Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, מודה לכם על כל התגובות, נשמע ממכם שבשבילי שווה יותר לעשות טרייד אין כי אני לא איש מכירות, והעם שלנו, כפרה עליו, אוהב להתמקח. אז ככה או ככה אני יכול לוותר על 5000 אלף ש"ח או יותר מסכום המחירון.

מקסימום אחכה למבצע של צ'מפיון.

^^^

אני רכשתי עכשיו רכב במחיר מבצע, וגם עשיתי טרייד אין.

תוכל לפרט?

פורסם

באיזה סרטים אתם חיים, שבהם טרייד אין מסתפק ב-5K הפחתה מהמחירון.

מחירון לוי יצחק, גם בתנאי של "מחירון תמורת מחירון", קובע מראש 10% הפחתה כאשר מוכרים לסוחר. דהיינו, אם המחירון הוא 50K, המקסימום שנותנים (מחירון) הוא 45K.

עכשיו - כמה שווה ההנחה שלא מקבלים מהיבואן? על פי מה שאנחנו רואים בשיטת "0 קילומטר" שווה בערך 10K כאשר מדברים על רכבים כמו קיה פיקנטו, ובערך 15K ברכבים כמו פאביה.

זה אומר שבפועל, "מחירון תמורת מחירון" עולה 20K לרוכש - עמלת מכירה ומחיר קנייה מנופח.

טרייד אין זו הצורה הכי לא משתלמת שיש למכור רכב. סוף סיפור.

הבנאדם היחיד שאני מכיר שהצליח לדפוק את המערכת, היה מישהו שמכר פונטו 96 ב-2000 ש"ח לטרייד אין, כשלקח גרנדה פונטו שעלתה 31K. במקרה שלו היה שווה לוותר על 1000-2000 ש"ח מהמחיר של הגרוטאה, רק כדי לא לפגוש את האנשים שקונים פונטו ב-3000 שקל...

פורסם

יש כמה בעיות כאשר מוכר פרטי מנסה למכור את הרכב בעצמו:

1. התעסקות עם קונים (קובעים פגישות ולא מגעים, סתם מבלבלים את המוח, לקחת ימי חופש בשביל הקונים הפוטנציאליים וכד')

2. עבור קונה תמיד יש אלטרנטיבה ללכת למגרש ולקנות רכב יד שניה מליסינג/השכרה/פרטי בתנאים עדיפים: שלם ככל יכולתך,

תשלומים וכד' (תוכניות מימון, אחריות ועוד). זה משהו שהקונה מפרטי לא מקבל בכל מקרה.

3. מכירת רכב לוקחת זמן - זה יכול להיות יום שבוע, חודש, חצי שנה ויותר. תלוי מרכב ומהמזל שלך.

4. נניח מכרת רכב לפרטי. עכשיו אתה ללא רכב. צריך כניראה לקחת רכב שכור.

יש תשלום עבור טרייד אין, אבל יש גם יתרונות. צריך לשקול ולהחליט מה יותר חשוב (כל אחד והשיקולים שלו).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי, אני מסכים איתך - לכן יש דבר אחד שעובד כמו קסם: מחיר טוב.

תן מחיר טוב שמתחרה ביתרונות של הליסינג - ותקבל מכירה מהירה. הכלל הוא בערך 10% פחות ממה שנסגר בחברות הליסינג, במידה ואתה מוכר רכב שיש גם להן.

פורסם (נערך)

10% פחות זה בדיוק מה שטרייד אין במחיר מחירון יתן לך (בנוסף לחוסר התחשבות במועד עליה לכביש - למי שזה רלוונטי עבורו). ועדיין אדם פרטי לרוב לא יכול להציע תנאי מימון כלשהם. לכן עבור מישהו שהפרוטה לא מצויה בידיו עשוי בכל זאת ללכת לטרייד אין ולקחת מימון.

