Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למקרה שלא הובנתי כראוי - הלבנטה מיוצרת ומכוונת לפלח שוק ריווחי שצומח במהירות, ובו אין לה כמעט סיכוי להכשל.

היא אינה מקדמת תדמית, והיו לא מעט מכוניות שזה היה השיקול האמיתי בייצורן, גם אם לא היו ריווחיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם רכבים שמטרתם העיקרית היא קידום תדמית מיוצרים כדי להגדיל את הרווחים. הלבנטה תגדיל את הנוכחות של מזראטי על הכבישים ובשיחות הסלון ובכך תקדם גם את תדמית המותג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בצורה עקיפה כן, לא תמיד בצורה ישירה.

הסיטרואן C6 יוצרה בידיעה שכמעט ולא תמכר, אך אמורה היתה להקרין מיוקרתה על שאר דגמי המותג.

במקרה שלה זה לא קרה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היא לא בועטת אותך / מצמידה לך את עמוד השדרה למושב האחורי / מאיצה כמו ג'מבו וכד' סופרלטיבים שהיית מצפה מנהיגה במזראטי עם DNA של פרארי. היא לא. היא מהירה מאוד, איכותית מאוד, אבל אתה מצפה לבעיטה בגב, וזה לא מגיע.

לא יצא לי לנהוג בלבנטה, כן נהגתי בדגמים אחרים של מזראטי ומה שאתה מתאר די מאפיין כמעט את כל הדגמים של מזראטי.

אתה קורא את הנתונים היבשים בסוכנות, יוצא לנהיגה ומשום מה זה מרגיש שאיפשהו בין דף הנתונים היבשים לאספלט התאדו איזה 20% מהסוסים והמומנט.

נכון, למשקל יש חלק ב"הנחת הספק" הזו שדגמי מזראטי מקבלים על האספלט אבל זה לא רק המשקל, חסר בהם את הפאנצ'יות שמצפים מרכב בקאליבר הזה.

מצד שני, יכול להיות שחלק מאותם סוסים ומומנט אבודים מתחבאים במערכת הפליטה כי כבר שנים שמזראטי צועדים בראש מצעד "הרכבים שנשמעים הכי בן זונה בגלקסיה", בתחום הווקאלי פרארי יכולה לקבל שיעור לא רע ממזראטי.

מעבר לזה, אני לא מתחבר לסגמנט של ה-SUV, כלומר אני בהחלט יכול להבין את היתרונות הפרקטיים שקורצים לחלק מרוכשי הרכבים בסגמנט, אבל אין חשש שיום אחד אקנה טנק שכזה.

Having said that,

אם חלילה קרתה תקלה שמאלצת אותי לרכוש תפלץ שכזה, משהו בסדר גודל של הריון לא מתוכנן עם 4 עוברים, אם התקציב היה מאפשר אני משער שההתלבטות היתה בין המזראטי הזאת לקאיין.

מצד שני, אם קרתה תקלה כזאת זו כנראה באשמת אישתי, היא בטח תלמד להזהר יותר אם אקנה רודסטר ושתסתדר עם מוניות....

;)

אחלה כתיבה פבל ושאר החברים ל-Gangtest.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יצא לי לנהוג בלבנטה, כן נהגתי בדגמים אחרים של מזראטי ומה שאתה מתאר די מאפיין כמעט את כל הדגמים של מזראטי.

אתה קורא את הנתונים היבשים בסוכנות, יוצא לנהיגה ומשום מה זה מרגיש שאיפשהו בין דף הנתונים היבשים לאספלט התאדו איזה 20% מהסוסים והמומנט.

נכון, למשקל יש חלק ב"הנחת הספק" הזו שדגמי מזראטי מקבלים על האספלט אבל זה לא רק המשקל, חסר בהם את הפאנצ'יות שמצפים מרכב בקאליבר הזה.

מאוד יכול להיות שהם נתקלים בתקרת הזכוכית שמציבה להם פרארי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול מאוד להיות שאתה צודק וגם אני נוטה לשער כך.

יחד עם זאת, מצופה ממותג יוקרה-על שהביצועים בפועל לכל הפחות ירגישו ככאלה שתואמים למה שהוא מצהיר.

רק להבהיר - אני לא מנסה לטעון שהנתונים בפועל אכן נמוכים מאלה המוצהרים, אני טוען שהדרך שבא רכבי מזראטי מורידים את הכח לאספלט גורמת לתחושה המדוברת.

אני לא מקבל את הטיעון שבגללי שאלה רכבי יוקרה אז הכיול של המצערת וכו' מעודן כדי לייצר נסיעה חלקה יותר- בדיוק בשביל זה יש מצב ספורט.

במזראטי פשוט לקחו את המנועים והגירים הנפלאים של פרארי- וארזו אותם ב-2 קונדומים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתם מנסים להוציא את הרכב מהקשרו והמצב לדעתי קצת שונה.

בקצרה (אחר כך ארחיב כי לא נמצא כרגע זמין).

הלבנטה,היא אביזר אופנה שכנראה רק 2 אחוז מהאוכלוסיה

יכולים להתהדר בו,כאביזר אופנה הוא לא אמור להשחיז עקומות

וממש לא להיות GTR או אפילו GTI...אל תשכחו,שלפורשה קאיין

לדוגמא,רק אחרי הצלחה ,הוציאו איזה 40 סוגים של הקאיין.

חלקם חזקות מאוד מאוד מאוד וחלקן לא חזקות ומושחזות (אביזר אופנה).

עדיין אף אחת לא משחיזה עקומות כמו GTI או GTR אם להגזים.

חברים,זהו אביזר אופנתי,שבעליו רוצה לקחת לטיול את משפחתו ואת האופני

הרים בתא המטען.

בבית הוא מחזיק פורשה קררה GT3 וגם אבארט בסגנון פרארי,כי זה גם אביזר

אופנתי.

זו דעתי,הרחיב בקרוב.

• תוכן חדש...