Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתון תאוצה בחתך הזה ממש לא מעניין . זו לא האוכלוסייה

למה?

תנסה לחשוב מה המשמעות מבחינת יכולת האצה - כאשר מכונית כזו עמוסה.

גם נהג משפחתי נאלץ לעקוף או לטפס בעליות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שמע, אין מחסור ברצועות הכח בעיקר בביניים. אבל לא ראיתי אף אחד עם רכב כזה עושה דריפט או פרפורים ברמזור.

לפיכך נתון 0-100 אינו רלוונטי בבחירת רכב כזה. זה לא באופי של הנהג הממוצע שלו .

לא מגהץ פניות ולא מאיץ ביציאה מהסיבוב.

על עקיפות עם רכב חצי/מלא אני מוותר.יש סיכונים שלא לוקחים. גם בכביש הערבה אחרי סמי-טריילר עייף אפילו שבתאוריה יש למנוע 37 קג"מ בשרניים.

אז נאחר בעוד עוד חצי שעה. ממילא עוצרים בדרך כי הילדים בוכים...

כשאתה מוביל ילדים: סע רגוע ! הסיוט יגמר עוד עשרים שנה.

לכן אני חושב שגם עם מנוע 1.2 ,שהוא חלש משמעותית ,עדיין הפיקאסו ממלא את יעודו בכבוד.

רוצה לעקוץ אנשים ברמזור? קנה לך עקרב ותתפרע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
שמע, אין מחסור ברצועות הכח בעיקר בביניים. אבל לא ראיתי אף אחד עם רכב כזה עושה דריפט או פרפורים ברמזור.

לפיכך נתון 0-100 אינו רלוונטי בבחירת רכב כזה. זה לא באופי של הנהג הממוצע שלו .

לא מגהץ פניות ולא מאיץ ביציאה מהסיבוב.

על עקיפות עם רכב חצי/מלא אני מוותר.יש סיכונים שלא לוקחים. גם בכביש הערבה אחרי סמי-טריילר עייף אפילו שבתאוריה יש למנוע 37 קג"מ בשרניים.

אז נאחר בעוד עוד חצי שעה. ממילא עוצרים בדרך כי הילדים בוכים...

כשאתה מוביל ילדים: סע רגוע ! הסיוט יגמר עוד עשרים שנה.

לכן אני חושב שגם עם מנוע 1.2 ,שהוא חלש משמעותית ,עדיין הפיקאסו ממלא את יעודו בכבוד.

רוצה לעקוץ אנשים ברמזור? קנה לך עקרב ותתפרע.

0-100 AS IS באמת לא מעניין. אבל הוא אינדקציה סבירה למילה הארכאית "סחיבה".

ההמלצה שלך לנסיעה רגועה נכונה תמיד, לא רק כשמובילים ילדים.

לחשוב שהחיים עם ילדים זה סיוט שנמשך 20 שנה - עצוב מאוד. אם זה המצב של מישהו, שלא יעשה.

לסוע אחרי סמי טריילר או פול טריילר שמסתיר לך את הדרך ושהנהג שלו על ההגה כבר 12 שעות זו סכנה שאני לא מוכן לקחת.

שלא לדבר על כך שאף פעם לא ראיתי בצידי הדרך סוליית צמיג של פרייבט אבל של משאית, עשרות פעמים.

אני לא נשאר אחרי דבר כזה. בהחלט אמתין דקות ארוכות לעיתוי הנכון לעקיפה.

דווקא נסיעה שמתארכת יותר מדי ובמהירות איטת מדי - עלולה לפגוע ברגיעה.

ממליץ לך לנהוג פעם במכונית עם ביצועים טובים, עם החלטה שאתה לא מנצל זאת לקיצור זמנים. תגלה לדעתי שהנסיעה בהרבה יותר נינוחה ורגועה ממכונית עם מחסור בכוח שמעבירה תחושה של מאמץ.

לכן, לא מסכים עם מסקנתך ש 1.2 ימלא יעודו בכבוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אולי טעיתי בבחירות בחיים, אבל יש נסיעות עם תינוק+ שבוכים ואז עוצרים להרגיע אותם בצד וחוזר חלילה. נסיעה פשוטה של שעה הופכת בקלות לשעתיים וכל מה שאתה רוצה זה רק ללכת לישון. סיוט קטן. בגדול ילדים לפחות בהתחלה ,בהשקפת עולמי ,זה קמצוץ רגעים של נחת עם הרבה עבודה סזיפית באמצע אז לפחות שהכסא ברכב יהיה מפנק ובזה הפיקאסו דווקא מצטיין.

