Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אותה כתבה בעריכה אחרת

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חבל שחסרים נתונים על האוריס .

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

אשמח לקבל הסבר, עד כמה הנתונים משפיעים על רכב בגיל 5 ומעלה.

הקורולה די נשלטת על ידי הליסינג, זאת לדעתי סיבה טובה לחפש רכב המועדף על הלקוח הפרטי.

כמו כל לקוח פרטי אני מעדיף רכב שיהיה קל (יחסית) למכור בעתיד.

פורסם

לדעתי קשה מאד למצוא כלי רכב שקל למכור - השוק צפוף ועמוס.

אני אציג את הצד השני:

אינני רואה סיבה לשלם 45K עם קורולה 2009 כשאני יכול לרכוש מאזדה 3 מאותו שנתון ולקבל עודף מ-30K.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הצד של הקונה פחות מעניין אם כי מובן ששוק רכב יד 2 הוא שוק של קונים .

אם השוק עמוס וקשה למכור , מלכתחילה לנתוני הפילוח אין משמעות מבחינת קוני רכב חדש מיבואן ?

פורסם

המשמעות היחידה שאני רואה היא על דגם שנמכר הרבה לציים לנסות להמתקח יותר כי אנחנו יודעים שיש ליבואן מאיפה לתת הנחה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוקיי ,אלמד להבה.

השאלה שלי ספציפית לגבי הקורולה- האם לנוכח הנתונים הייתם ממליצים לוותר על הקורולה במידה ואני מחפש רכב שיש לו שוק טוב כרכב משומש או שהקורולה נמצאת ב"בעולם משלה" (בזכות המוניטין והמותג -לא בהכרח בצדק ) .

חבל שאין נתונים על האוריס , בכבישים רואים פחות אוריס מקורולה , מעניין למה ומה ההשלכות לכמות הקטנה יחסית לקורולה כי תכלס מדובר בשני רכבים עם מאפיינים דומים ?

פורסם

לדעתי לחישובים האלה יש בסוף משמעות די שולית. קנה את מה שמתאים לצרכים שלך ואתה מתחבר אליו, אני הייתי מתקשה לנהוג ברכב שכל הסיבה שקניתי אותו היא כדי ש(אולי) אוכל למכור אותו בכמה שקלים יותר מדגם אחר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

על הקורולה נהגתי לפני מספר חודשים ועל האוריס בשבוע שעבר .

לא הרגשתי אי נוחות כלשהי ,שניהם עשו את העבודה ועכשיו נותר להחליט מה לרכוש.

בקורולה אין משהו יוצא מן הכלל מה שלא קיים האוריס ולהיפך .

פורסם
קצת מוזר לי המידע, מעניין אם הוא מדוייק ברובו. כך למשל, 50% פרטיים באאוטלנדר נשמע לי מוגזם (כלפי מעלה) בהתייחס לפחות למעגל החברתי שסביבי. היחס שאני מכיר הוא לפחות 1:4 לטובת הליסינג

יופי, מעכשיו תעדכן את התגובות שלך בהתאם למציאות :-P

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אאוטלנדר נמכר בקיץ האחרון, ישירות מיבואן, בהנחה יפה , דרך קרנות השוטרים. אני מניח שגם חבר, הוט ועוד ארגונים קיבלו הנחות כאלה או אחרות, מה שהקטין כדאיות לרכוש מליסינג 0 קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...