Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שזוכר את הסיפור שהיה איתי... מבין עכשיו כמה חכם זה לשלם מיד.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לפני מספר שנים היתה תכנית שנועדה לתת חינוך תעבורתי בסיסי בחטיבה העליונה.

מורים הוכשרו.

למיטרב ידיעתי התוכנית לא הופעלה מעולם. אני יודע שאשתי קיבלה את ההכשרה לשלב א' של התוכנית, אבל מעולם לא העבירה את החומר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטרב ידיעתי התוכנית לא הופעלה מעולם. אני יודע שאשתי קיבלה את ההכשרה לשלב א' של התוכנית, אבל מעולם לא העבירה את החומר.

שתעביר לך את החומר ואתה תעביר לי.

איזה כייף לי :)

פורסם
עצוב שמשרד התחבורה והמשטרה גוררים רגלים בנושא ועדין לא נקבע שום חוק לגבי אופנים חשמלים' date=' קורקינטים ממונעים וקלנועיות של זקנים.[/quote']

שירלי ,את בטח מתבדחת.

יש חוקים ותקנות והם חד משמעיים.

מה שאין זו אכיפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתה תכנית כזאת להעברת תכנים תעבורתיים.

אני זוכר שהעבירו לי תכנית כזאת כשהייתי בכיתה יא'.

זו הייתה יוזמה מבורכת.

כנראה בוטלה בשל שיקולי תקציב וחוסר כדאיות (מהבחינה שבכל מקרה מורי נהיגה מלמדים תעבורה בשיעורי נהיגה).

פורסם

אני חושב שהדרכות כאלה צריכות להיות מלוות בתיאורים גרפיים למדי (כולל תמונות ווידיאו) של מה יכול לקרות לילד אם הוא יעשה מה בא לו בכביש עם אופניים חשמליים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היעילות של שיטות הסברה כאלו לא ברורה. המשיכה שלהן ברורה, היות שהן מעצימות את הצד המטיף, ומכריעות בעיניו את חשיבות העניין וצדקת טיעוני, אבל ההצלחה שלהם בשכנוע, מוטלת בספק.

כשמתקילים אנשים, בייחוד צעירים, בעובדות לא נעימות, באופן גרפי, יש נטייה להדחיק ולהתעלם, לא להפנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
שתעביר לך את החומר ואתה תעביר לי.

זה היה לפני 5-6 שנים. קרוב לוודאי שהחומר כבר לא אצלה.

כמוכן, זה היה לפני שהאופניים החשמליים הפכו נפוצים.

ד"א, יש לי רושם שלאחרונה אני נתקל בפחות אופניים חשמליים מאשר לפני כמה חודשים.

אני עדיין ממתין לחקיקה שתחייב רישוי, זיהוי וביטוח של הכלים האלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשמתקילים אנשים, בייחוד צעירים, בעובדות לא נעימות, באופן גרפי, יש נטייה להדחיק ולהתעלם, לא להפנים.

זה עדיין עדיף מכלום בתוספת "אתה מלך העולם, קח אופניים, תעשה מה שאתה רוצה, אבא ישלם" (בשקט לאישה "כשהוא סוף סוף יהרוג את עצמו, נעשה ילד יותר מוצלח").

אם להציג תמונות של שטיפת חתיכות מוח מהכביש עם זרנוק של מכבי אש, וסיפורים על אנשים משותקים מהצוואר ומטה בגלל פוזות שהם ניסו לעשות על בחורה, ימנעו לפחות מחלק מהם להיות אבו עלי מול משאית פול טריילר, עדיין עדיף שיהיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...