אני דיברתי עם סוכן מכירות (רכבים חדשים) והוא אמר שיש אנשים שקונים רכבים ב240,000ש"ח ללא מקדמה ואנשים לוקחים מימון כאשר הבנק לא מאשר להם. אני די בטוח שאנשים כאלה לא יכולים לקנות רכב אפילו במחיר מוזל.

אחת הסיבות למה אנשים קונים כמו מטורפים רכבים חדשים ונשברים כל השאים, זה פתרונות מימון.

וגם, מה הטעם להשקיע זמן ומאמץ, כדי לקבל רכב במחיר קרוב מאוד למה שתקבל בטרייד אין + צורך לקחת רכב שכור. צריך לעשות שיקולים - כל מיקרה לגופו. יש אנשים שיודעים למכור ויש אנשים שלא. גם לא כל אחד רוצה להתעסק עם ציבור שעשוי להיות מעונין לרכוש את הרכב.

לדעתי, שוק מכירת רכב יד שניה על ידי פרטי כמעט מת.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
10% פחות זה בדיוק מה שטרייד אין במחיר מחירון יתן לך (בנוסף לחוסר התחשבות במועד עליה לכביש - למי שזה רלוונטי עבורו). ועדיין אדם פרטי לרוב לא יכול להציע תנאי מימון כלשהם. לכן עבור מישהו שהפרוטה לא מצויה בידיו עשוי בכל זאת ללכת לטרייד אין ולקחת מימון.

אני דיברתי עם סוכן מכירות (רכבים חדשים) והוא אמר שיש אנשים שקונים רכבים ב240,000ש"ח ללא מקדמה ואנשים לוקחים מימון כאשר הבנק לא מאשר להם. אני די בטוח שאנשים כאלה לא יכולים לקנות רכב אפילו במחיר מוזל.

אחת הסיבות למה אנשים קונים כמו מטורפים רכבים חדשים ונשברים כל השאים, זה פתרונות מימון.

וגם, מה הטעם להשקיע זמן ומאמץ, כדי לקבל רכב במחיר קרוב מאוד למה שתקבל בטרייד אין + צורך לקחת רכב שכור. צריך לעשות שיקולים - כל מיקרה לגופו. יש אנשים שיודעים למכור ויש אנשים שלא. גם לא כל אחד רוצה להתעסק עם ציבור שעשוי להיות מעונין לרכוש את הרכב.

לדעתי, שוק מכירת רכב יד שניה על ידי פרטי כמעט מת.

זה בדיוק מה שאני חושב,

שאין טעם לקבל בשוק הפרטי מחיר קרוב ולפעמים אפילו קרוב מאוד למה שאני אקבל בטרייד אין.

אם כך המצב,

אין לי מה לחפש שם ולהתחיל את ה"התעסקות עם זה".

פורסם
זה בדיוק מה שאני חושב,

שאין טעם לקבל בשוק הפרטי מחיר קרוב ולפעמים אפילו קרוב מאוד למה שאני אקבל בטרייד אין.

אם כך המצב,

אין לי מה לחפש שם ולהתחיל את ה"התעסקות עם זה".

אין דבר כזה. בחיים לא תקבל בטרייד אין את מה שאתה מקבל בשוק הפרטי.

זו מהסיבה הפשוטה - הטרייד אין הוא לא מוסד צדקה. הוא עסק שצריך להרוויח.

נתנו לך מחירון מינוס 10% על הרכב שלך? מצוין! עכשיו תשאל את עצמך כמה שילמת על הרכב שקנית וכמה יכלת לשלם אם היית מגיע ללא רכב שאתה צריך למכור.

אתה תגלה מאוד מהר שמדובר באלפים רבים של שקלים.

אם הזמן שלך שווה 15-20 אלף שקל, אז אתה צודק - עדיף למכור בלי להתעסק עם אף אדם.

אם אתה לא מרוויח 20 אלף שקל בשעתיים שלוש של התעסקות, אז כנראה שכן משתלם לך.

פורסם (נערך)

מקבלים הצעה מטרייד אין ( ראשונית, לפני הבדיקה ) ומנסים למכור לבד ביותר מההצעה הזאת.

