Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנטרנות לשמה!

נדלקה נורה (למה בכלל הגעת למצב שנדלקת נורה)?

בחרת להתעלם.

המשכת לנסוע עוד 15 ק"מ עד שבסוף נתקעת ועכשיו אתה מתלונן למה חייבו אותך?

שלם...שלם את ה 500 ש"ח וקבל את זה כשכר לימוד באוניברסיטה של החיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדלקת נורה ניתן לנסוע עשרות קילומטרים.

הבעיה איך תוכיח שמרגע שנדלקה הנורה עברת רק 15 ק"מ ולא 50 ק"מ.

גם כשהזמנת עזרה מהם היית צריך לבקש לא גרר אלא מישהו עם 5 ליטר בנזין.

כנראה שלעלות הטיול תצטרך להוסיף עוד 585 ש"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לחברי הפורום שרשמו למעלה, תודה על העצות שצריך למלא דלק כשנשאר רבע, להשתמש בוויז וכד', להתכונן לנסיעה לחיפה כאילו מדובר במינימום נסיעה coast to coast, אבל מה שרשם החבר yuvk, תואמים למציאות. עובדה שכבר הייתי ממש קרוב לתחנה (3ק"מ) ואין שום סיבה שרכב תקין יגיע לשם אף על פי שהמנורה דלקה 15 ק"מ. היום נשלחה הבקשה לראות את דופס הבדיקה שנעשתה או לא נעשתה למד הדלק האלקטרוני. ושוב תודה לכל החברים שהשתתפו בדיון.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לחברי הפורום שרשמו למעלה, תודה על העצות שצריך למלא דלק כשנשאר רבע, להשתמש בוויז וכד', להתכונן לנסיעה לחיפה כאילו מדובר במינימום נסיעה coast to coast, אבל מה שרשם החבר yuvk, תואמים למציאות. עובדה שכבר הייתי ממש קרוב לתחנה (3ק"מ) ואין שום סיבה שרכב תקין יגיע לשם אף על פי שהמנורה דלקה 15 ק"מ. היום נשלחה הבקשה לראות את דופס הבדיקה שנעשתה או לא נעשתה למד הדלק האלקטרוני. ושוב תודה לכל החברים שהשתתפו בדיון.

אומרים עדיף להיות חכם על להיות צודק. נניח ואתה צודק והרכב לא תקין, איך זה עוזר לך? הרי נתקעת בכביש ועכשיו גם יש לך דרישה לתשלום שכל זה היה נחסך ממך אילו היית חכם יותר ומתכונן " לנסיעה לחיפה כאילו מדובר במינימום נסיעה coast to coast".

פורסם
ואם תבדוק, תגלה שגם כשלפי מחשב הדרך נגמר הדלק לחלוטין, האוטו ימשיך עוד הרבה קילומטרים עד שיתקע באמת. רכב שנתקע 15 ק"מ בלבד אחרי הדלקות הנורה (רזרווה של כליטר - ליטר וחצי?) הוא לא תקין.

אולי כן ואולי לא. למה בכלל להגיע לסיטואציה הזאת?

מזכיר לי 2 דברים.

1. פרק מסיינפלד שקריימר לקח סאאב לנסיעת מבחן.

2. את המקרה המזעזע משבוע שעבר עם קבוצת הכדורגל מברזיל.

פורסם

חברים, בואו נרגיע. ההשוואה לאסון שנספו בו עשרות אנשים היא לא במקום, ואני עדין בדברי. ירון נחום, תודה על הטיפ! מקווה שאם לא לי, אז הקישור יעזור לאנשים שיקראו את השרשור.

ישה, כשהתקשרתי למוקד לדווח מה קרה, הם הציעו לשלוח גרר ולא אמרו מילה על זה שיש אפשרות להביא גריקן עם דלק (גם לא הייתי בטוח שהבעיה היא מחסור בדלק), בכל אופן, תודה על העצה!

בגירה,

אני מאד מכבד אותך ואת תרומתך לפורום (באמת), אבל פה הגזמת, ובגדול!

קנטרנות?! אוניברסיטה של החיים?! אתה בכלל מכיר אותי ואת מה שעברתי או לא עברתי כדי לדבר בצורה כזאת?

