Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטטיסטיקה רישוי רכבים ינואר 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסנטרה לא המחליפה של האלמרה.

הסנטרה מתחרה בג'טה, פוקוס ופורטה בעוד האלמרה מתחרה ב-301 וריו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההבדל העיקרי הוא שאלפא יקרה לסגמנט שלה ומציעה אבזור חסר באופן יחסי, (וגם המיטו ישנה בשנתיים) בעוד הוולבו זולה וביצועיסטית לסגמנט שלה, גם ביחס לגיל.

האלפא ג׳ולייטה לא יקרה לסגמנט שלה ונמכרת בפועל במחיר נמוך מהלקסוס, מרצדס a class, ומה-bmw סדרה 1 כשהיא נחותה בביצועים רק מול ה-v40.

פורסם

נמוך מהלקסוס? אני חושב שאתה קצת אופטימי בנוגע לתמחורים של סמל"ת. בכל אופן, האלפא לא מאובזרת באופן יוצא דופן לטובה והיא גם מתחילה להתיישן, אמנם היו 2 מתיחות פנים בדרך, אך הדגם הוצג ב-2010.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש לאלמרה ביקוש בשוק המוסדי - כרגע יש בעיות אספקה. ככל הנראה האספקה תתחדש במרץ-אפריל (למי שהיה מודאג...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אותו דבר קרה עם הפאביה הידנית.

במהלך 2016 הורידו אותה מהמחירון, חבר שרצה לקנות את הרכב נאמר לו שכרגע היא לא מופיעה עקב אי מלאי.

ע"פ השמועות אותה סיבה של חוסר מלאי קיימת בפולקסוואגן בדגמי אפ וגולף ספורטוואן לכן גם הם לא מופיעים במחירון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אפ עברה מתיחת פנים אז אולי מחכים לדגם המעודכן. אני ראיתי את הסיטיגו המחודשת על הכבישים למרות שלא הייתה שום הודעה של סקודה על התחלת השיווק.

הספורטוואן היה רכב דיי מיותר במחיר שבו הוא הוצע, C4 פיקאסו קצר נותן תמורה הרבה יותר טובה למחיר וגם ככה הרכבים האלה מדברים למעט מאוד אנשים, כולם רוצים ג'יפונים במחיר הזה.

פורסם

קרסו מכרה קרוב לפי 2 לעומת ינואר 2016, נתון מדהים כשלעצמו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...