Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת CRUISE CONTROL ביונדאי I20 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן להגדיר את הפונצקיה ברכב הזה? יש על ההגה 3 כפתורים, שניהם איכשהו קשורים לזה והשלישי מצויר עליו עיגול.. לצערי, אין לי ספר רכב בו הייתי יכול לקרוא על השימוש בפונקציה.

אשמח לקבל הסבר.

פורסם
אני חושב שאתה מתכוון לכפתורי השליטה במערכת השמע?

על איזה דגם מדובר?

מדובר בדגם יונדאי I20 החדשה, אם אני לא טועה 1.4 INSIGHT...

כפתורי השמע נמצאים בצידו השמאלי של ההגה ומצדו הימני יש כפתורי שליטה על קרוז קונטרול. הבעיה - אני לא יודע בלי ספר רכב איך להשתמש בהם...

פורסם

ככה זה נראה? ניסית פשוט ללחוץ על הכפתור שמצוייר עליו עיגול?

hyundai_i20_steering_wheel.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
ככה זה נראה? ניסית פשוט ללחוץ על הכפתור שמצוייר עליו עיגול?

זה לא קרוז קונטרול .

צד ימין של ההגה זה האפשרות לעבור בין התחנות ברדיו או לעבור בין מצב רדיו ל דיסק או AUX

צד שמואל של ההגה זה הוליום

פורסם
זה לא קרוז קונטרול .

צד ימין של ההגה זה האפשרות לעבור בין התחנות ברדיו או לעבור בין מצב רדיו ל דיסק או AUX

צד שמואל של ההגה זה הוליום

חברים, יש לי הגה אחר עם יותר כפתורים.. כמו שכבר אמרתי, מצד ימין יש לי 3 כפתורים...

הנה ההגה..

יונדאי הגה.jpg

פורסם

יש לך ברכב בקרת שיוט ומגביל מהירות (בדגם 1.4 אוטו'). אלו שני הכפתורים עם ציור של סקאלת מהירות עליהן ומתחת זה כפתור הביטול לשני המצבים (כפתור עם ציור של עיגול). לאחר לחיצה על כפתור בקרת השיוט (כיתוב cruise או אותו סמל שעל ההגה יופי בלוח השעונים). עכשיו אתה צריך לקבע את מהירות הנסיעה הרצויה לך כלומר לנהוג במהירות שאתה רוצה שתהיה קבוע ותישמר ע"י המערכת. את זאת עושים ע"י כפתור הּSET- לחיצה עליו כלפי מטה תקבע את המהירות והמערכת תיכנס לפעולה. בזמן זה אתה יכול להוריד או להעלות את המהירות ע"י אותו כפתור, - להורדה + להעלאה.

לחיצה על הבלם או על כפתור הביטול תפסיק את פעולת המערכת אך בכל לחיצה חוזרת על SET- המערכת תחזור לפעולה. כיבוי מלא של המערכת נעשה באמצעות לחיצה על כפתור בקרת השיוט (אותו כפתור עם ציור הסקאלה עליו).

פורסם
יש לך ברכב בקרת שיוט ומגביל מהירות (בדגם 1.4 אוטו'). אלו שני הכפתורים עם ציור של סקאלת מהירות עליהן ומתחת זה כפתור הביטול לשני המצבים (כפתור עם ציור של עיגול). לאחר לחיצה על כפתור בקרת השיוט (כיתוב cruise או אותו סמל שעל ההגה יופי בלוח השעונים). עכשיו אתה צריך לקבע את מהירות הנסיעה הרצויה לך כלומר לנהוג במהירות שאתה רוצה שתהיה קבוע ותישמר ע"י המערכת. את זאת עושים ע"י כפתור הּSET- לחיצה עליו כלפי מטה תקבע את המהירות והמערכת תיכנס לפעולה. בזמן זה אתה יכול להוריד או להעלות את המהירות ע"י אותו כפתור, - להורדה + להעלאה.

לחיצה על הבלם או על כפתור הביטול תפסיק את פעולת המערכת אך בכל לחיצה חוזרת על SET- המערכת תחזור לפעולה. כיבוי מלא של המערכת נעשה באמצעות לחיצה על כפתור בקרת השיוט (אותו כפתור עם ציור הסקאלה עליו).

מעולה, תודה רבה :-) עזרת לי מאוד!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לא הבנתי אז למה משמש הכפתור של מגביל מהירות. מתי משתמשים בו?

עריכה אחרונה על ידי pilgonico

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

לא מבין למה עשו ככה שצריך להפעיל את בקרת השיוט ואז לעשות set? למה פשוט לא לקבע בעזרת set וזהו? ככה זה היה אצלי במרצדס והיום במיצובישי צריך להפעיל אותו. אז פשוט הדלקתי אותו פעם אחת ברגע שקיבלתי את האוטו ולא כיביתי מאז.

• תוכן חדש...