Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרסם בפורום הכללי כי לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים לנושא הזה.

לפני כמה ימים החניתי את הרכב שלי בחנייה לטווח ארוך בשדה התעופה כי טסתי לכמה ימים.

יום לאחר מכן, בזמן שאני בחו"ל, פרצו לי לחצר הבית וגנבו אופנוע שטח שהיה קשור במקום מוחבא בתוך החצר (אי אפשר לראות אותו מהרחוב) וכמעט ולא נסעתי איתו בחודשים האחרונים כך שאני בספק אם בכלל מישהו ידע שהוא שם. ניסיתי לחשוב מי יכול היה לגנוב אותו וזה נראה לי צרוף מקרים שקשור לחנייה בשדה התעופה. לבית לא פרצו כי אשתי והילדים נשארו בבית אבל לא מן הנמנע שאם היו מבחינים שאין בבית אף אחד אז אולי היו מנסים גם לפרוץ לבית. חשבתי על זה שתכלס, הגנבים (ימח שמם!) יכולים לצלם לוחיות רישוי של מכוניות שחונות בחנייה לטווח ארוך מתוך הנחה שבעלי הרכבים בחו"ל, לאתר את כתובת הבעלים אם יש להם איש קשר במשרד התחבורה או במשטרה או אפילו ברשתות המוסכים, להגיע לבית ולפרוץ כשהם יודעים שלא יפריעו להם.

אני רוצה להשתמש בחכמת ההמונים ולשמוע מה אתם חושבים על התאוריה שלי, או אם מישהו נתקל במקרה דומה? כי באמת הגניבה מהחצר של האופנוע שהיה חבוי וקשור ולא היה בשימוש בדיוק יום אחרי שאני חונה בשדה לטווח ארוך נראה לי לא צירוף מקרים!

תודה!

נ.ב. אם מישהו מכיר דרך לאתר אופנוע שנגנב אז אני גם אשמח לשמוע כי לא נראה לי שמשטרת ישראל תעזור בעניין

פורסם

אם אני מנסה לקשר בין חנייה לשדה התעופה לפריצה לבית, היא שהגנב או -

א. השיג פרטי מגורים על סמך מספר רכב, וקיווה שישחק לו המזל שכל דיירי הבית טסו לחו"ל והשאירו בית ריק.

ב. מישהו ששם עין ספציפית עלייך/האופנוע, והמתין להזדמנות שלא תהייה בבית.\

אני לא מצליח לחשוב על דרך נוספת ששני הדברים מתקשרים. אם אחת מהאופציות עוזרת לך לעשות את הקישור - מה טוב.

נקודה נוספת - במידה ומצויינת באחת הרשתות החברתיות שבהן אתה נמצא הטיסה שלך לחו"ל (אפילו כדרך אגב) - יכולה להיות נקודת כניסה נוספת. "בעלי מקצוע" רבים מטרגטים אנשים ובתים על סמך השיטה הזו.

פורסם

נשמע לי קלוש.

אפשר להשיג "מודיעין" טוב יותר מסוכנות נסיעות (מי הזמין חופשה לכל המשפחה, מתי ולכמה זמן), מוניות לשדה התעופה, מחלקת מנויים בעיתון (מי ביקש הקפאת מנוי לשבועיים), או שירות דוג-סיטר.

:turn-l:
פורסם (נערך)

דווקא לאור העובדה שהאןפנוע חבוי הרבה יותר סביר שמישהו ששם עין על האופנוע, מזה תקופה, ידע שאתה טס לחו"ל בדרך כזו או אחרת והמתין, ללא שום קשר לחניה בטווח הארוך.

מנסה להימנע מספקולציות אך נשמע שהפורץ הכיר אותך יותר ממה שאתה חושב.

לצורך העניין חשוד אפשרי הוא גנן שמכיר היטב את הגינה, עלול להכיר את האופנוע ואלמנט הנעילה מקרוב, ודאי יודע שאתה נוסע לחופשה ויודע איך לצאת ולהיכנס..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי opher50
פורסם

אולי אשתך מכרה את האופנוע ומתרצת לך שהוא נגנב? :shock:

האמת, לי זה נשמע יותר שמישהו שם עין על האופנוע ופחות על המספר לוחית זיהוי של הרכב שלך.

