Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיפולים כל 30000ק"מ במוסך פיאט האוטו לא נשטף או עבר ניקוי מיום שקיבלתי אותו,

מילא שהאוטו פינק אותך באמינות מושלמת ואתה כפוי טובה,מילא שאתה חי בזוהמה ברכב שלפי הק"מ אתה נמצא בו יותר מאשר בבית שלך. אחי, לפרסם את זה בפורום חובבי רכב זה ממש לא חכם.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
זה מנוע 1600 ואני חושב שהדיווח לא מלא.

ניכר פה שרמת מעורבות של המשתמש באחזקת הרכב היא חלקית. יכול להיות שבמהלך טיפולים תקופתיים במוסך אובחנו והוחלפו חלקים מסויימים ללא ידעת המשתמש, באישור בעל הרכב שהוא בעל החברה.

זה מנוע 1600. המעורבות שלנו בטיפולים מלאה.אין לנו קצין רכב בחברה למרות שיש לנו 20 רכבים. יש לנו הסדר עם מוסך פיאט שהמכוניות שלנו בעדיפות. אנחנו מודיעים שעה מראש שאנחנו מגיעים . ומחכים שם לסוף הטיפול.בדרך כלל זה שעה וחצי. אני ממש נודניק אז אני עומד ליד המכונאי כל הזמן. שום חלק לא הוחלף באוטו חוץ מטיפולים שוטפים.

מילה טובה למוסך פיאט מזאווי. שזורם עם כל השגעונות שלנו. תאמין לי אדון buki שלא הייתי מתאמץ לכתוב כאן אם האוטו לא היה כזה אמין כמו שכתבתי.

פורסם
מילא שהאוטו פינק אותך באמינות מושלמת ואתה כפוי טובה,מילא שאתה חי בזוהמה ברכב שלפי הק"מ אתה נמצא בו יותר מאשר בבית שלך. אחי, לפרסם את זה בפורום חובבי רכב זה ממש לא חכם.

ההיפך . כן צריך לפרסם את זה בפורום כזה שבו אנשים מלקקים את הרכבים שלהם. שרשורים על שמנים. שרשורים על מתי כדאי להחליף הילוך.ללחוץ על הדוושה חזק או חלש.הנה מכונית שהתייחסו אליה כמו זבל ועדיין היא חיה ונושמת ונסעה כמו ביום הראשון שקיבלתי אותה. כל אחד מתלהב ממשהו אחר. אחד מתלהב מהשמפו שהוא קנה לרכב. אחד שקנה שמן ב300 ₪ . ועוד מלא דוגמאות. אני מודה שאני לא חובב רכב מצוי. אבל מה לעשות זה אחד הפורומים היחידים שלא חסומים בשרת אצלי במשרד

פורסם
קילומטראגי של מונית עם "0" תקלות. סוס עבודה אמיתי.{לפי פותח הנושא}.

מדוע לא רואים הרבה מוניות כאלה על כבישינו?

כי הוא לא הכי נוח כשיושבים מאחורה

פורסם
אכן,מכונה מופלאה.

קריאה חובה לצעירי הפורום שלא יודעים למה הדובלו מסוגלת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?16219-%D7%93%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%95-%D7%90%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%98-(%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%91%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%A0%D7%94)-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%A6%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%94&highlight=%D7%93%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%95

ענקקקקקק

זה אצלי כל יום ככה. באמת מכונית מופלאה

• תוכן חדש...