Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על סמך שהרכב מוכרז כאובדן להלכה והחבות צריכה להיות של הבעלים החדש החל מיום התאונה.

הצעת המחיר לא מספקת בד"כ אלא צריך דו"ח של השמאי שביקר במוסך, אלא אם לחברת הביטוח הצעת התיקון ממוסך ההסדר שלה מספיקה.

תברר, אם כן יופי, אם לא תדאג שהשמאי יוציא דו"ח במהירות ויעבירו לחברת הביטוח.

ותראה שאכן אתה מקבל את כל התוספות שמגיעים לך , כי שם בדרך כלל הם חלשים, הם יותר טובים בלמצוא לך סיבות להפחתות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

שוב תודה רבה על התגובה!

אין לי שום פתק שאומר שהרכב מוכרז אובדן להלכה, והכי מצחיק \ עצוב \ מעצבן שאף גוף, לא חברת ביטוח, לא הסוכן ולא השמאי לא יכולים לתת לי פתק כזה. כולם אומרים לי בטלפון "כן, הרכב מוכרז אובדן להלכה ואתה תקבל את הכסף".

לגבי הצעת מחיר, אני מבין שהיא כנראה לא מספיקה. אבל שוב, גם פה אומרים לי "יעריכו את הרכב שלך ועל סמך ההערכה הזו תקבל החזר". בכל שאלה מעבר אומרים לי "יחזור אליך נציג שמטפל בנושא".

מעצבן!

• תוכן חדש...