Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המירוץ לבנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משהו חמוד שמצאתי

ובקיצור,

קיה ספורטאז' יצא זללן גדול יחסית לרכבי הפנאי האחרים במבחן.

נ.ב. היה מאוד מעניין אם במבחן היו משתתפים 20 או 30 רכבים מכל גווני הקשת. אולי קארספורום ירימו את הכפפה?

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

השמועות אומרות שגם מיצובישי אאוטלנדר היתה גם אבל ניגמר לה הדלק ביציאה מאשדוד.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בגדול זה רעיון טוב לתחרות. אבל הייתי ממליץ על משהו לא במתכונת של מרוץ, אלא במתכונת של מי שיצליח להשיג את צריכת הדלק הנמוכה ביותר עם אותו רכב באותם תנאים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נ.ב. היה מאוד מעניין אם במבחן היו משתתפים 20 או 30 רכבים מכל גווני הקשת. אולי קארספורום ירימו את ההכפפהT]

אני הייתי רוצה להשתתף בכזה עם הקורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בגדול זה רעיון טוב לתחרות. אבל הייתי ממליץ על משהו לא במתכונת של מרוץ, אלא במתכונת של מי שיצליח להשיג את צריכת הדלק הנמוכה ביותר עם אותו רכב באותם תנאים.

.

צריך להיות מסלול קבוע, כללי נהיגה קבועים ומהירות שנקבעת בתנאי הדרך בכדי לדמות כמה שיותר אחידות בן הנהגים.

• תוכן חדש...