רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,582 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
סובארו מצהירה על כוונתה לחשוף את הסובארו XV החדש בתערוכת ז'נבה. אנחנו לא התאפקנו ושלפנו את הפוטושופ מהבוידעם כדי לראות איך הוא עשוי להיראות. מה אתם חושבים - מחכים לחשיפה? חושבים שזה ג'יפון מיותר? רוצים לשלוח אותנו לקורס פוטושופ כי מה זאת העבודה המזעזעת הזאת? כל הפרטים (ויצירת המופת) בכתבה המלאה. (בתמונות: הטיזר שפרסמה סובארו וסובארו אימפרזה)
הודעה אחרונה מאת Itzik-b, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי רכשתי פולקסווגן t6 לנכה נוהג והוא נמצא כרגע לפני שלב איבזור. בכל הרכבים האלה ראיתי מדבקות מחזירי אור מאחור וזה די מכוער. לפי פרטי הרכב מדובר ברכב מסוג m1. האם יש חובה במדבקות האלה? תודה
הודעה אחרונה מאת הבוס, -
-
האם יש סכנה בטיחותית באחסון מיכל גז פלפל ("גז מדמיע") ברכב? (אני מתכוון למיכלים הקטנים של 20 גרם). כתוב על המיכל שאסור לאחסן אותו בטמפרטורה מעל 50 מעלות ונראה לי שברכב חונה בשמש הטמפרטורה יכולה לעלות מעל 50...
-
מאזדה ממשיכה עם פיתוח מנועים בלתי שגרתיים. החל ממנוע SKYACTIV שהיה בין המנועים הבודדים בייצור המוני עם יחס דחיסה כה גבוה, הם השיגו זאת בזכות מערכת פליטה מיוחדת ומבנה מיוחד של בוכנה, מה שפתר בעיה מרכזית של מנועים עם יחס דחיסה גבוה מאוד - דטונציה. הם השיגו יחס דחיסה של 1:14. עכשיו הם ממשיכים עם צעד נועז הבא, המנוע החדש יהיה בעל יחס דחיסה 1:18. כן, כן - כמו במנועי דיזל. המנוע בדומה לדיזל יהיה חסר מצתים והצתת התערבובת תתבצע בגלל החום שנוצר בגלל דחיסת אויר, בדיוק כמו בדיזל. יצרניות רכב אחרות ניסו ונכשלו. מאזדה מבטיחים את המנוע החדש ב2018 ב3 החדשה שלהם. אחד האתגרים, זה הנעה קרה למשל וכמובן תופעות לוואי של יחס דחיסה כה גבוה. מדברים על צריכה קרובה ל1-30 ברכב לא היבריד…
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רכב בן 10 יד ראשונה ממוצע ק"מ בשנה 15 א"קמ. שמור מאוד, טיפולים שוטפים בזמן ללא תאונות וללא בעיות. בלי תוספות או שיפורים. המחירון של הרכב הוא 28 אש"ח. אני דורש 32 וגמיש מעט. כי אני באמת יודע מה הרכב שווה ולא מאמין בכל מחירוני הרכב למרות שהביטוח עובד לפי לוי יצחק. קיבלתי הצעה של קונה שמוכן לשלם מחירון ( 28 ) מה דעתכם שווה למכור או לחכות עוד קצת?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ,מקווה שזה המקום לפרסם ? אני מחפש חניה מאובטחת ,מחסן עד עשרים מטר , לרכב יקר לליבי .אם מישהו יודע? שמע ? חבר של מישהו שיודע ? אשמח לקבל עידכון בפרטי תודה מראש אבי
הודעה אחרונה מאת turbo guy, -
- 4 תגובות
- 9 אלף צפיות
אני מתעד לרכוש רכב חדש מהיבואן ובמסגרת ההטבות (מבצע חבר) אני אמור לקבל מערכת פוינטר max כאשר דמי המנוי משולמים מראש לשנה. בדקתי עם הביטוח והם לא מחייבים התקנת המערכת. הבנתי שהמערכת הזאת מתחברת למצבר וצורכת כוח גם אם לא מחוברים לשירות ולא משלמים דמי מנוי חודשיים, אז התקשרתי לפוינטר והם אמרו לי שהמשדרים החדשים צורכים זרם חלש לעומת המשדרים הישנים. האם כדאי לבקש מהיבואן לא להתקין את המערכת?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שמעתי על אדם (שכן של מכרים) שנוהג מסטול או שיכור באופן קבוע, ומתנגש בעצמים שנקרים בדרכו. עד כה זה נגמר ללא קרבנות בנפש , אבל עם מספר מכוניות מחוצות , ויבוא יום שהדרעק ידרוס ילד בדרך מבית הספר או זקנה במעבר החציה. השאלה היא: האם יש דרך חוקית להוריד אותו מהכביש , באמצעות אחת מרשוית החוק? היצור גם אלים מאד, כך שהייתי מעדיף לא להסתבך איתו ישירות. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חצי מליון שקל (לפחות) במציאות מדומה. חברת המזרח הודיעה על תחילת שיווק הדור החמישי של לנדרובר דיסקברי באמצעות מציאות מדומה ועשרה אנשים כבר קנו. מה אתם חושבים, שיטה ייחודית ומהפכנית או אנשים שמסתמכים על המוניטין של הדיסקו כדי להחליט?
