Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב בטיחותי ניתן לרכוש בתקציב של 1000 ?:lol:

אין באמת רכבים כמעט בתקציב הזה, בהנחה שאתה משקיע כמה אלפים כבר, עדיף לקחת מגאן I או קליאו B.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזמנו, אבא שלי היה הראשון בחדרה עם לאנסר בשנת 1989. לאחר שנים של קניית מכוניות יד שניה, הוא החליט לקנות רכב חדש והאמת, היום כשאני חושב על זה, זה היה צעד אמיץ מאד מצידו כאדם שמרן, שלא הכיר את מיצובישי (כמו רוב הישראלים אז). זה היה 1.5 GLX אוטומטי, עמוס בכל טוב האבזור שכלל לא היה נהוג אז, למי שזוכר.

אני הייתי חייל באותה תקופה ובגיל שלי אז, אם נהיה כנים, כל דבר שיכולתי לנהוג היה "אחלה". אם זה מסוגל לצאת מחדרה לכיוון ת"א לבילויי שישי בערב, לא באמת משנה מה זה היה. אבל אבא, ש"ירד" ללאנסר מפיג'ו 505 1.8 אוטומטי עגלתי למשעי (אבל נוח ברמה שרק פיג'ו\סיטרואן ידעו לבנות אז), לא אהב אותו, כי היה מורגל במכוניות סאלון גדולות, אירופאיות ו\או אמריקאיות. המיצובישי היה קטן וקופצני מדי בשבילו. אחרי פחות משלוש שנים הוא חזר לפיג'ו, ל-405 1.9 אוטומטי SR, שבהשוואה למיצובישי היה מטוס ולמעשה, היה הרכב הראשון של אבא עם מנוע שמתאים למרכב ולמשקל. עד אז נהג במכוניות עם מנועים עצלים וקטנים מדי עבורן. עד יום מותו אבא טען שה-405 היה הרכב הכי נוח שהיה לו אי פעם (וכמובן, אני נהניתי מהשילדה המדהימה שהיתה לו). הוא החזיק את הפיג'ו מסוף 1991 עד 1999.

והנה תמונה, היחידה שיש לי עם המיצובישי, שכאן נראה עם הפיג'ו שהחליף אותו. באמצע, אני מנסה לסתום חורים בגג של הפיירבירד שהיתה לי אז, כנראה עם סיליקון לאמבט... טוב, הפיירבירד זה עניין לשרשור אחר. החתול השחור מבשר על העתיד לבוא לפיג'ו (בעיות אמינות שלאט אבל בטוח השתרשו בו ככל שהזדקן):

img001.jpg

פורסם

מה זה קשור לרנו מגאן I ? ומי משקיע כמה אלפי שקלים ?

מגאן I קליאו B אלו לא מכוניות אלא גוש ברזל והמון הוצאות...אפילו לברזל לא קונים אותם היום,אין מה לעשות רנו פעם באמת היה זבל מבחינת אמינות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הרנו שמורות ומטופלות הן יעשו את העבודה, אבל אין כמו לנהוג ברכב שמרגיש לך מיוחד.

חוץ מזה, גם ברנו האלה הבטיחות לא משהו ביחס למכוניות חדשות יותר. יוצא שאתה רודף אחרי בטיחות אבל נוסע ברכב שאתה לא רוצה שהוא גם לא כזה בטיחותי בסטנדרט של היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה זה קשור לרנו מגאן I ? ומי משקיע כמה אלפי שקלים ?

מגאן I קליאו B אלו לא מכוניות אלא גוש ברזל והמון הוצאות...אפילו לברזל לא קונים אותם היום,אין מה לעשות רנו פעם באמת היה זבל מבחינת אמינות.

מכיר מגאן בנזין יד ראשונה שבפעם האחרונה שריתי אותה עמדה על 364 אלף ק"מ.

פורסם
אם הרנו שמורות ומטופלות הן יעשו את העבודה, אבל אין כמו לנהוג ברכב שמרגיש לך מיוחד.

אני לא יודע להגיד לגבי בטיחות על רנו של פעם אבל מה שכן יודע שגם אלו שטיפלו ברכב והשקיעו המון כספים על רנו בסוף נשברו כי ראו מוסך יותר מבית שלהם.

אין בכלל מה להשוות רנו של פעם עם אמינות של יפניות !! וזה יגיד כל אחת ומגם מגרשים של גרוטאות .

היה לי רנו מגאו 2 מעבודה וגם דור חדש וזה באמת היה רכב טוב מבחינת הנסיעה ובכלל אבל תקלות של חשמל היה כבר אחרי שנתיים !! חלונות חשמל היו נופלים ולא עובדים,גיר החליפו פעמיים ועוד...

