Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי למבחן רישוי שנתי לרכב אספנות עם גג טרגה מקורי כמובן. הרכב לא עבר את המבחן השנתי בטענה שהגג לא רשום ברישיון. שלחו אותי לעמדה מספר 1 לבצע רישום.

האם ניתן להמתין חודש ולגשת למכון אחר ?

במקרה שאין מנוס מלגשת לעמדה מספר 1 האם צריך להביא איתי מסמכים נוספים מלבד רישיון הרכב ?

באיזה שעה מומלץ להגיע לשם ?

מה התהליך ?

הטמטום האין סופי והטרטור של האזרח הפשוט :brickwall:.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הי אמיר,

תבדוק אם אתה יכול להגיע למשרד הרישוי בבאר שבע.

גם שם יש תור בעמדה מס 1, אבל אנושי.

גם היחס נורמאלי.

כל זה נכון ללפני שנתיים.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

פיאט.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בעקבות הכתבה הזו התקשרתי לקומפיוטסט ושוחחתי עם רב בוחן שטען שחייב ללכת לעמדה 1.

הגעתי לעמדה 1 בחולון ב-6 בבוקר והייתי שישי בתור. נכנסתי בסבב השני (לאחר שמתמלא ההאנגר הם סוגרים את השער) והבוחן ראה את הרכב ואמר שאני צריך ללכת קודם כל למחלקת תקינה ברחוב המלאכה 8 ת"א על מנת שיאשרו שזה אכן גג מקורי ושאחזור אליו שוב הוא יקבל אותי ללא המתנה בתור. הגעתי לרחוב המלאכה, רשמו על הרישיון עצמו שזה רכב עם גג פתוח/ סגור מקורי וחתמו. חזרתי לעמדה מספר 1 קיבלתי אישור בכתב ונאמר לי ללכת למשרד הרישוי להוציא רישיון חדש.

ניסיתי לחכות שעה בתור אבל בגלל שהגעתי מאוחר והמספרים לא זזו הייתי חייב ללכת. צריך לקחת יום חופש לטובת העניין.

אגב, בקומפיוטסט הסבירו לי שהם יכולים לעשות את התפקיד של עמדה 1 במידה והרכב רק ירד מהאוניה. במקרה שיש רק צורך לתקן רישיון קיים הם לא יכולים לעשות זאת וזה נעשה רק בעמדה 1. מה ההיגיון? לא יודע.

האם ניתן להוציא רישיון חדש במקום אחר שבו התורים שפויים יותר ? יש צורך כאמור לבצע רישום של הגג ברישיון.

האם מישהו אחר יכול ללכת במקומי עם כל המסמכים הנדרשים ?

fiat x1/9

פורסם

הזוי, הסחבת הלא נגמרת.

רשיון אתה יכול להוציא בכל משרד רישוי.

אדם אחר כן יכול ללכת במקומך אבל עם תעודת זהות וייפוי כוח.

אם תרצה תיסע למשרד הרישוי באריאל, אין טורים בכלל ואם יש גג 20 דקות. חצי שעה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

במוקד של משרד הרישוי *5678 טוענים שחייב לגשת לחולון.

fiat x1/9

פורסם

המשך ההתעללות של מערכת הרישוי באזרח.

ביררתי ימים ושעות פעילות של משרד הרישוי בחולון וראיתי שיש להם שעות פעילות אחרי הצהריים ביום שלישי, אמרתי לעצמי שבמקום להפסיד יום עבודה שלם אני אגש בשלישי אחרי הצהריים וכך עשיתי. לקחתי מספר והמתנתי בתור שעה בדיוק. ניגש לפקידה ולמרבה הפלא היא אומרת לי שפעולות כאלה (הוספת 3 מילים תחת תנאים והגבלות ברישיון של המילים גג פתוח וסגור) לא נעשות אחרי הצהריים וצריך לבוא בבוקר :shock:.

מה אגיד לכם, הטמטום בהתגלמותו.

לא משנה, לא תשברו אותי.

לקחתי יום חופש. מגיע בעשר בבוקר למשרד הרישוי, לוקח מספר, ממתין עוד שעתיים ורבע ומגיע לפקידה. היא אומרת לי, אני שלושים שנה עובדת פה בחיים לא שמעתי על גג מתפרק, הואילה בטובה לשאול ולהתייעץ ואז הוסיפה את המילים הנחשקות כל כך לרישיון.

חשבתם שבזה הסתיים הסיפור? טעיתם.

שילמתי את אגרת הרישיון וניגשתי כבר פעמיים לטסט. הפקידה טענה שהתשלום לא מופיע במערכת והוציאה לי רישיון חדש לא משולם אבל צילמה לי את הרישיון הישן.

עוד 375 שקל לטובת המדינה.

פעם ראשונה שאני נתקל במערכת הזו והיא כל כך מזעזעת שפשוט לא ברור לי איך לא ערפו שם עדיין כמה ראשים.

fiat x1/9

פורסם
פעם ראשונה שאני נתקל במערכת הזו והיא כל כך מזעזעת שפשוט לא ברור לי איך לא ערפו שם עדיין כמה ראשים.

זה בגלל שלשלם את הסכומים המופרכים שלהם, אין לך בעיה, אבל להוציא קצת כסף על מצ'טה, זה גדול עליך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

:)

אחרי חוויה כזו אני לא מתפלא שיש מעגלי פינות בתשלום.

fiat x1/9

פורסם

מעלה זכרונות. משרד הרישוי, עמדה 1 הם מעגל רשע מוטורי.

והנה סיפור אחד, אולי הכי אבסורדי שניתן, מתהליך רישום הMR2:

כשמיבאים רכב חדש יש לעבור "בדיקת תקינה", בעצם חדרון ליד עמדה מספר 1 שמנפיק דף תקינה ואיתו עוברים את העמדה.

בחדרון ביקרתי בשעה 8:00 שם בין היתר נרשמה מידת הצמיג. משם נכנסתי לתור לעמדה, שלקח עד השעה 12:30 (וכל זה בחום של הקיץ).

כשהגיע תורי הבאתי לידיעת ה'בוחן' ש'אשף התקינה' רשם מספר לא נכון במידת הצמיג- חתך 55 במקום 50, אז "אנא הקלד מידה נכונה ברשיון".

אך והפלא ופלא... אפילו שהוא יודע שהדף הזה ניתן לי באותו הבוקר, אפילו שהוא מכיר את אותו 'גורו לנושאי תקינה', אפילו שהרכב עדיין מולו והוא יכול לראות במו עיניו את הטעות- "אני לא מורשה לעשות שינויים, או שתחזור בשבוע הבא כשהוא כאן, או שתלך למחלקת תקינה במלאכה 8" ..... :roll:

במלאכה 8 לא הבינו מה אני רוצה מהם ובטח שלא איזה חתך צמיג צריך להיות על MR2 שנת 85.

במילותיו של הפקיד "מה, הם רציניים? לך צלם לי את המידת צמיג ותחזור.."

וכך היה. להבא, מי שמעוניין לאשר ג'אנט 22 על הלאנטיס שלו- זאת הדרך:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם במקרה שלי אף אחד לא ממש הסתכל על האוטו או בדק אם הגג אכן מקורי.

מה שבטוח, i'm done playing nice

fiat x1/9

• תוכן חדש...