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
הרכב הוא רכב עבודה, קיבלתי אותו עם 0 ק"מ וסיימתי השבוע עם 262000 ק"מ כיאה לרכב חברה התנהגתי איתו בצורה הכי לא איכפתית שיש,בגלל אופי העבודה ישנן הרבה נסיעות בשבילי עפר במהירויות של רכב ראלי, נסיעות קריית ביאליק ,ת"א ודרומה כל יום, טיפולים כל 30000ק"מ במוסך פיאט האוטו לא נשטף או עבר ניקוי מיום שקיבלתי אותו, כאן אני רוצה לשבח את האוטו הזה, 0 תקלות ב-3 שנים, שום דבר לא נשבר , שום דבר לא קרקש, נסע ונסע ונסע לא רק שלי היה ככה אלה גם שאר המכוניות בחברה ( שכולן דובלו) כולן הגיעו פלוס מינוס לאותו הקילומטרז,בתחילת השבוע קיבלתי דובלו 2017 ,הרכב עבר שינוי בחזית, בדשבורד, ובפנסים האחורים,מצפה לעוד 3 שנים מושלמות של אמינות, הדובלו הקודם נשטף נוקה ונמכר כבר, כל המכוניות רשומות בר…
הודעה אחרונה מאת שאול לוי, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, ההורים שלי רוצים לייבא רכב, הם יצרו קשר עם SMC יבוא אישי. שמתי לב עכשיו שהם ספונסרים של הפורום. האם ש פה משהו שייבא אתם רכב ויוכל לספר אך הייתה החוויה? אנחנו קבלנו מהם הצעה מעולה, אבל שמדובר בהמון כסף נשמח להמלצה או דיס המלצה מברי הפרום או מנהלי הפורום היקרים!. בתודה שי שריקי.
הודעה אחרונה מאת bmw700, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי בדיסקונט אפשרות להלוואה מיידית עד 75,000. רציתי לדעת, ריבית של 6.85% ל60 תשלומים, 6.15% ל36. במידה ואני לוקח, זה נחשב הרבה/קצת/סביר?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. האם יש הבדל גדול ברכבי סקודה פאביה- בין מנוע בנפח 1400 ל 1600 מבחינת הכח, הביצועים, והחיסכון? (מדובר על שנים 2008 פלוס) אשמח לשמוע את הפירוט אם אתם יודעים.
