Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשות פולארויד ללילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

מזה זמן רב אני חושש שבנהיגת לילה אני מסתנוור מאורות הרכבים הבאים ממול יותר מכל אחד.

ראיתי נהג אוטובוס שהרכיב על המשקפיים שלו קליפס עם עדשות בגוון צהוב.

האם זה אמור לפתור את הבעיה?

מי מכיר, מי יודע?

פורסם

עדשות צהובות זה לא עדשות פולארויד - עדשות פולארויד זו עדשה מקטבת שנועדה למנוע את הכניסה של האור החוזר לעין - מאוד מומלץ בכביש -שלג -ים ובכלל - אבל אין לזה כל יתרון בנהיגת לילה.

עדשה צהובה זו עדדשה שמעוררת את הקולטנים והרצפטורים שאחראים לאור בעין - מומלץ למי שסובל מפגיעה בהם , כל אחד אחר יכול להפריע יותר מאשר לאזור לטעמי

פורסם

פולארויד הן המצלמות שמפתחות תמונה מיידית.

אתה מדבר על עדשות פולרייזד - ייענו מקטבות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

וואי טלגז, ת'בטח מהזה כיפי במסיבות. :lol:

פות"ש, מה שאתה מדבר עליו הוא אכן לא עדשות מקטבות אלא מין משקפי גימיק כאלה לנהיגה לילה. אני לא זוכר איך בדיוק קוראים להם, אבל תחפש משהו בקווים האלה.

וכולם מסתנוורים, אתה לא לבד. פשוט תסריט את המבט או תכריח את עצמך להמשיך להסתכל ישר לכביש ולא לכיוון האורות, ככה הסנוור "פוגע" רק בצד של בעין ולראיה היקפית, ואז הוא פחות מורגש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טל - יש יותר מחברה אחת הקרויה פולרויד.

אתה מתכוון ליצרנית המצלמת בפיתוח מיידי.

פות"ש מתכוון ליצרנית המשקפיים, ששמה הפך לגנרי (כמו "פלאפון")

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו הייתה אותה חברה עד לפני 10 שנים שאז היא פשטה את הרגל.

כיום זה מותג.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני עובד בחברה שמייבא מותגי אופטיקה , העדשות האלה מיועדות לאנשים שסובלים מבעיות בראיה וגם לנהיגה בלילה .

פורסם
תודה שאול.

האם עדשות כאלה תעזורנה לבעייה שלי? (סינוור בלילה)

כן , אם אתה באיזור ירושלים אתה מוזמן לנסות , אני יכול לשלוח לך קישור ומידע על העדשות .

פורסם

המשקפיים האלו טובים גם לנהיגה ביום כאשר יש שמש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המשקפיים האלו טובים גם לנהיגה ביום כאשר יש שמש?

לשמש יש לי קליפס שמתלבש על המשקפיים, שהוא גם משקפי שמש, וגם מקטב נגד סינוור (מוצר מעולה!)

מה שאני מחפש זה קליפס ללילה, היינו אותו המוצר (מקטב) אך בהיר.

[כאן מצאתי משהו.]

• תוכן חדש...