Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנ'לא יודע למה אני מגן על הדיפנדר, אבל שיהיה... הנה המפרט הטכני של הדיסקו החדש (ולינק להורדת המפרט המלא) - שים לב למידות הצמיגים איתן הוא נמכר. עד חתך 65 (!). אז "הלנדקרוזר בין הבודדים" ששום דבר.

Capture.JPG

Capture.JPG

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קודם כל אני מודה שחיפשתי את המידע הזה ולא מצאתי אותו - אז תודה.

חתך 65 מצמיג ברוחב 235מ"מ הוא 152מ"מ.

חתך 65 מצמיג 265מ"מ (בלנד קרוזר כדוגמא) הוא 172מ"מ.

פחות דרמטי ממה שחשבתי בתחילה, אך מצביע על המגמה הכללית.

ברשותך, אני הולך לחפש סולם לרדת מהעץ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

מסכים עם YNV.

Spire , אני לא מכיר את המידה המוזרה הזאת אשמח שתכווין אותי לצמיגי שטח שנמכרים במידה כזו לראות.

ליותם 4, אתה לבד בוחר את המסלול שלך.

יש מסלולים שאתה נוסע בשבילים נוחים, בלי יותר מידי עבירות, ואתה רק נהנה מהנופים העוצרי נשימה של המדינה שלנו ומהבן זוג שמטייל איתך. כמו למשל המרסבא.

ויש מסלולי עבירות שרוב הזמן אתה מטפס על 5 קמ"ש ונעזר במכווין שלמטה "כמו מטוס"

עריכה אחרונה על ידי JohnnyEnglish
פורסם
מסכים עם YNV.

Spire , אני לא מכיר את המידה המוזרה הזאת אשמח שתכווין אותי לצמיגי שטח שנמכרים במידה כזו לראות.

אמנם לא 235/65 אלא 255/60 (שאגב נותן דופן יותר גבוהה של 153 מ"מ לעומת 152.3), אבל הנה. אפילו לא יקר במיוחד.

ותאמין לי שמי שמשכיב חצי מיליון שקל על אוטו ועוד יורד איתו לשטח טכני אחר כך, יכול גם לעמוד בעלויות שידרוש היבואן של הרכב שיחזיק צמיגים כאלה במלאי.

קח מ-YNV את הסולם כשהוא מסיים :wink:

פורסם

הנה, פה יש לך יותר אופציות. אל תהיה קטנוני, זה שאין בארץ לא אומר שאין בכלל. כנראה פשוט לא מוכרים בארץ מספיק מכוניות עם המידה הזו אז אין טעם לייבא באופן סדיר. אם חשוב, אפשר למצוא.

פורסם

סלח לי, אבל לא השתכנעתי.

גם בקישור שנתת היה מבחר של צמיג AT אחד.

אני בהחלט לא יתחיל לחפש לי סולם עדיין.

אני אחכה שהרכבים האלה יחזור למבנה של סלדת סולם חסונה עם סרן, עדיף 2 . ובלי טכנולוגיה של F35 כדי לעלות על מדרכה ברמי לוי.

• תוכן חדש...