הודעה אחרונה מאת Goody, -
-
- 3 עוקבים
- 46 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
יש לי סקודה פאביה - סוף 2011, מצב טוב, קילומטרז נמוך. רוצה רכב אחר במקום, אבל לא טרייד אין שנותנים לך שקל וחצי על האוטו שלך. אף פעם לא התעסקתי עם מכירת רכב ואת האמת שגם אין לי כוח לזה, אני מעדיף שמישהו אחר מוסמך יסדר לי את הפינה. אלה אם כן, העמלה שלהם ממש גבוהה ואצתרך להסתדר לבד. מישהו מכיר חברה מומלצת? שהיה לו נסיון איתה? אודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
שלום לכל החברים, אם הנושא מתאים יותר לפורום המשפטי, אודה למנהלים אם יעבירו למקום המתאים. אז מעשה שהיה, כך היה. בביקורי האחרון בארץ (לפני כחודש) שכרתי בקל אוטו רכב לתקופת שהיותי בישראל. בדרכי מנתניה לצפון הרכב נתקע באמצע כביש החוף, כ15 ק"מ אחרי הידלקות המנורה. כשהזמנתי גרר, הודעתי לנציגה שברכב קיימת בעיה במד הדלק האלקטרוני, שכן רכב לא אמור להיתקע כעבור מספר קילומטרים כל כך מועט. היא הודיעה שאין מה לדאוג, יגיע גרר ושלום על ישראל. הגרר הגיע וגרר את האוטו לתחנת הדלק הקרובה ( כ3 ק"מ בערך), תודלק ונסעתי לדרכי. כשהגעתי להחזיר את הרכב, נכנסתי לתדלק, ואף על פי שתדלקתי מיכל מלא (אחרי הרבה קפיצות של האקדח, כלומר ממש מלא) המד דלק הראה שחסר עדיין דלק. איך שירדתי לחנייה התת קרקע…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
יום ראשון הקרוב אני הולך להתקין רביעיית פאלקן 914 , אחלה מחיר + המון תגובות של אנשים מרוצים והמלצות רציתי לדעת מתוך עניין מה בערך אורך חיים של צמיג ממוצע..אני יודע שיש הרבה משתנים , אבל נגיד משהו סטנדרטי לא נהיגה אגרסיבית מידי או כניסה מהירה מידי לתוך או מחוץ לפניות רוב הנסיעה בינעירוני 100-110 .
הודעה אחרונה מאת zvir, -
אז כמו שמציינת הכותרת, אחת לשנה זה קורה, קצת אחרי חגיגות הסילבסטר וקצת לפני חגיגות ראש השנה הסיני, אני וחבריי לקבוצת הנהיגה BWT מתעוררים בשעת בוקר מוקדמת ומגיעים בהרכב מלא לנהיגת בוקר שבסיומה כל הרכבים עומדים עם הפנים לכיוון צלע ההר ושם עומדים חברינו הצלמים ונותנים כמה קליקים שמסכמים שנה ופותחים אחת חדשה. הבוקר זה קרה, 5:10 השכמה 5:20 בדיקת נוזלים ולחץ אויר 5:40 בנקודת מפגש ראשונה 6:00 נקודת מפגש שניה 6:30 בתום נהיגה נמרצת הרכבים חונים ומוכנים למסדר תהנו.... תחילת תנועה מנקודת המפגש השניה מתמקמים בחניון לאחר שכל הרכבים חנו, התפנינו לארוחת בוקר משותפת בנ…
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
מקרה שקרה אתמול, הבן שלי נהג באופניים במהירות מופרזת, הגיע לסיבוב, הגיעה מכונית מהצד השני, הנהג של הרכב עצר לגמרי כשהוא ראה את הבן שלי דוהר, הבן שלי לא הצליח לעצור ועף על הרכב עם האופניים. ב"ה לא קרה כלום, הילד ננזף כראוי. כעת לקטע הפחות שמח, לנהג הרכב נשרטו שתי דלתות בצורה מכוערת ונשברה מראה. הבנתי שהילד אשם לגמרי בתאונה והסכמתי מיד לשלם את הנזק, היום בבוקר לקחתי אותו למוסך של חבר (מדובר בקורולה 2010) ושם צבעו לו את הדלתות בצורה מושלמת, ושמו מראה חדשה, הכל ב1500 שקל. עכשיו הקטע המוזר: כל מי שאני מספר לו על המקרה, נד בראשו ואומר שאני משוגע לגמרי. "מה? שילמת לו? מה אתה פראייר? מי אמר שהילד אשם? אתה היית שם? אתה מאמין לנהג? אולי הילד לא זוכר? אולי הדלתות…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב של הוא סובארו B3 ואני חושב להגדיל את הג'אנט למידה גדולה יותר היה סטוק 195/65/15 ורוצה לשים 215/40/18 עכשיו אני די בטוח שמשרד הרישוי לא יאשר את זה יש משהו שאפשר לעשות עם זה ? בנוגע לטסט אני יכול לשים את הסטוק אז הטסט לא קריטי לי כלכך אבל לא באלי שיורידו אותי מהכביש אם יעצרו אותי
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
האמת? אנחנו חייבים להגיד שהקרוסלנד X תפס אותנו לא מוכנים. מי הוא? מה הוא? לאיזה סגמנט הוא נכנס? במי הוא מתחרה? ובבקשה תגידו לנו שזה לא הסוף של דלתות ההתאבדות המגניבות של המריבה! כל ה(ממש מעט)פרטים בכתבה המלאה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
נורות לרכב
מאת young97- 2 תגובות
- 623 צפיות
אני רוצה להזמין נורות H4 לרכב של פיליפס (המכס,דואר) יכול לעכב או לעשות לי בעיות עם זה ?