במיצובישי הייתה תקלה אחת וזה לאחר 23 שנים ברגע אחת נשרף מפלג וזה קרה בחניה של הבית. חברים מדגיש - אחת לאחר 23שנה ומה אני כבר מטפל ברכב -רק מחליף שמן ופילטר אוויר ושמן בזמן וזהו !!

פורסם

עצם זה שאתה משתמש בפילטרים סיניים ושמן שבכלל לא מתאים לרכב במשך 23 שנים והכל עדיין עובד יכול להביא התקף לכמה אנשים בפורום הטכני, תיזהר להגיד את זה שם :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לקרוב משפחה שלי הייתה כזו ונפל לו חלון ( לפני עשר שנים בערך ) ובלנסר בדור אחרי בשתיים מתוך 3 שנסעתי בהם גם נפל חלון ( אותו החלון) בשתי המכוניות.

פורסם

הצחקת אותי,אם זה המצב אז רק מחזק אמינות של רכבים היפנים של פעם.

וחוץ מזה מה לעשות זה משקיים היום בחנויות לחלקי חילוף לרכב שלי אין מקורי וגם לא מנסה לחפש.

והיום הכל מיוצר בסין מה לעשות כולם רוצים בזול.

פורסם

מעולם לא שאלתי על אחזקת הרכב ולא יודע איזו בעיות היו טסה מה שאני זוכר ממנה , ככה שזה לא אומר כלום , אחת הלנסרים החדשות יותר (שנת 2000) הספיקה לעבור כבר ראש מנוע. אני פשוט לא הולך על הכללות אלא כל דגם לגופו והמכלולים הבעייתים בו כמו התיבה האוטומטית של הצרפתיות בשנים האלו.

פורסם

ברור לכולם שרכב כזה נקנה או מחוסר תקציב או איזה רגש לדגם של הרכב .

שלנו הייתה סטיישן גיר רגיל, דומה לצ'אמפ בחזית אבל מיוצרת ביפן לעומת הצ'אמפ .

סוס עבודה אמיתי.

זה בסדר, גם הקאוואליר שלי שווה במחירון 7 ורק היישור קו שלה בתור תחזוקה מונעת בקלות עובר את הסכום הנ"ל .

תהנה, תמשיך לשמור עליה .

פורסם
לקרוב משפחה שלי הייתה כזו ונפל לו חלון ( לפני עשר שנים בערך ) ובלנסר בדור אחרי בשתיים מתוך 3 שנסעתי בהם גם נפל חלון ( אותו החלון) בשתי המכוניות.

אני עדיין לא מבין מה אתה להגיד בזה שלאחר 15 שנה נפל חלון ...זה בסדר ! אצלי ברנו של עבודה מספר פעמיים תיקנו את החלונות וגם גיר וכל זה בשנתיים הראשונות והמזל שזה היה רכב ליסינג.

עכשיו למה אחרי 15 שנה זה בסדר ולמה זה קרה ? כי זה בלאי וזאת מחלה של חלונות מאחורה כי ברגע שלא פותחים אותם הרבה זמן הם נדבקים לגומי ואני שנים משאיר אותם בקייץ פתחום עם מרווח המינימלי.

פורסם (נערך)
וחוץ מזה מה לעשות זה משקיים היום בחנויות לחלקי חילוף לרכב שלי אין מקורי וגם לא מנסה לחפש.

אני מאמין שאפשר למצוא אם תחפש מספיק טוב, לצורך העניין שילמתי על פילטר מקורי ללנסר שלי פחות ממה שאתה שילמת על סיני..

עריכה: התבלבלתי קצת עם המספרים בחשבונית שלך, הפילטר הסיני בהחלט יותר זול מהמקורי. פחות מחצי.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ברור לכולם שרכב כזה נקנה או מחוסר תקציב או איזה רגש לדגם של הרכב .

שלנו הייתה סטיישן גיר רגיל, דומה לצ'אמפ בחזית אבל מיוצרת ביפן לעומת הצ'אמפ .

סוס עבודה אמיתי.

זה בסדר, גם הקאוואליר שלי שווה במחירון 7 ורק היישור קו שלה בתור תחזוקה מונעת בקלות עובר את הסכום הנ"ל .

תהנה, תמשיך לשמור עליה .

אין קשר לתקציב ,אולי לא קראת טוב את התחלה -רכשתי רכב לחלקים בלבד כדי לשמור על קיים כמה שאפר, כי בשלי הכל מקורי ולך תדע לכמה זמן זה יספיק.

• תוכן חדש...