וכן, זה לגיטימי שתדלק המנורה, ואז לנסוע אל תחנת הדלק בקרבת מקום. לידיעתך, התפקיד של המנורה הוא להתריע שבמיכל נשארה כמות דלק לא רבה, אבל בכמות מספקת כדי להגיע אל תחנת הדלק הקרובה ( וגם הלא כל כך) ועובדה, אני נוהג כמעט ביום יום ברכב שצריכת הדלק שלו היא כזאת, שגורמת לי לפעמים לקנא בשגריר הפורום שלנו בהונג קונג, ואף פעם לא קרה מצב שנתקעתי או קרוב לכך. ככה שהפעם, ההגנה על ההתנהלות של קל אוטו לא במקומה.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

קודם כל והכי חשוב, אם נפגעת, סליחה!

זו לא הייתה מטרת ההודעה שלי.

אבל, עדיין עומד מאחוריי דבריי, אם לא קנטרנות, סתם יללנות (אל תתעצבן שוב).טרחת בכלל באיזה שהוא שלב (כולל עכשיו) לפתוח ספר רכב של ספארק ולראות מה כתוב שם על העניין?

אולי כתוב שם בפונט 45 על גבי עמוד שלם, "בספארק אין כמות רזרבית לאחר הדלקות הנורה, זהירות שלא תיתקע"?

יש איזה חוק שעם הדלקות הנורה אמור להיות לך X ק"מ מינימלי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני לא התכוונתי לפגוע. ואם נפגעת אני מתנצל.

מישהו אחר הציע לי לנסוע מעבר לק"מ שמראה מחשב הרכב וזה מה שעלה לי לראש.

אסף

פורסם

בגירה

אם בספרק נדלקת נורה ואחרי 15 ק"מ הרכב נתקע

אז כן על חברת ההשכרע ליידע את הלקוח על כך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בגירה ואסף, הכל בסדר, אני מאמין שלא היתה כוונה זדונית.

בגירה,

האמת היא שלא. אבל הסקאלה של המד האלקטרוני הראתה "מקל" שלם, לא מהבהב(!). וכפי שרשמתי, הגיוני לנסוע לכיוון תחנת הדלק שנמצאת במרחק נסיעה סביר. מה גם שהיצרן מתפאר בצריכת דלק של 1:23. העניין שעיצבן אותי עוד יותר, בסופו של דבר תקלות יכולות לקרות, זאת התנהגות חברת ההשכרה שהחליטה בשושו להכניס לי את האלמנט. כי הרי כפי שציינתי, אפילו בעת החזרת הרכב לא נאמרה מילה על התשלום עבור הגרירה, למרות שהעניין היה ידוע היטב.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

אתה צודק לגבי הדבר האחרון שציינת. היו צריכים במעמד התשלום להודיע לך שהעניין יבדק וכו׳. אבל לטעמי זה לא מסיר ממך את האחריות.

בגירה

אם בספרק נדלקת נורה ואחרי 15 ק"מ הרכב נתקע

אז כן על חברת ההשכרע ליידע את הלקוח על כך.

נכון, והיו צריכים גם להודיע לו כמה זמן לוקח לבלמים להגמר בלחיצה רצופה, ומה המהירות המקסימלית שבה הוא יכול לקחת סיבוב ב-X מעלות בלי להתהפך עבור כל X בין 0 ל-360. שלא לדבר על העומס המקסימלי שחגורת הבטיחות מסוגלת לשאת בזמן תאונה חזיתית.

נו באמת. אם לקוח בוחר לבחון את מגבלות הרכב השכור, זו הבעיה שלו. נהיגה עם נורה אדומה או אפילו עם קו אחד של דלק לא נחשבת לשימוש סביר ברכב.

פורסם

^^^

אז לשם מה המציאו את המנורה הזו?

כדי להגיד לך

נה נה נה נה

אתה נעצר באמצע הדרך

נה נה נה נה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

^ בערך לאותה מטרה, עבורה קיימות מערכות בטיחות למיניהן כמו התראה על סטיה מהנתיב - להזכיר לנהג שהוא חסר אחריות ולנסות לעזור לו.

פורסם

15 ק"מ אחרי שנדלקת הנורית נשמע קצת באמת, אבל לא לגמרי חסר הגיון במכוניות עם טנק קטן.

וכן, לפעמים לוקח למד דלק לעלות עד הסוף כשממלאים טנק מלא תלוי באיזה סוג של מד יש שם.

מה שאני לא מבין בכל הסיפור הזה זה למה להזמין גרר בגלל חוסר דלק. תופסים טרמפ/לוקחים מונית לתחנת דלק הקרובה, ממלאים בקבוק שתיים וחוזרים חזרה. אני מניח שיש חברות השכרה שנותנות גם שירות של מילוי דלק במקרים כאלה (כמו שיש גם בחלק מהחברות ביטוח)

• תוכן חדש...