Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסון מיכל גז פלפל ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מתוך התיאור :

"לצורך הפעלה, העבירי למצב הפעלה ולחצי בלחיצות קצרות של כ 1 שניה.

אין להתיז לתוך הפנים ועיניים במרחק של פחות מ 80 ס"מ.

אינו פוגע באוזון."

זה באמת חשוב לקונה הפוטנציאלי אם הנשק שרכש פוגע באוזון או לא ??

אני מקווה שהמגמה תמשיך גם לייצור פגזים, רימוני רסס ופצצות מצרר ידידותיות לסביבה

מעניין אם על אקדחים רשום ברכישתם- אף ילד לא נוצל לעבודת כפיים בעת ייצור התחמושת או כלי הנשק.

ברור!, העיקר שהנשק יהיה הומני.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור אמיתי שקרה לחבר:

באוטו של חבר שלי יש מיכל מבשם אוויר בספריי, וכל פעם שהוא נכנס הוא מתיז קצת, כדי שיהיה ריח נעים באוטו.

יום אחד הוא וידידה שלו נסעו לבלות, באוטו שלה. הוא שתה, והיא נהגה. בסוף המסיבה כשהם נכנסו לרכב שלה הוא היה שיכור לגמרי, ובמקרה בדיוק באותו מקום שהוא מחזיק את המבשם אוויר, באוטו שלה יש גז פלפל. היא בדיוק התחילה בנסיעה, ולפני שהספיקה לראות מה הוא עושה, הוא שחרר כמה לחיצות.

האוטו נשאר באותו הלילה ב"יד חרוצים", ושניהם חזרו במונית.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

זכור לי סיפור מהבית ספר על איזה טמבל שריסס גז פלפל במסדרון ואז שכבה שלמה (כולל אני) נתקפו בצריבות או מה שזה לא יהיה. לא היה נעים..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
זכור לי סיפור מהבית ספר על איזה טמבל שריסס גז פלפל במסדרון ואז שכבה שלמה (כולל אני) נתקפו בצריבות או מה שזה לא יהיה. לא היה נעים..

מזכיר לי סיפור דומה בצבא, עם מטף כיבוי אש בתוך אוהל אוברלודד ביום העצמאות כי אין בבסיס ספריי קצף :shock:

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

יצא לי לא פעם לרסס גז פלפל/מדמיע (המיכל השחור הצבאי, אני לא בטול שזה פלפל או מדמיע) גם על אדם בודד וגם על 6-7 אנשים בבת אחת, וכולם נפלו כמו זבובים, הם גם היו שיכורים, מסוממים, ופיקחים, וממש לא משנה כי מפיל אותך כמו זבוב.

(כמובן שהשימוש נעשה תוך הגנה עצמית במסגרת עבודתי בסופ"שים, אני ראש צוות אבטחה בכמה מועדונים, והדבר בעיקרי והחוקי אצלי במועדון זה לעולם לא להשתמש בנשק נגד אדם לא חמוש, ה"מרוססים" היו עם כלי נשק מגוונים כגון אלות, אבנים או סכינים)

ולשאלה העיקרית, אצלי ברכב יש בקבוקון כבר יותר משנה, וכמובן שלא קרה כלום.

נ.ב. לפי החוק, אין להשתמש בשום נשק (וגז או שוקר זה נשק!) נגד אדם לא חמוש (אבן,סכין,בקבוק,מקל, וכו...) לפחות לא אם אתה בתפקיד מאבטח.

לגבי שימוש באופן פרטי, עדיין יש עילה לתביעה אם יוכח שלא נשקפה סכנה ממשית עליך, ויש לקחת את זה בחשבון לפני השימוש.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כעת יש מתקפות של בדואים על כלי רכב, הם נוסעים לאט, חוסמים לך את הרכב ומנסים להזיק בדרך כלשהי. יש לי דמוי אקדח של גז מדמיע, הייתי רוצה לשמוע רעיונות לשידרוג - כאלה שירתיעו את המזיקים.

לדוגמא, ראיתי פעם באיזה סרט, אקדח שיורה כדורי גז מדמיע. אבל לא מצאתי ברשת.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מאוד לא מומלץ להשתמש בגז כלשהו בצורת אקדח!

כשתגיע למצב בו תרצה לרסס את אותו אדם שמהווה עליך איום, אתה תוציא את הדמוי

"אקדחון" שלך, הצד השני שיתכן ומחזיק בעצמו אקדח (ברישיון או ללא) יבין שהוא בסכנת חיים מידית,

ישלוף את האקדח שלו ולפני שתמצמץ (חס וחלילה) תמצא את עצמך ירוי.

פורסם

או שהצד השני לא חמוש בנשק חם ועצם הוצאת דמוי האקדח תפחיד אותו ותמנע אירוע קשה.

דוגמה פשוטה שעלתה לי לראש ניתן לראות בסרטון הישן הבא, האקשן החל מבערך 1:10. במקרה הזה מדובר באקדח אמיתי אך יכל להיות גם דמוי, אין ספק שנמנע כאן מצב בעייתי.

פורסם

להציע דמוי אקדח בתור הגנה עצמית? זה עלול למישהו לעלות בחייו, כי יש אנשים עם אקדח אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כעת יש מתקפות של בדואים על כלי רכב, הם נוסעים לאט, חוסמים לך את הרכב ומנסים להזיק בדרך כלשהי. יש לי דמוי אקדח של גז מדמיע, הייתי רוצה לשמוע רעיונות לשידרוג - כאלה שירתיעו את המזיקים.

לדוגמא, ראיתי פעם באיזה סרט, אקדח שיורה כדורי גז מדמיע. אבל לא מצאתי ברשת.

מצטרף להמלצות מעלי, אל תרכוש דבר שהוא דמוי אקדח.

רכוש מיכל גז פלפל והשתמש בו כמוצא אחרון, אל תראה אותו ואל תאיים.

נסה לפתור את המחלוקת ללא איומים, ללא שליפה של מיכל גז כזה או אחר, באם לא הצלחת ומוצא האחרון לסיים את התקיפה (לא איום, אלא תקיפה ממשית) עליך או על הסובבים אותך היא ריסוס, אז רסס בנדיבות עזוב את המקום לאזור בטוח וחייג 100.

פורסם

הסירטון הנ"ל הוא מדהים ומצויין, מה היית עושה במצב כזה עם מיכל גז פלפל? עד שתספיק לרסס, הוא ינפץ לך את כל הרכב וגם את הראש.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אם היית יודע לאיזה מרחק מתיז הגז פלפל או לחלופין, הג'ל פלפל וכיצד זה עובד, היית מבין שמה שכתבת, לא רלוונטי.

אז כן, ינפץ לך את החלון רכב, בהצלחה עם זה דרך אגב, לא קל בכלל אלה אם כן יש לך כלי רציני ביד או שהוא מסתכן בפגיעה ביד שלו מעוצמת המכה שצריך לתת ברמה הכללית.

אפשר לפתוח חלון, לרסס או גם אם התנפץ החלון, אתה שולף ומרסס ונותן גז, אין ברירה אז אין ברירה כן.

ולפיכך, מומלץ להתאמן על ריסוס גז או שימוש בכלי הגנה למינהם.

לקנות ולחכות ליום הפעולה זה קל, להתכונן ולדעת כיצד לתפעל את אותו הכלי, זה יותר פשוט ממה שחושבים, אפילו דרך יוטוב.

• תוכן חדש...