אין לי בעייה עם סמי טריילר - אני שם בקרת שיוט וזהו.אז נוסעים 70 קמ״ש.גם אם אעקוף אותה ממילא המשאית כנראה תגיע לפני ליעד... אז מה יעזרו לי עוד 5 שניות 0-100 ?

חשוב כריות אויר ,וילונות הצללה... חשובים דברים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני אישית לא הייתי בוחר רכב בגלל שאולי התינוק יבכה פעם בשבוע.

ולגבי 0-100, זה אולי לא קשור לאותו תינוק אבל האפשרות להתחמק ממפגעים וסכנות בכביש מצד אחד, והאפשרות לנסוע בצורה רגועה ולדעת שהכח קיים שם מצד שני, אלו דברים חשובים מאד, הרבה יותר ממולטימדיה או שגיאות בעברית.

מצלמת רוורס אפשר להתקין לבד וכנ"ל פתרון ניווט. אבל מנוע התנהגות ונוחות זה משהו שלא ישתנה עם הזמן ולכן אני תמיד משתדל לכתוב על הפרטים האלו יותר מאשר על הוויז ואתכם הסליחה.

לדעתי האישית, שלושת אלו טובים בפיקאסו מדמויי הקרוסאובר הקיימים היום ולכן מי שיכול להתעלות על האגו האישי, ולפחות להכניס למשוואה כדי לקבל מושג, יהיה מופתע.

ואת זה אני כותב כאחד שנוסע על אאוטלנדר ביומיום.

פורסם
והוא אוכל אותה בלי מלח ועם ידיים קשורות מאחורי הגב מבחינת מכירות (בינואר 2016 עלו על הכביש 164 פיקאסו לעומת 1128 אאוטלנדר)

לא פחות ממה שאני נהנה לקרוא את מה שכתוב - אני נהנה לקרוא את הניסוחים המדהימים האלה, וזה מה שעושה את ההבדל בין הביקורות כאן באתר שנכתבות ברוח חברית משהו (שלא לדבר על עקיצות...) לבין ביקורות באתרים אחרים שהם יותר "רשמיות" ומשעממות לקריאה.

דוגמא נוספת שקראתי עכשיו, בביקורת על פג'ו: "שימו כל אחד ואחד מהם ליד ה-3008, והם יהפכו ליותר שקופים מהקצה המעצבן הזה של ניילון נצמד."

:lol:

אממה, משהו בעיצוב המיושן של האתר דופק הכל. אני, למשל, אוהב לקרוא בתצוגת 150% בדפדפן כרום הפופולרי. וכך זה נראה בדפדפן: טור הכתבה מצטמק לרבע עמוד איפשהו באמצע, והתמונות נראות כאילו עברו תאונת שרשרת... (מקווה שאני לא כותב סתם, ומי שצריך לטפל בזה אכן יראה את זה)

1.jpg

2.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

בתגובה לאייל: זה לא אולי. השאלה מתי.

כמובן שמה שהפיקאסו הכי מצטיין זו קשירה בטיחותית של שלושה כסאות תינוק בשורה בקלות ובנוחות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רגע, אני רוצה להבין:

גם אני אוהב מאוד את הפיקאסו. אך אם אני הולך לרכוש כעת ב 170000 ש"ח פיקאסו שאחרי כמה שנים אמכור אותה עם ירידת ערך רצחנית, לא עדיף לי אאוטלנדר במחיר הזה?

מה פספסתי כאן?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

אם מחיר וסחירות זה השיקול העיקרי:אז בהחלט עדיף אוטלנדר או אפילו לוגאן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני בספק לשמירת ערך של לוגאן בכלל וגם ביחס לפיקאסו, אבל "תמורה למחיר" היא יצור חמקמק. אין מה להשוות בתקופה שתחיה עם המכונית ועד שתמכור. פיקאסו למשל, מרווח, נוח ומאובזר יותר ומתאים יותר לנסיעה עם משפחה בדגש על ילדים. יתכן שבסוף התקופה תמכור את האאוטלנדר במחיר גבוה יותר, ועדיין התמורה של הפיקאסו יכולה להיות עדיפה.

פורסם (נערך)

הזכרתי את הלוגאן (כיום דאציה לוג'י)כי במונחים אבסולוטיים ירידת הערך שלה מ ₪100K עדיפה על האוטלנדר ויש לה יופי של ביקוש במגזר. אז שוב במונחי סחירות כנראה שהלוגאן MCV מנצחת.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...