Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסון מיכל גז פלפל ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סכנה בטיחותית באחסון מיכל גז פלפל ("גז מדמיע") ברכב? (אני מתכוון למיכלים הקטנים של 20 גרם). כתוב על המיכל שאסור לאחסן אותו בטמפרטורה מעל 50 מעלות ונראה לי שברכב חונה בשמש הטמפרטורה יכולה לעלות מעל 50...

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ב 10 שנים האחרונות מאחסן קבוע ברכבים שונים ספריי פלפל/גז מדמיע ולא קרה להם שומדבר

מיקומים כמו בתא כפפות, תא דלת, מתחת למושב בקיץ, באביב, בסתיו ובשרב

מניסיוני, מה שאני כן יכול לספר לך, שספריי פלפל זה לא דבר שיעצור אפילו ילד בן 6 מלתקוף אותך אחרי שמחקת לו את הספריית פורנו,

מביחינתי, ספריי פלפל כזה הוא כמו לאיים על בנאדם עם שקיקית תיבול של דומינוס פיצה

גז מדמיע זה עולם אחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואני לתומי חשבתי שזה אפקטיבי כמו גז מדמיע... קצת אוף טופיק אבל אתה יודע היכן ניתן לרכוש מיכל גז מדמיע אם כך? (בהנחה שזה חוקי)

פורסם

gsi16V אני מזמין אותך(על חשבוני) לקבל ריסוס לפנים ואז נראה מה תגיד.

אחד העובדים שלי בטעות שבר ראש של הספריי וקיבל את כל המנה לתוך הפנים, התוצאה הייתה אישפוז בבית חולים...

רכישה של ספריי פלפל הינה חוקית ותוכל לרכושו גם במטווחים וגם בחנויות שונות. חשוב מאוד לבדוק את התוקף של המוצר, מקום ייצורו ושהוא מגיעה עם נצרה אשר באמת נוצרת.

Zoom-Zoom...

פורסם

גז פלפל זה נורא.

את מרבית האפקט מרגישים אחרי כמה זמן.

אחרי שרוססתי לא מעט פעמים בחרא הזה (זה גם משאיר כתמים על הבגדים) - לא נעים.

מה שכן שכל האדרנלין מציף אותך ואתה באמצע מהומה, אכן גז פלפל לא ישתק, אבל אחרי 2 דקות...:oops:

פורסם

האמת שבכלל לא ריססו עליי, אבל אחד החסרונות של הגזים הללו זה שהם מתפזרים לכל מקום ופוגעים גם במי שמרסס וגם במי שלא צריך.

נכון שיש את ההנחיות שצריך לרסס כך שהרוח לא בכיוון שלך, אבל נראה אותכם בעת הצורך יושבים ומחשבים מאיפה כיוון הרוח, מבקשים מהתוקף להמתין דקה, עושים את כל החישובים ומרססים.

זה הכל יפה וטוב בתיאוריה.

במציאות מכניסים את זה לפרצוף של מי שאתם רוצים ולוחצים וככל הנראה גם אתם תיפגעו מזה.

פורסם

שקית 100 ג' של פלפל סודני טחון תספיק.

הרבה נזק במינימום זמן ועד שהבנאדם יוכל לפתוח את העין ייקח לו 2 דקות לפחות.

(מנסיון של מוכר תבלינים ידוע באשדוד אהמ אהמ)

פורסם
gsi16V אני מזמין אותך(על חשבוני) לקבל ריסוס לפנים ואז נראה מה תגיד.

במקרה נשמתי את הספריים האלו לא מעט פעמים,

עצימת עיניים ואויר ל 3 שניות מספיקה כדי להתחמק מזה

לעומת גז מדמיע שהריקושטים מהשפיץ שלו משאירים ענן והוא הרבה יותר קטלני

עובדה שבבתי כלא משתמשים כמעת רק בגז מדמיע ולא ספריי פלפל

כמובן שיש ספריים של פלפל גדולים יותר שנותני מנה יותר הגונה, אבל המיכלים הטנים האלו לדעתי הם בדיחה

אם הייתי צריך לבחור נשק שהאוייב שלי ישא זה ספרי פלפל קטן, ואחריו רובה מים :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי חבר שתמיד הולך מכות ומסתבך עם עבריינים (אידיוט מה לעשות).

פעם עשינו על האש והוא הביא אקדח עם גז פלפל או גז מדמיע לא יודע בדיוק...

חשבתי שזה יורה מים או מקסימום מצית, הוא הספיק רק לצעוק לאאאא......:shock:

הרוח הייתה לכיוון החברה! אחרי דקה רואים 5 ערסים רוסים משתעלים עם דמעות בעיניים :lol:

אצלי הגרון שרף כאילו לקחתי כפית של סחוג.

אל תנסו את זה בבית (או בחוץ).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא בטוח מה קורה כאן, אבל אני מתחיל לחשוש שיש חבורה של פדופילים בפורום...:?

כיצד קרה שצברתם כלכך הרבה ניסיון בגז מדמיע/פלפל (ולפי מה שאתם אומרים, לא מהצד התוקף)?

:lol:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

T-roy הרגת אותי מצחוק {המקלדת תקינה עכשיו:wink:}.

חבורה של כוסיות, למה אתם צריכים גז פלפל ברכב?

ועכשיו כבר מאוחר מדיי להגיד זה לא בשבילי זה בשביל אישתי,חברה שלי, אמא שלי, סבתא שלי או דודה שלי:lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...