Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מוכנים למכור זואי בלי עמדת טעינה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא יש לה מתחרה בדמות הניסן ליף ועם תג המחיר הזה, היא תמכור בערך כמו הליף!

גם בליסינג, אני לא רואה מי רץ לקחת את הרכב הזה עם מגבלותיו (החשמליות והגודל) ועם שווי שימוש של איוניק.

יש הבדל בשווי שימוש, האיוניק זה הברידי לא נטען, לכן ההטבה היא 500 ש"ח. ההטבה של רכב חשמלי/הברידי נטען זה 1000 ש"ח.

פורסם
כמה עולה החלפת סוללה?

לפי מה שנאמר במסיבת העיתונאים, עלות סוללה 30 אלף שקל נכון לעכשיו, ונאמר בצדק, שהמחירים של התאים רק יורדים כל הזמן. (לא יודע אם זה כולל עבודה (-:...). בכל מקרה, מי שתמיד יידפק מהסיטואציה הזו הוא דווקא היד השלישית או הרביעית של הרכב - בסך הכל, סוללות מחזיקות די הרבה בדרך כלל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

למה שאדם הנוסע ככ מעט קילומטרג ירצה לקנות במחיר כזה רכב לצורך חסכון באנרגיה? אין פה יתרון כלכלי

פורסם

רכב היברידי/חשמלי לא פותח/משווק כחסכוני בדלק אלא בעל פליטת מזהמים פחותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי מה שנאמר במסיבת העיתונאים, עלות סוללה 30 אלף שקל נכון לעכשיו, ונאמר בצדק, שהמחירים של התאים רק יורדים כל הזמן. (לא יודע אם זה כולל עבודה (-:...). בכל מקרה, מי שתמיד יידפק מהסיטואציה הזו הוא דווקא היד השלישית או הרביעית של הרכב - בסך הכל, סוללות מחזיקות די הרבה בדרך כלל.

מעניין, לפי מידע שחשפו GM עלות התאים של הסוללות שלהם היא 145$ לקוט"ש, מה שמתורגם לכ 12000 ש"ח עלות של הרכיב העיקרי באריזת סוללות של 22 קוט"ש. סביר להניח שאצל רנו המצב לא רחוק, מה שמצביע על ממתח רווחים כמיטב המסורת

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
קניתי את הרכב, אני נוסע איתו רק לעבודה וחזרה ומטייל איתו בעיר. אם אני נוסע קצת רחוק, יש לי בדרך עמדת טעינה.

השאלה היא איזה סוג טיפולים הרכב עובר? הרי אין גיר או מנוע שמצטריך החלפה של שמן מסוים. אבל בכל זאת יש שמן בלמים (האם יש מוסך שיחליף את הנוזל במלאו?) ורפידות. כל כמה זמן הוא צריך להיכנס למוסך לבדיקה? האם כל מוסך יכול לטפל ברכב הזה לפי הוראות היצרן?

בדקנו.

מהיבואנית נמסר ששגרת הטיפולים היא בכל 30,000 ק"מ או שנה, ועלות טיפול ממוצעת עומדת על כ-500 שקלים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מישהוא במחלקת השיווק של קרסו ממש עף על עצמו עם התמחור ההזוי הזה.

כנראה שהפיאסקו של בטר פלייס לא הספיק להם.

כל כך עצוב לראות איך קוברים כל שביב לאנרגיה ירוקה וחדשנית.

פורסם
רכב היברידי/חשמלי לא פותח/משווק כחסכוני בדלק אלא בעל פליטת מזהמים פחותה.

בטוח שלישאאלי המצוי אכפת מאיכות הסביבה

• תוכן חדש...