Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין איך היית מגיב אם השם שלך היה mazda98 ולא 98civic

:wink:

אתה יודע למה זה ניק? בשביל אנשים כמוך.למזלי אין לי סיוויק. ואני לא נוסע על יפניות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואיך בדיוק היית מגדיר אותי ?

מעניין.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מברג יותר זול ואמין ממברגה חשמלית....

נכון שטכנולוגיה מודרנית דורשת מורכבות במוצר ובייצור. לפי ההגיון שלך אפשר היה להשאר עם המנועים מלפני 40 שנה שהיו יותר פשוטים ואמינים בד בבד עם כך שהיו פחות יעילים, פחות חזקים ויותר מזהמים.

אני לא אומר שמזדה בהכרח יצליחו ולא כל טכנולוגיה מצדיקה עצמה אבל ככה העולם מתקדם.

אני בעד טכנולוגיה מודרנית .ואני גם מאד אוהב dsg וגם tsi. התכוונתי שאני לא מאמין שניתן לייצר מנוע המוני באותו הספק ואותו מןמנט כשל אטמוספרי רגיל וכל זה ב 30 אחוז חסכון בדלק.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לך מושג בכמה יתומחר?

מנוע כזה יהיה יותר מורכב,יותר יקר לייצור, ובגלל שיעלה יותר לייצור היצרן יחסוך על איכות הטריליון חיישנים שימצאו שם.ומכאן אמינות לא תהיה בשמיים.שום יתרון בביצועים ובשביל לחסוך 0.0044 גרם דלק .כי בפועל אין סיכוי שמנוע אטמוספרי יהיה חסכוני ברמה של 30 אחוז.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני בעד טכנולוגיה מודרנית .ואני גם מאד אוהב dsg וגם tsi. התכוונתי שאני לא מאמין שניתן לייצר מנוע המוני באותו הספק ואותו מןמנט כשל אטמוספרי רגיל וכל זה ב 30 אחוז חסכון בדלק.

טויוטה (ואחריהם וב היצרנים האחרים) הצליחו.

תראה את הנתונים של המנועי 1.6 שלהם משנות ה90 לעומת היום. סך הכל עדיין נשאר מנוע 1.6 ארבע בוכנות אטמוספרי, רק שהביצועים עלו והצריכת דלק ירדה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הספק ומומנט זה לא הכל בחיים. טכנולוגיה שהיא BLEEDING EDGE זה מקל עם שני קצוות, מצד אחד יש לך את הנתונים והביצועים (זה ממש נשמע ומרגיש סקסי כאשר הכל תקין ועל זה כיף לדבר) ומצד השני יש את חבלי הלידה כתוצאה מסיבוכיות (זה החלק האפל והלא סקסי בסיפור הזה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בלי לזלזל בך כנראה שהחבר'ה במזדה השקיעו לא מעט ידע, נסיון ושיקול דעת לפני שיצאו בהצהרה.

ימים יגידו האם הצהרתם תתגלה כאופטימית מדי

פורסם
למה? כדי לקבל מנוע שלא סוחב, לא סוחב, לא סוחב, ואז נותן את כל הכח במכה אחת?

זה לא דבר טוב ברכב לשימוש מנהלתי.

לא ברור אם טרול או אמיתי, אבל למען הקוראים בעתיד - בולשיט אחד גדול.

לפי מגוון הרכבים בחתימה שלך, עוד לא הגעת לטורבו, כמעט... עוד דור ואתה בטורבו :lol:.

.

אז ברכבים מודרניים, בחלקם המומנט שיא מתחיל להתקבל סביב ה 1500 סל"ד כאשר בקורולה, לנסר 2007 או מונדאו 2007 המומנט שיא מתקבל ב 4200 סל"ד וצפונה, הרבה צפונה.

פורסם

זה ברור לי שהוא מדבר על טורבו לאג, אין ספק.

בגלל שהמנועים קטנים, הטורבו קטן בהתאם ומסוגל להסתחרר ללא שיהוי שתוכל להרגיש אם בכלל.

טורבו לאג זה במקרה ויש לך מנוע גדול וטורבו גדול ו"עצלן" ולא מודרני, אם כבר אז כבר.

היצרנים היום שואפים להגיע למומנט גבוה בסל"ד נמוך = טורבו שמסתחרר מהר מאוד = ללא טורבו "לאג" משמעותי.

חלפו הימים שבו אתה לוחץ על הדוושה ומחכה למשיח שייתן לך את המכה בגב, אלה אם כן התיבה עושה אן דן דינו מי מוריד הילוך ומתי.

• תוכן חדש...