זה בדיוק מה שעשיתי עם הרכב הקודם לפני 3 חודשים וקיבלתי 6 אלפים יותר מאשר נתנו לי בטרייד אין ( ועוד הקונה חיכה שבועיים עד שאקבל רכב חדש ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הרכב במצב טוב/מעולה אז תפרסם בפורום אם לרכב יש הרבה בעיות/תקלות חוזרות תעשה טרייד .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ברור שלא, אין לי בעיה שיוריד 2000 ש"ח מהמחירון או משהו בסדר גודל הזה.

העניין זה שאם הוא יוריד 7000 אלף זה כבר פחות משתלם

כשאתה עושה טרייד אין אתה לא עושה טובה למישהו שאתה מסכים לתת לו את הבונבוניירה שלך, אתה בעצם מקבל שרות.

אותה החברה קונה את הרכב שלך, לוקחת סיכון שהרכב לא ימכר מחר, אלא יעמוד חודש או יותר ויספוג ירידה של עוד כמה מחירונים. על הדרך צריך לשלם משכורות וחשבונות וגם להרוויח. 2000 ש"ח לא מגלמים את כל העלויות הנ"ל, גם 7000 לא תמיד.

למזלך, נשמע שמדובר ברכב יחסית סחיר (למרות שלא אמרת מה הנתונים שלו), ככה שגם הצעת טרייד אמורה להיות לא רעה.

מחירון לוי יצחק, גם בתנאי של "מחירון תמורת מחירון", קובע מראש 10% הפחתה כאשר מוכרים לסוחר. דהיינו, אם המחירון הוא 50K, המקסימום שנותנים (מחירון) הוא 45K.

אתה כותב דברים פשוט לא נכונים.

קודם כל, לפי הספר נטו מדובר בהפחתה של 12% ולא 10%, אם אתה רוצה לדייק. אך אם יש מבצע של טרייד במחיר מחירון אצל יבואנים ידברו איתך על מחירון הבסיס של הרכב, בלי סיפורי 12%. כנראה שזה יותר תרגיל של מגרשי ליסינג למיניהם.

דבר שחשוב כן לשים לב אליו, זה שיש מבצע מחירון לא אומר שיקנו גם סיטרואן C4 יד4 במחירון, אלא בדר"כ יש הגבלות שונות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם הרכב שלך עם נתונים טובים ושמור אין שום סיבה לרוץ לטרייד אין, תנסה קודם למכור לבד במחיר שאתה תיהיה מרוצה ממנו.

תבדוק קודם כמה נותנים לך בטרייד אין, תראה ביד 2 כמה אנשים רוצים על רכב כמו שלך עם נתונים זהים פחות או יותר, מכאן תבוא כבר נגזרת של מחיר.

זה לא כזה סיפור למכור רכב.

תן קצת פרטים על הרכב, כמו כן תפרסם כאן בפורום בשביל ההתחלה.

פורסם

עכשיו - כמה שווה ההנחה שלא מקבלים מהיבואן? על פי מה שאנחנו רואים בשיטת "0 קילומטר" שווה בערך 10K כאשר מדברים על רכבים כמו קיה פיקנטו, ובערך 15K ברכבים כמו פאביה.

זה אומר שבפועל, "מחירון תמורת מחירון" עולה 20K לרוכש - עמלת מכירה ומחיר קנייה מנופח.

טרייד אין זו הצורה הכי לא משתלמת שיש למכור רכב. סוף סיפור.

הבנאדם היחיד שאני מכיר שהצליח לדפוק את המערכת, היה מישהו שמכר פונטו 96 ב-2000 ש"ח לטרייד אין, כשלקח גרנדה פונטו שעלתה 31K. במקרה שלו היה שווה לוותר על 1000-2000 ש"ח מהמחיר של הגרוטאה, רק כדי לא לפגוש את האנשים שקונים פונטו ב-3000 שקל...

יש לי הצעה כתובה מפיג'ו על טרייד אין במחירון פחות 4K לרכב בשווי 63K (כלומר הציעו 59).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...