Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוא הא מי זה בא - הזום זום הבא - CX3!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמן האחרון אנחנו מחפשים יורשת לספיריט דור 2 האגדית שלנו (שאין באמת סיבה להחליף אותה חוץ מזה שבא להתחדש).

עוד אנו מתלבטים בין ה 3 ל CX5 המעודכנים, ופתאום זה מגיע:

http://campaigns.mazda.co.il/CX3_Pre_Launch/?ref=mazda.co.il

אין שום פרטים עדיין.

הדבר היחיד שידע הנציג להגיד זה שישווק עם מנוע 2000 בלבד, 2 רמות גימור, מחיר יחל בכ-140000.

השקה באפריל ( אולי באוטומוטור?).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נלקח בחשבון, וגם קראתי ביקורות מחו"ל. הנטיה שלי ללכת על ה 3 הסופר מאובזרת כבר כיום, אבל זוגתי רוצה משהו יותר גבוה..

אגב Zoom Zoom אתה בהחלט צודק - ה 3 וה 6 דור ראשון שהיו לנו היו יותר זום זום מהדור השני..

• אחראי פורום
פורסם

צפוף ברמה היסטרית. ישבתי מאחורה והרגשתי שאני נחנק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה לא פשוט מזדה 3 מוגבהת, כמו שיש יונדאי i20 קרוס?

או שזה דגם שונה?

עריכה: עכשיו ראיתי שזה מבוסס מזדה 2. אני הייתי נשאר עם ה3 ספיריט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הזוי שהשוק הישראלי תא קיבל עדין הקצאות - להזכיר לכולם, זה היה פעם השוק האירופאי הראשון שקיבל את מאזדה 3.

באוגוסט האחרון ראיתי כבר את הכלי הזה בתאילנד, כנראה שהתאילנדים שוק יותר חשוב מהישראלי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שים לב שמדובר על רכב שבנוי על פלטפורמה מסגמנט B (מאזדה 2) - כלומר זוהי סופר מיני מוגבהת.

ה-3 שלך תהיה הרבה יותר נוחה כמובילת נוסעים, והאמת יותר רכב מכל בחינה.

פורסם (נערך)

והדבר הזה מהווה תחרות להונדה HRV או טויוטה CHR? ב 140 אלף שקלים יש מבחר מכובד של ג'יפונים בגודל נורמלי ומכל הסוגים ( היברידי, דיזל, טורבו בנזין, אטמוספרי בנזין ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הזוי שהשוק הישראלי תא קיבל עדין הקצאות - להזכיר לכולם, זה היה פעם השוק האירופאי הראשון שקיבל את מאזדה 3.

באוגוסט האחרון ראיתי כבר את הכלי הזה בתאילנד, כנראה שהתאילנדים שוק יותר חשוב מהישראלי.

היבואן בחר שלא לייבא אותה ארצה בשל מחיר לא אטרקטיבי, זה לא נבע מחוסר הקצאות, כנראה שכעת הצליח להשיג מחיר תחרותי יותר מהיצרן וגם נכנסו לשוק כמה מתחרות שהצדיקו את היבוא שלה הCX3 בארץ (CHR טויוטה לדוגמא)

פורסם
זה לא פשוט מזדה 3 מוגבהת

לא, זה מזדה 2 מוגבהת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מכונית מיותרת למדי.

שוק הג'יפונים רווי, צפוף ועמוס, וה CX3 במחיר התחלתי של 140K אינו מציע שום ערך מוסף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...