Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לברר האם כאשר קונים כיום רכב חדש עם מובילאיי, מקבלים את הדגם החדש? או את הישן?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ההבדלים בין החדש לישן הם לא כאלה משמעותיים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אין לי מושג, אבל שמתי לב שדגמים שקונים בכסף מאוד שונים מאלה שמקבלים עם האוטו.

מה ההבדל?

מה שהם כביכול מתקינים ברכבים פרטיים זה 530 ו630. זה גם מה שמתקינים אצל היבואנים. זה גם מה שמופיע באתר שלהם. אין להם דגמים אחרים מיוחדים.

יש כל מיני תוספות בתשלום, זה נכון ואת זה כמובן לא מקבלים אם מתקינים אצל היבואנים, כמו סינוור אוטומטי עם אור גבוה ועוד.

בקשר להבדלים אוטלנדר צודק. 530 ו630 זה אותו דבר, רק מסך תצוגה אחר - LCD במקום נוריות. זה אותו מעבד. יכול להיות תיקנו תוכנה, כי בהתקנות האחרונות אנשים מדווחים שזה יותר שפוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא בקיא במספרי דגמים, אבל אצלי יש אחד שהתקנתי בכסף וההבדל הגדול מזה שהתקינו לעובד שלי אצל יבואן, פרט לחיבור OBD, הוא גם קישוריות BT ואפליקציה שדרכה אתה יכול לכייל ולשחק עם כל מיני פרמטרים ולבטל אחדים מהם. בדגם החינמי זה לא היה.

• תוכן חדש...