Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב 7:30 בבוקר אני על 6 צפונה וקצת לפני המנהרה אחרי צומת בן שמן אני מגיע לפקק. בסדר, קורה (אך נדיר, בשנים האחרונות אני עושה את המסלול הזה דיי הרבה ונדיר מאוד כי ישנם עיכובים בשעה כזו.) אז זוחלים קדימה ואחרי היציאה מתגלה לי מחזה שלא ניתקלתי בו בעבר.

ניידת משטרת תנועה בנתיב השמאלי וכנראה ואופנוע משטרת תנועה בנתיב הימני מוליכים את כל התנועה בקצב של 20-30 קמ"ש בזמן שהכביש מקדימה פנוי. המשכנו כעשר דקות ללא סימני תאונה או חסימות נתיב כל שהן בכביש ואז פתאום הניידת ירדה לשוליים הימניים והתנועה חזרה לקצב הרגיל שלה.

מה הסיפור שלהם? מישהו נתקל בזה כבר?

פורסם

ניתקלתי בזה כמה פעמים באיילון,

כניראה איזה אח"מ עבר שם עם הרכב וכולכם חלקתם לו כבוד :snipersmi

יום טוב גם לך

פורסם

או שחיפשו מפגע בכביש, חוסמים את התנועה ולא נותנים להם לעקוף עד שמגיעים למפגע או מחליטים שהוא לא קיים.

יוצרים פקק בכוונה כדי ש"טייסים" לא יורידו ניידת או שוטר (כמו שקרה בכביש 1, למתנדבים אני חושב).

ט.ל.ח

פורסם

כל הסיבות שרשמו לך כבר ובנוסף, הייתה בזמנו שוטרת דפוקה בתל אביב שהייתה עושה את התרגילי "עבד כי ימלוך" באיילון, נוסעת על 30 וצורחת בקריזה "אף אחד לא עוקף אותי, אף אחד לא עוקף אותי".

עד כמה שאני זוכר, זה הגיע לטמקא והיא שוחררה מתפקידה.

אבל כמו שאתה מתאר את זה, מאוד הגיוני ששיירת רוה"מ עברה באזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נתקלתי בזה לפני חודש בכביש 4 לצפון.

ניידת עם שוטר יחיד בפנים. מעכב את התנועה על 40 קמ"ש וכורז למי שמנסה לעקוף. איפשהו בכפר סבא נמאס לו, כיבה אורות, לחץ על הדוושה ונעלם קדימה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא מבין אתכם.

המהירות המותרת בכביש 6 היא 120.

הניידת עוברת על החוק אם אין לה סיבה כלשהי לעכב את התנועה כן שמעתם נכון גם המשטרה לא מעל החוק.

תעקפו מימין.מניסיון הראשון שעושה כולם אחריו.

ורמז למשטרת התנועה. אל תחפשו את עברייני התנועה בכביש 6 תחפשו אותם בתוך הערים ליד בתי ספר ובצמתים .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

מפגע עקב התראה, הכוונה היא שבדכ מחסומים כאלה מתמקמים כשמנסים לתפוס אדם מסויים, יכול להיות איזה פוטנציאל מחבל שככל הנראה אמור לצאת מאיזור מסויים והכביש הזה הוא אחד מהנתיבים הרלוונטים שלו, לדעתי לא מדובר במחסומי "משעמם לי בואו נעכב את כולם בדרך לעבודה" אלא במחסום סיכולי שנועד לעצור אדם החשוד בפעילות פח"ע או פלילית שמהווה סיכון.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
לא מבין אתכם.

המהירות המותרת בכביש 6 היא 120.

הניידת עוברת על החוק אם אין לה סיבה כלשהי לעכב את התנועה כן שמעתם נכון גם המשטרה לא מעל החוק.

שטויות!

המהירות המקסימלית המותרת היא 120 וכל עוד כל רכב לא יורד מ 55 הקמ"ש (או 60?) המינימלים, אף רכב לא עבריין.

קל וחומר לגבי ניידת שאולי יש לה צורך מבצעי שאתה לא יודע עליו ויש לה את הזכות גם לחסום את הכביש לחלוטין (לא רק להאט).

וכן, המשטרה היא מעל לחוק, לא כסיסמא נבובה של מהפכן בגיל הטיפשעשרה אלא כעובדה חוקתית, לצורך ביצוע תפקידה כראוי, במקרים רבים המשטרה היא מעל לחוק. דברים שמותר להם לעשות, לך הם אסורים. מה לא ברור בזה?

תעקפו מימין.

הצעה משובחת!

מניסיון הראשון שעושה כולם אחריו.

לעקוף מימין ניידת? הראשון שעושה את זה מורד לשוליים לשיחה צפופה, במיוחד כשהגדרת התפקיד שלה להאט תנועה אבל גם כל ניידת שתעשה עליה את עבירת התנועה הזו תשמח להראות לך את מקומך בשרשרת המזון המוטורית ביראל.

באדום.

נא לחשוב פעמיים לפני מתו יעוץ גרוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ורמז למשטרת התנועה. אל תחפשו את עברייני התנועה בכביש 6 תחפשו אותם בתוך הערים ליד בתי ספר ובצמתים .

0b33d3c83a28e766fc084b0ec5c5d45991548cbb63467b1168ba8a342bbee1e2.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה ממש לא נכון להגיד שהמשטרה היא מעל החוק. יש לה סמכויות שאין לאדם מן השורה אך היא כפופה לפקודת המשטרה, וזו מאוד מפורטת.

אין בישראל (תאורתית) אדם או גוף שהוא מעל החוק.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...