Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מאמין שאפשר למצוא אם תחפש מספיק טוב, לצורך העניין שילמתי על פילטר מקורי ללנסר שלי פחות ממה שאתה שילמת על סיני..

עריכה: התבלבלתי קצת עם המספרים בחשבונית שלך, הפילטר הסיני בהחלט יותר זול מהמקורי. פחות מחצי.

גם אני מאמין שאפשר למצוא היום מקורי ,אולי אבל לי אין זמן לחפש..עד היום היו תוצרת TAIWAN JAPAN ועוד ..

למה פילטר שמן מקורי לרכב שלך עולה פחות מ10 שקלים ?

אשמח אם תגיד לי איפה יש.

פורסם
סבבה .

בכל אופן תהנה ושמור עליו.

סבבה , אשתדל כמה שאפשר,דרך אגב שכחתי לציין שהתקנתי ברכב גם 6 גלאי רוורס אם תצוגה דיגיטלית ,היה לי סט חדש בבית מסין (מחירו 45 שקל)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להזמין חלפים מקוריים מאיביי, אבל גם לזה יש חסרונות. בכל אופן זה שהרכב עבד כרגיל 23 שנה בלי בעיות מראה כמה שמרו עליו מבחינת תחזוקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם אני מאמין שאפשר למצוא היום מקורי ,אולי אבל לי אין זמן לחפש..עד היום היו תוצרת TAIWAN JAPAN ועוד ..

למה פילטר שמן מקורי לרכב שלך עולה פחות מ10 שקלים ?

אשמח אם תגיד לי איפה יש.

בקורולה רנקס 2003 שלי אחרי 60 אלף קילומטר נפל חלון...וזה היה כלום ביחס לשאר הצרות(פעמיים בוצה במנוע וממיר קטליטי ב80 אלף).

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
אפשר להזמין חלפים מקוריים מאיביי, אבל גם לזה יש חסרונות. בכל אופן זה שהרכב עבד כרגיל 23 שנה בלי בעיות מראה כמה שמרו עליו מבחינת תחזוקה.

לגבי רכב "חדש " לא יודע כמה טיפלו בו טוב כי מוכר לא מבין כלום ברכב הוא מוזיקאי והיה לו מוסכניק שלו,ואני מאז שהסתיימה אחריות עשיתי טיפולים לבד.

מצאתי תמונה לפני חודשיים של מיצי ופוצי:

mizi puzi.jpg

mizi puzi.jpg

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
מה זה קשור לרנו מגאן I ? ומי משקיע כמה אלפי שקלים ?

מגאן I קליאו B אלו לא מכוניות אלא גוש ברזל והמון הוצאות...אפילו לברזל לא קונים אותם היום,אין מה לעשות רנו פעם באמת היה זבל מבחינת אמינות.

לא כזה זבל, יש כאלו שמורות שעדיין מטופלות כמו שצריך ואפשר למצוא אם רוצים אחת טובה יחסית.

מעבר לכך למי שאמר על הבטיחות שהיא לא ברמה של היום - מסכים. אבל ביחס לאותן בדיחות תוצרת המזרח הרחוק עם כוכב וחצי (כמו בלאנו) או שני כוכבים וחצי (כמו סיביק), שלושה כוכבים (אלנטרה), המגאן עם 4 כוכבים עדיפה משמעותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^ אתה שוכח שמדובר פה על רכב של אלף שקל שעולה לו 200 שקלים בשנה בטיפולים ומביא את בעליו לסופר וחזרה בלי בעיה.

איזו מגאן (ועוד דור ראשון) תעמוד במשימה הזאת?

בוא, בינינו, לא הרכב הכי אמין בעולם, גם אם טופל בשמנים של ELF ופילטרים שחושלו בפסגת האוורסט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא כזה זבל, יש כאלו שמורות שעדיין מטופלות כמו שצריך ואפשר למצוא אם רוצים אחת טובה יחסית.

מעבר לכך למי שאמר על הבטיחות שהיא לא ברמה של היום - מסכים. אבל ביחס לאותן בדיחות תוצרת המזרח הרחוק עם כוכב וחצי (כמו בלאנו) או שני כוכבים וחצי (כמו סיביק), שלושה כוכבים (אלנטרה), המגאן עם 4 כוכבים עדיפה משמעותית.

שוב זה שרשור על מיצובישי שנת 93, יש גם FIAT ופג'ו וגם ...וגם.. שמורות השאלה כמה מאמץ וכסף אותם בעלים השקיעו במכונית כמו רנו משנות ה90 ואלא שיש להם שמורות רובם מוסכניקים או בעלי מקצוע טובים .

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

צריך לציין גם ש4 כוכבי בטיחות של 1999 זה לא כמו 4 כוכבים של היום. בטיחות זה פיצ'ר שמתחיל משנתון ומחיר מסויימים. לא כולם יכולים להרשות לעצמם להעדיף בטיחות על קריטריונים אחרים ברכב, במיוחד במחירים האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בקורולה רנקס 2003 שלי אחרי 60 אלף קילומטר נפל חלון...וזה היה כלום ביחס לשאר הצרות(פעמיים בוצה במנוע וממיר קטליטי ב80 אלף).

Sent from my D6603 using Tapatalk

מה אני אגיד לך..או שלא טיפלת ברכב בזמן או חלקי חילוף מקוריים או בטויוטה ב2003 עדיין לא הצליחו לעשות מה שעשו במיצובישי ב89 :lol:

פורסם
הדגם הזה היה מאוד מאוד פופולרי (לדעתי מקום 1) אצל עולים מברית המועצות שרכשו מכוניות עם זכויות עולה בשנים 1990-1993. לרובם לא היה כסף לאוטו חדש אבל את הזכות אפשר היה לנצל רק במהלך 3 שנים ראשונות בארץ, אז גירדו כסף וקנו בשביל לא להפסיד את הזכות.

אחרי שקנו לא מיהרו למכור. גם 10 ו 15 שנים אחרי היו הרבה מכוניות כאלה יד ראשונה או שערבו במשפחה.

ושנית, המיצוביש הזו עשתה סוג של מהפכה בשוק הרכב בארץ.

היא הורידה את סובארו לאונה למקום שני בטבלת המכירות והיא הייתה המכונית היפנית המודרנית הראשונה בארץ, מאובזרת בכל האיבזור החשמלי ועם 3 שנות אחריות.

לעבור מלאדה סובייטית לרכב יפני אמין היתה חתיכת שדרוג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...