Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4X4 של קרוסובר - מה זה נותן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^

צ'מע התעלית על עצמך הפעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם שוכחים דבר אחד חשוב ש-4X4 נותן - תחושת בטחון/מסוגלות. [...]זה כמו ז*ן גדול מהממוצע. הרי כשהיא כבר הורידה לך את התחתונים היא לא פתאום תגיד "ממ לא. קטן מדי. לא יקרה. בה-ביי". אבל האקטסרה גודל נותן לך ביטחון לגשת אליה.

או כמו שאמרו חז״ל:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתם שוכחים דבר אחד חשוב ש-4X4 נותן - תחושת בטחון/מסוגלות.

באופן כללי, הג'יפונים האלה מצליחים פעם אחרי פעם להפתיע אותי במה שהם יכולים לעשות. הם לא יטפסו את מעלה *הכנס שם מאיים כאן* אבל הם כן יעברו שבילים שעם משפחתית תפחדו להיכנס אליהם. כשאין בהם 4X4, עדיין יש חשש ששלולית לא במקום או חריץ שיוביל להצלבה יתקעו אותך. גם אם הם לא באמת יתקעו אותך. ה-4X4 פותר את הבעיה הזאת ומאפשר לנהג להיכנס ביותר בטחון לסיטואציות האלה.

זה כמו ז*ן גדול מהממוצע. הרי כשהיא כבר הורידה לך את התחתונים היא לא פתאום תגיד "ממ לא. קטן מדי. לא יקרה. בה-ביי". אבל האקטסרה גודל נותן לך ביטחון לגשת אליה.

נכון מאוד.

כשאתה רוצה לעשות שבילים עם משפחתית אתה פוחד על כל דבר.

עם SUV אין שום בעיה. בייחוד כשיש 4X4 שעוזר לך בקטנות כשצריך!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתם שוכחים דבר אחד חשוב ש-4X4 נותן - תחושת בטחון/מסוגלות.

באופן כללי, הג'יפונים האלה מצליחים פעם אחרי פעם להפתיע אותי במה שהם יכולים לעשות. הם לא יטפסו את מעלה *הכנס שם מאיים כאן* אבל הם כן יעברו שבילים שעם משפחתית תפחדו להיכנס אליהם. כשאין בהם 4X4, עדיין יש חשש ששלולית לא במקום או חריץ שיוביל להצלבה יתקעו אותך. גם אם הם לא באמת יתקעו אותך. ה-4X4 פותר את הבעיה הזאת ומאפשר לנהג להיכנס ביותר בטחון לסיטואציות האלה.

זה כמו ז*ן גדול מהממוצע. הרי כשהיא כבר הורידה לך את התחתונים היא לא פתאום תגיד "ממ לא. קטן מדי. לא יקרה. בה-ביי". אבל האקטסרה גודל נותן לך ביטחון לגשת אליה.

כלומר זו לא ההנעה אלא ההתנעה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי סורנטו 2×4 שאיתה אני לרוב מטייל בטבע. יש לי גם QX60 בעלת הנעה 4×4 קבועה שאיתה קצת מבאס לעשות את זה. אבל אין מה להשוות תחושת ביטחון וקלילות שבה האינפיניטי צולחת שבילים שבהם עם הסורנטו אני מתכנן מעבר פעמיים. כמו כן מי שלא זינק בחורף בתוך שלולית עם 4×4 לא יודע מה זה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לפני שנתיים וחצי הזדמן לי לנהוג ב IX35 בעל הנעה קדמית ובעל הנעה כפולה.

יכולת העבירות של הדגם כפול ההנעה גבוהה לעין ערוך, ואפילו אותי הפתיעה יכולת השטח הלגמרי סבירה שלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היה לי קרוס אובר 3 שנים, החזרתי אותו לליסינג עם140K רכב לא 4X4

רכב אמין מאד וחסכוני בדלק

העבירות שלא לא רעה בגלל הגובה, ניכנסתי איתו לשבילים שרכב פריבט רגיל לא יכול להגיעה

4X4 ללא ספק ישפר עבירות

הבעיה העקרית שלו שגם במצב ידני הרכב מעביר הילוך דבר שגרם לי להיתקע בשבילים חוליים

פורסם

4X4 פחות מושפע משינויים של מזג אויר ולא מפתיעה באיבוד אחיזה.

כשיש קצת חול או סוג של אבקה על הכביש,הרכב נטוע וגם אם מחליק

טיפה,מיד מתקן ולא מורגש כלום.

החלק הקדמי בהנעה קדמית לא חופר ולא פוסע הצידה ואין לוחמת הגה

מבהילה ופתאומית וממשיך לפי קו הנסיעה.

גם כשרטוב או חלק וגם כשיבש וחלק.

הנעה אחורית חזקה הרכב בורח לרגע אחד מבהיל מאוד,למרות הבקרה.

הרכב והמסוגלות (כל הזכויות שמורות ל Spire) שלו הרבה יותר גבוהות.

שלא לדבר על כפור ומינוס וקרח, שאן לנו מזה וטוב שאן.

פורסם

כבעלים לשעבר של ג'יפ אמיתי , עברתי לקרוסאובר. עברתי לטיגואן 2.0TSI

איפה כבר טיילתי ? טיול ראשון בנחל ציפורי , נסעתי אחרי גראנד שירוקי WJ , היה בוץ , אבל עברתי ולא נגררתי..

טיול שני , הר חורשן, בשבילים של ההר סבבה , וכן עליתי לנ.ג 186 (הבקתה) מהשביל האחורי -הקל (בגשם) ..

חול .. נסעתי לחולות ראשל"צ - ליד הסופרלנד . אוכל דיונות בהחלט סביר - החיסרון שהוא יחסית נמוך ואי אפשר לקחת תנופה

גדולה בשביל לא להתפוצץ על הדיונה , הייתרון , כוח של יציאה מהמקום שלא מצריכה תנופה גדולה- 250כ"ס על 1.6טון.

אני יכול לכתוב שבכל זמן שאין סלעים , הרכב ממש כיף, בכלל שבעבר הייתי אוכל סלעים ומעלות כן מדגדג באצבעות

אבל צריך לעדת שיש לזה מחיר ..

• תוכן חדש...