Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4X4 של קרוסובר - מה זה נותן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן, הבעיה שמערכות הנעה כפולה האלו הן לא FULL TIME, הוא משלב את הסרן האחורי בהחלקה. זה לא מערכת של סובארו שכל הזמן מעבירה כוח לכל הסרנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקרוסאוברים החדשים זה פשוט חלק מרמת גימור וגם גימיק שיווקי שעוזר במכירות.

בדוגמה של הויטרה הרכב עם מרווח גחון של 18.5 סמ וזווית גישה של 18 מעלות. אין לו כל כך מה לחפש בשטח.

בקרוסוברים החדשים שנמכרים רק בדגמי סובארו ודאצ'יה פורסטר ה 4*4 יכול להיות שימושי.

אסף

פורסם

זו מערכת בקרת משיכה מורחבת. לפעמים היא אפילו עוזרת. למשל אדמת חרסית בוצית ושטוחה. יש סיכוי שאיתה לא תחליק המון. מטר שמאלה , מטר ימינה.

פורסם
לא נראה לי שמחפשי השופוני ירכשו סוזוקי SX4.

בדיוק הפוך. אלו הם מחפשי השופוני עם 100 אחוז מימון שחייבים שיהיה להם גם

פורסם
אז באמת שחוץ מצריכת דלק גבוהה יותר ותוספת מורכבות בטיפול ברכב זה לא נותן שום דבר לרוב הקרוסאוברים בארץ?

שיפור אחיזה ועבירות בפקק בכביש החוף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מערכת 4X4 בקרוסאובר מודרני מאפשרת לטפס ולצלוח גם את המדרכות הקשות ביותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים שמים גם מדרכות, מגני חזירים ותאורה על הגג באאוטלנדר.

העניין הוא שמוזר שהיצרן יוסיף מערכת מכאנית נוספת שפועלת כל הזמן, שבקושי תורמת במשהו.

זה בערך כמו שיחברו פרופלור לגג של הרכב שיסתובב מגל הנע נפרד שיוצא מהגיר כי החליטו שהליקופטרים זה השופוני החדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם מדברים כאילו מי שיש לו הנעה אחורית זורק תחת בכל פניה ומדריפט בכל עיקול.

יש אנשים שרוצים לטייל בשבילי קק״ל+קצת קושי ובשבילם זה מספיק. יש גם אנשים שרוצים 4*4 כי ככה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אנשים שמים גם מדרכות, מגני חזירים ותאורה על הגג באאוטלנדר.

זה בערך כמו שיחברו פרופלור לגג של הרכב שיסתובב מגל הנע נפרד שיוצא מהגיר כי החליטו שהליקופטרים זה השופוני החדש.

האאוטלנדר 4X4 עם עבירות לא רעה בכלל.

ואם אנשים יסכימו לשלם על פרופלור אז למה לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה מעלה את עלויות האחזקה ולא עושה כלום, לפי מה שנאמר פה.

מי שרוצה, זכותו. אף אחד לא אמר שצריך לאסור את זה.

קייזר, היתרון האמיתי בהנעה אחורית זה הרדיוס של הסיבוב. ברכבים קטנים לא צריך את זה בגלל הגודל, אבל במכונית גדולה זה מקל על על התמרון. בהחלט משפיע בנהיגה יומיומית. דריפטים זה לא רק הנעה אחורית וזהו, יש עוד דברים שצריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבר עם טיגוואן שני ליטר 4X4 מ-2010 נהנה איתה מאוד בשטח. אני לא יודע עם בחולות אבל שטחים טכנים הוא נוסע בלי בעיה כולל קטעי עבירות. אולי זה לא האוטו הראשון שהייתי בוחר בו כדי לעשות את הדאקר אבל נחמד שיש לרכב משפחתי את היכולת לרדת לשטח ולטייל בו. כנראה שיש ויש כמו שכתבו לפני ואי אפשר לעשות הכללה כזאת גורפת.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

גם לרכבי ליסינג יש עבירות מופלאה, אני מכיר מישהו שעשה מילואים על רנו - נסע על סלעים איפה נוסעים נגמשים (אחרי המילואים הוא תיקן את מגן תחתון מפלסטיק בעצמו).

אני לא בטוח שקרוסובר לשימוש בשטח ישרוד לאורך זמן. המתלים שלו ומערכת הנעה לא מיועדים לזה (ואין גם מיגון). כל עוד הרכב חדש הוא "אוכל" את זה, אבל אחרי זמן, אני מאמין שיהיו משמעויות יקרות מאוד לאחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד חשוב ש-4X4 נותן - תחושת בטחון/מסוגלות.

באופן כללי, הג'יפונים האלה מצליחים פעם אחרי פעם להפתיע אותי במה שהם יכולים לעשות. הם לא יטפסו את מעלה *הכנס שם מאיים כאן* אבל הם כן יעברו שבילים שעם משפחתית תפחדו להיכנס אליהם. כשאין בהם 4X4, עדיין יש חשש ששלולית לא במקום או חריץ שיוביל להצלבה יתקעו אותך. גם אם הם לא באמת יתקעו אותך. ה-4X4 פותר את הבעיה הזאת ומאפשר לנהג להיכנס ביותר בטחון לסיטואציות האלה.

זה כמו ז*ן גדול מהממוצע. הרי כשהיא כבר הורידה לך את התחתונים היא לא פתאום תגיד "ממ לא. קטן מדי. לא יקרה. בה-ביי". אבל האקטסרה גודל נותן לך ביטחון לגשת אליה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...