Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסון מיכל גז פלפל ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי יש ערסים שרק מחפשים ללכת מכות עם מישהו וזה יכול להיות הרבה יותר מספק להיות מסוגל לרדת מהאוטו ולתת לו שפריץ של פלפל לעיניים ולראות אותו מתפתל ברצפה.

האפקט האידיאלי הוא כשיש לו ילדים שמסתכלים עליו מתפתל. ככה הם לומדים לקח לעתיד.

חוץ מזה שיותר קל לבעוט במישהו שלא רואה אותך.

אני חושב שאני אתחיל להסתובב עם גז כזה. בשבוע שעבר היה עוד ניסיון להוריד אותי מהכביש באלימות רק כי אמרתי למישהו שהאור האחורי שלו לא עובד. הוא לקח את זה אישית.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אה? לא יודע. אני לא רואה צורך בריסוס של ערסים, במיוחד לא כשהוא עוד שניה נכנס בחזרה לרכב וממשיך לנסוע תחשוב על משתמשי הדרך/הכביש המסכנים.

בכל אופן, יש לי שאלה אלייך שממש לא קשורה לשרשור, אתה מוכן להסביר לי למה יש לך תמונה של חייזר פסטה בולונז שמחזיק כדורי בשר? תמיד רציתי לשאול אבל לא יצא :wink:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

גז פלפל משפיע גם על שיכורים ומסוממים, בניגוד לגז מדמיע רגיל, שאין לו כוח השפעה חזק.

אני רוצה לראות אותך מקבל שפריץ פלפל לעיניים וממשיך לעשות מה שאתה רוצה.

Xbox12341

פורסם

• אין להתיז לתוך הפנים ועיניים במרחק של פחות מ 80 ס"מ.

(מתוך הקישור של ליטל)

אז לאן לרסס? לב***ם?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בכל אופן, יש לי שאלה אלייך שממש לא קשורה לשרשור, אתה מוכן להסביר לי למה יש לך תמונה של חייזר פסטה בולונז שמחזיק כדורי בשר? תמיד רציתי לשאול אבל לא יצא :wink:

זאת מפלצת הספגטי המעופפת!

היא המצאה של כמה סטודנטים מאוניברסיטה אמריקאית כלשהי.

הקיום שלה מסביר איך נוצר היקום והיא נתנה את שמונת "מצוות הלא תעשה".

אתאיסטים מושכלים משתמשים בה כטענה לחוסר הקיום של אלוהים, או לפחות לחוסר הקיום של אלוהים בצורת אדם.

800px-Touched_by_His_Noodly_Appendage.jpg

פורסם
T-roy הרגת אותי מצחוק {המקלדת תקינה עכשיו:wink:}.

חבורה של כוסיות, למה אתם צריכים גז פלפל ברכב?

ועכשיו כבר מאוחר מדיי להגיד זה לא בשבילי זה בשביל אישתי,חברה שלי, אמא שלי, סבתא שלי או דודה שלי:lol:.

כי גז פלפל משאיר הרבה פחות נזק לטווח ארוך מאלה 8), וזה פותר אחרי זה מכל מיני סיבוכים חוקיים אפשרים.

אפילו שבמקרה הצורך, שאין ברירה :twisted:...

פורסם

• אין להתיז לתוך הפנים ועיניים במרחק של פחות מ 80 ס"מ.

(מתוך הקישור של ליטל)

אז לאן לרסס? לב***ם?

אלו הוראות השימוש.

ת'אכלס? בעיקרון אתה מרסס לו לתוך הקרנית ואם אפשר להכניס לו את היד עם המיכל עד לריאות זה גם מומלץ...

פורסם
אלו הוראות השימוש.

ת'אכלס? בעיקרון אתה מרסס לו לתוך הקרנית ואם אפשר להכניס לו את היד עם המיכל עד לריאות זה גם מומלץ...

אם כבר הצלחת לדחוף את היד שלך עד כו, לא עדיף לעשות את זה בדרך המיושנת הטובה והגברית?

לכל היתר תקבל חתך ביד מהשיניים, אבל זה הדבר הכי מספק בעולם.

אנשי קומנדו פה, גז מדמיע, פילפל, שוקרים... איפה בדרך איבדתם תגבריות?

פורסם
כי גז פלפל משאיר הרבה פחות נזק לטווח ארוך מאלה 8), וזה פותר אחרי זה מכל מיני סיבוכים חוקיים אפשרים.

אפילו שבמקרה הצורך, שאין ברירה :twisted:...

אני מעדיף להישאר בשיטה הישנה .

סטירת לחי מצלצלת עם הגב של היד:lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

ומיד אחרי כן סכין תקועה עמוק בלבלב המסכן, שלא עשה כלום חוץ מלייצר לך אינסולין... או פשוט אחת כזו, רק בכבד, שרק פירק את האוכל והאלכוהול שלך, או שמא בקיבה, או אפילו, חלילה, בלב...:?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

התשובה היא כן- חד משמעית הדבר יכול לגרום נזק!

במהלך שירותי הצבאי במגב התפוצץ מיכל גז פלפל שנשאר בקיץ בגי'פ, הנזק שנגרם לפנים הרכב גדול ( פלפל לא יורד מהמושבים) ואם היו אנשים ברכב בזמן נסיעה הפגיעה הייתה קשה מאוד!

פורסם
בבקשה :arrow:

ל'

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מתוך התיאור :

"לצורך הפעלה, העבירי למצב הפעלה ולחצי בלחיצות קצרות של כ 1 שניה.

אין להתיז לתוך הפנים ועיניים במרחק של פחות מ 80 ס"מ.

אינו פוגע באוזון."

זה באמת חשוב לקונה הפוטנציאלי אם הנשק שרכש פוגע באוזון או לא ??

אני מקווה שהמגמה תמשיך גם לייצור פגזים, רימוני רסס ופצצות מצרר ידידותיות לסביבה

• תוכן חדש...