לגבי האופנוע שנגנב, לא הייתי נישאר אופטימי אם כבר עבר יותר משבוע, לך תדע לאיפה הוא נעלם כבר.

פורסם
דווקא לאור העובדה שהאןפנוע חבוי הרבה יותר סביר שמישהו ששם עין על האופנוע, מזה תקופה, ידע שאתה טס לחו"ל בדרך כזו או אחרת והמתין, ללא שום קשר לחניה בטווח הארוך.

מנסה להימנע מספקולציות אך נשמע שהפורץ הכיר אותך יותר ממה שאתה חושב.

לצורך העניין חשוד אפשרי הוא גנן שמכיר היטב את הגינה, עלול להכיר את האופנוע ואלמנט הנעילה מקרוב, ודאי יודע שאתה נוסע לחופשה ויודע איך לצאת ולהיכנס..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

לא פרסמתי בפייסבוק שאני טס, ולא נסעתי עם האופנוע בחודשים האחרונים, לא יודע אם יש מישהו שידע על האופנוע ושאני טס , ניסיתי לחשוב על כל מה שהעלו כאן וכל קצוות של חוט ובאמת מה שרשמתי נראה לי הכי הגיוני. סיבה נוספת לפוסט היא אני לבדוק אם מישהו אחר נתקל בדבר כזה, כמו שאומרים בצבא: פעם אחת - מקרה, פעם שנייה - צירוף מקרים, פעם שלישית - תופעה.

פורסם

באסה!

והאמת הכל אפשרי בימים שבו המידע הוא כמעט חופשי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא בהכרח קשור ללוחיות הרישוי, אבל הפרסום האובססיבי של בני אדם בפייסבוק, החל מהעדכון שכל העולם ואישתו ידעו שהם טסים, דרך תמונות שמעלים לפייס מכל מיני אתרים ומקומות, ומכאן הצלבה של שם המפרסם עם כתובת היא הרבה יותר קלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יכול להיות שהיה נגנב גם אילו לא נסעת.

מציע לך לא להאשים אף אחד אם אין לך ראיה חד משמעית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב, זה לא שהוא יצא בהאשמות פרועות כנגד מישהו ספציפי... סך הכל העניין הזה של FB אפשרי, וגם של טווח רחוק. לנו יש כלבה גדולה. זה עוזר :-) (אני מקווה...)

בלי קשר או עם קשר, יש בשכונה שלנו (ברמת גן) הרבה פריצות לאחרונה, וכרגע מתארגנים על חברת אבטחה פרטית. משטרה? מה זה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאוריה מעניינת בגדול אבל במקרה הספציפי שלך היא לא תופסת כי מבדיקת לוחית רישוי של הרכב שחנה בטרמינל 3 לא נראה לי שהם יכולים לדעת שיש לך אופנוע שטח בבית :wink:. נהג המונית שלוקח אותך מהבית לשדה התעופה הוא תמיד הפחד הכי גדול שלי וכשהם מתחילים לחפור לאן אתה נוסע ולכמה זמן הפרנויה שלי רק מתעצמת. אם נכנסו וגנבו את האופנוע זה בגלל שידעו שהוא שם וידעו שאתה נוסע לחו"ל.

פורסם

אם האופנוע חבוי, כנראה שידעו מה לחפש ואיפה.

לגבי העיתוי - קל יותר לראות שהרכב לא בחניה ולהבין שאתה לא נמצא...

לגבי מיגון - אופנועי שטח כמעט בלתי ניתנים למיגון, אחרי שנגנבו קשה מאוד לאתר.

אבל ברכבים הופתעתי לטובה מהמשטרה/איתוראן - שתפסו תוך דקות ספורות שני רכבים שנגנבו לאחר פריצה לביתי. (והעירו אותי כדי לספר לי על זה...)

• תוכן חדש...