים. מענין כמה זה מספרית. למשל סוזוקי, רוב הרכבים נמכרים לפרטיים. זה נחמד, הזאלה כמה זה במספרים לאומת יבואנים אחרים.

עוד כתבה באותו נושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4915311,00.html

יוצא שהיבואנים הגדולים שגדלו, זה על חשבון הליסינג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...