Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עוד מספר הכשלים בכל רכב נשמר אצל היצרנים ולא מתפרסם אין באמת דרך לדעת באופן מובהק איזה יצרן אמין יותר.

הרבה מאוד תלוי בטיפול שהלקוח מקבל.

לטויוטה היו ערימות של מנועים שהוחלפו כשהם נגועים בבוצה קשה.

יחסית זה עבר בשקט מופתי.

למה? שירות הוגן, מגובה בתמיכה טכנית שכיבו במהירות את השרפות לפני שהן הפכו לאירוע רב נפגעים.

מדויק.

זה מה שרוני אהרנוביץ כתב וכותב כבר שנים באתר שלו ואני מסכים איתו לחלוטין.

כשלים זה דבר מעניין

חברה טובה מטפלת בזה ראו מה שכתב דורקי, לכן זה כבר לא כשל.

חברה פחות טובה לא מטפלת בזה אלא רק לאחר שקילקלה את השם שלה ונגררה לבתי משפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

א. הונדה אינסייט היה דבר ראשון :כשלון מכירות מהדהד . אז הכשל במנוע בקושי מוכר,קרה מאד מהר ובאמת כמעט הכל נמכר לליסינג. בליסינג לא אכפת מתקנים ויש חלופי. הדגם כבר לא מיוצר שנתיים.

ב. זה לא סתם עורך דין. זה אותו אחד שזכה כבר בנושא dsg7 בתביעה ייצוגית דומה לפני שנתיים. יש לו חוש ריח לכסף, זה נכון.

ג. כיום כבר יותר קשה ליצרן להסתיר תקלות סדרתיות ברכב כפי שהיה בקורולה הבוצית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כנראה שיש פה אנשים שסובלים מזכרון קצר והדחקה.

גיר ה-dsg 7 הידוע לשמצה עד שצמפיון לקחו אחריות והכירו בתקלות הגיר לקח הרבה מאוד זמן.

לאחר מכן והאריכו את האחריות ל-5 שנים או 150000קמ לזכרוני,וזאת רק אחרי השוק הסיני.

אותו הדבר היה גם עם החלונות הנופלים בגולף 4,הכרה בתקלה שנים אחרי תלונות רבות של המון לקוחות.

אז מספיק עם סיפורי פוגי.

פורסם

טוב גבר אז תתזכר לאלפי אנשים שטויוטה הרגה כמה אנשים עם דוושת גז תקועות ואת GM עם הסוויצים שנסגרים תוך כדי נהיגה וגרמו למוות גם כן.

פורסם
טוב גבר אז תתזכר לאלפי אנשים שטויוטה הרגה כמה אנשים עם דוושת גז תקועות ואת GM עם הסוויצים שנסגרים תוך כדי נהיגה וגרמו למוות גם כן.

הספיק לנו הזיבול הזה של השרשור עם שטויות.

להחזיר את הדיון לנושאו המקורי, התביעה הייצוגית.

פאנבויז מתבקשים לחזור לפורומי המותג, כ"א בהתאמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

גם ב1.8 הבעיה עם המותחן קיימת.

ואגב לאחר בירור עם חברים לעבודה שנוהגים על האינסייט כרכב ליסינג אצלם התופעה לא הייתה, מדובר על רכבים שחלקם מעבר ל150 אלף ק"מ.

שזה מביא אותי לשאלה עד כמה ההתקלות האלה קורות ואם אפשר בכלל להרים תביעה ייצוגית נגד היבואנים? האם אלה עורכי דין שמחפשים חשיפה?? במקרה עם הdsg בזמנו והpoweshift של פורד בהחלט היה מקום לתביעה יצוגית.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם (נערך)

היבואנים מפחדים לשחרר נתונים. גם הפורום אינו מדגם מייצג (רוב בעלי הרכב בכלל לא שמעו על הפורום) אבל אם רואים כבר דיווח דומה בחו"ל אז זה כבר לא זניח ופה עורך דין עם חוש ריח נכנס לתמונה....

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
המנוע שידוע כצורך שמן בקונצרן פולקסווגן הוא דווקא זה של ה-2.0 ליטר. אני זכרתי שב-1.8 היתה בעיה של רצועות תזמון שנקרעו.

על מה אתה מבסס את הקביעה הזו? היה לי מנוע 2.0 שנת 05 וכעת יש לי מנוע 2.0 ושניהם ללא אכילה כלל, ולא שמעתי שיש בהם יוצא דופן,

האכילה היתה במנועי 1.8 עם תצרוכת גבוהה מסדרה מסויימת.

יש במנועים אלה אכילה שמשתנית בין מנוע למנוע, לי לא יצא להתקל למזלי ושמן מוחלף רק בטיפולים בלי תוספת כלל בינהם.

אם אתה רוצה להתייחס אז תבדיל בין סוגי המנועים, יש TFSI ויש TSI

באודי למשל ב Q5 היו בעיות אכילה בכמה מנועים - אם אתה רוצה לקבוע - תבחר נתון מתאים

ולא למשל כל DSG לא טוב, תעשה אבחנה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...