הודעה אחרונה מאת iliahrom, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
[ATTACH=CONFIG]479859[/ATTACH] דגם: טויוטה קורולה 2008, 1.6 רובוטית 124 כ''ס, גימור SUN. נרכשה בידיוק לפני 5 שנים מבן אדם פרטי (אני היד השלישית) בעלות של 55.000 ש''ח . קנינו את הרכב ללא בדיקה (סיכון אבל השתלם בסוף ) על השעון 124 אלף ק''מ, לפני שנרכש היד השנייה עשה ישור קו שכולל קלא'ץ וטיפול ב120 אלף ק''מ. עד לפני שנתיים הרכב שירת ללא תקלות כלל וטופל בטיפול 10 אלף (שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, בעלות של 300 ש''ח אצל מכונאי פרטי תותח) שהתקלה הראשונה היתה פעמונים עייפים שנקשו והוחלפו, בעלות די זניחה. לפני שנה כוהל אחד נדפק והוחלף בחליפי שהתברר כטעות, ההחלפה גררה את שאר הכוהילים לשבוק חיים לאחר פרק זמן של שבוע שבועיים וההוצאות הכספיות כאבו בכיס, הפתרון היה…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
שלום פורום. החלטתי לחלוק חוויה איתכם ולספר מה רכשתי לפני מספר חודשיים... יש לי רכב מאוד אוהב אלי ששייך לאבא שלי משנת 92 -מיצי ידנית והוא אצלי כבר 15 שנים ומאז שהסתיימה אחריות הוא לא היה במוסך כמעט חוץ טיפולים מורכבים כמו החלפת קלאץ עושה הכל לבד..האמת לדגם הזה אין מה לעשות חוץ מטיפולים בסיסי . כמובן זמן עושה את שלו וחלקים מתיישנים -מפסקים לא מתפקדים טוב,מזגן נחלש , הדשבורד וגם פנסים קיבלו סדקים פנמיים בגלל נהגים דפוקים אבל בגדול הכל מקורי ברכב חוץ מרדיאטור ומזגן(מדחס)+ פעם קרה שמת ברגע אחת מפלג שעלה לי 250 שייח מפירוק ועד שמצאתי אחת שהוא היה תקין ... בקיצור, רוצה לשמור על רכב של אבי (למרות שהוא לא רוצה אותו) ולהמשיך איתו ואז עלה רעיון לקנות רכב נוסף לפירוק ולחלקים…
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חודש אוקטובר כבר נגמר, החגים חלפו להם וגם אני חזרתי לישראל אחרי הביקור "הקצר" בארה"ב. בהמשך לפוסט הזה - טיול במערב ארה"ב - המלצות על קטעי 'נהיגה' בדרום קליפורניה, בו חיפשתי מסלולי נהיגה רלוונטיים הקרובים ללוס-אנג'לס וסיפרתי על כך שאני ובת הזוג החלטנו לשכור 2 מכוניות ספורט אמריקאיות, ב-2 תקופות שונות, החלטתי לשתף אתכם בחוויות שלי. אחת פחות טובה ואחת שמתקנת את הקודמת. בגדול, טסנו ללוס-אנג'לס ב-3/10 וחזרנו ב-20/10 (ימים מלאים עם ג'ט לגים) כאשר במהלך הטיול ביקרנו גלוס-אנג'לס, אגם טאהו, מדבר מלח ביוטה, סולט לייק סיטי, פארק ילוסטון (וטיטון), ארצ'ס וברייס ביוטה, פייג' באריזונה, לאס-וגאס וחזרה לשבוע "מנוחה" ב-LA. ראשית אספר שאת הרכבים השתדלתי להזמין …
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 669 צפיות
מראה קדמית הכוללת חיישן לחות, מה זה בדיוק החיישן לחות ומה הוא עושה?
