Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מראות מתקפלות חשמלית ב-Audi A3 2011 Sportback

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרנים גרמניים ידועים לשימצה בכך שחלק גדול מהאיבזור הוא אופציונלי ובדרך כלל יקר מאוד. למשל, בשנת הדגם 2011 אפילו דגם RS3 הגיע ללא מראות מתקפלות, ומדובר כאן ברכב שמחירו כחצי מיליון ש"ח.

קיפול מראות אוטומטי בהתאם למצב הנעילה של הרכב מחייב הוספה של ממסר Third Party. הדר טוען שיש לו משהו כזה ואני בהחלט מתכנן את זה להמשך.

אני ממליץ על הדר Hi Led בחום. הוא עובד לאט מאוד ובזהירות, וגם אפשר לעמוד לידו ולהשתתף שזה מבחינתי צ'ופר חשוב בפרויקטים כאלה. גילוי נאות: אין לי שום קשר אליו מלבד העובדה שהוא ביצע עבורי כמה התקנות.

אשתדל להעלות וידאו בקרוב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בS3 2011 היו מראות מתקפלות,אם אני זוכר נכון.

אצלי היו.

אצלי ב2008 לא היו, גם לחברים עם שנתונים דומים לא היו.

בS1 2017 שלי זאת תוספת בתשלום וממה שאני יודע גם בדור החדש של הS3.

זה תמיד אכזב אותי שפיצ׳רים בסיסיים יחסית הם תוספת תשלום ברמות גימור גבוהות (אם לא המקסימליות) של הדגם.

• תוכן חדש...