הודעה אחרונה מאת d300, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש מכוניות ומסעיות עם שלושה דיפרנציאלים. אני מניח שאחד על הסרן הקידמי והשני על האחורי. איפה ממוקם הדיפרנציאל השלישי ומה זה נותן בדיוק?
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז אחרי 8 חודשים מכרתי את הספיריט שהייתה לי, הסיבה העיקרית הייתה שאני צריך את הכסף, אבל גם כי עבר 8 חודשים (ואני בדרך כלל כל חצי שנה מחליף) הרכב שנת 2004 עבר 140 אלף קילומטר. שמור מאוד פנים הרכב כחדש. עבר תיקוני צבע, אבל השלדה נקיה. סך הכל עברנו כמעט אלף קילומטר יחד. צריכת דלק לפי המחשב 1-10. בפועל 1-9.2. לעומת הספיריט אציין לחיוב מתלים רכים יותר, הגה שמרגיש טוב יותר עם הכביש. מצד שני הרכב מרגיש סירה, מעבר בין נתיבים במהירות גבוהות אינו נינוח כמו ב3. אין קרקושים מיוחדים ועושה רושם שהיפנית מזדקנת כראוי! חיפשתי רכב עד 20 אלף שח ( ונשארתי עם עודף) סך הכל אחלה רכב. שאלות איך מתמודדים עם ריח של סיגריות בתא נוסעים בצורה הכי יעילה? וכמובן תמונות של הכלה …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי בעידן הKEYLESS הוא הקודן, מייתר את כל העניין שבכל זאת צריך להקיש קוד ורק אז להניע, האם יש דבר כזה איתורן \ מערכת מיגון כלשהיא לרכבי יוקרה (MB C300) שחברת הביטוח תאשר ללא קודן?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם, יש לי "ספיריט" חדש בקופסא (יושב אצלי ככה כבר איזה 8 שנים) ואני מעוניין להתקין אותו ברכב של אבא שלי. זה דגם M930NAV של מוטורולה, אם זה משנה למשהו. ההתקנה צריכה להיות ברכב מסוג סוזוקי בלנו (2017) ואין שם ממש קונסולה אמצעית (כזאת "שמחברת" בין הדשבורד לקונסולה של תיבת ההילוכים) , אז כנראה שיהיה צורך באיזו זרוע מפרקית ארוכה, כי אני ממש לא רוצה לקדוח בדשבורש ולהקין "למעלה". האם עוד עושים כאלה זרועות בכלל? בכל מקרה, אני מחפש מתקין מקצועי בירושלים, שמתמחה בכאלה התקנות. האם אפשר לקבל המלצה, ואולי אפילו איזה ניחוש/הערכה כמה עבודה כזאת צריכה לעלות? מודה מראש לכל מי שיכול לכוון אותי
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כידוע לכם, תערוכת דטרויט עדיין באויר - וזה היה תזמון טוב לפורד לחשוף את דגמי 2018 של המוסטנג. רוב השינוי העיצובי בולט בחרטום המכונית, עם כנפיים שמתעגלות כלפי מטה וגריל חדש, מוגזם בגודלו, לטעמי. זה קצת חבל, כי עיצוב המוסטנג הנוכחית היה פשוט נהדר. לא שזה משנה הרבה, כי היבואן הרשמי שם פס על האייקון החזק ביותר של פורד ב-53 השנים האחרונות, שלגמרי לא במקרה הוא גם אחת ממכוניות הספורט הנמכרות באירופה - בהציעה תמורה אדירה לכסף. אבל לך תלמד מנהלים ישראלים שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם... בקצרה, ה-V6 עבר לעולם שכולו טוב, האקובוסט וה-V8 התחזקו. לתיבה האוטומטית 10 הילוכים, הפנים איכותי יותר ויש לוח שעונים דיגיטאלי חדש ומשגע. https://www.netc…
הודעה אחרונה מאת Hagaix,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- GOLF
- ofralon
- IsraCar
- גולדן191
- פריג'י
- Shay Shd Dave
- zaf
- BoazB11
- שחר 1
- גרנד פריקס
- motior