Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריך יוליאן..שכחת? הרי בהשראתך קניתי שחורה :)

היה להם מבצע של ימי מכירות שפספסתי, ואז אחרי כמה חודשים ביריד המכוניות בגני התערוכה שם הזמנתי. זה היה בסביבות אוקטובר נובמבר 2011.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כמה באמת עולה היום פנדה חדשה?

והאם לדעתכם היא עדיפה במשהו על הסנדרו הבסיסית?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

באזור ה60 אלף.

הדבר היחידי שהפנדה לדעתי עדיפה זה הסלון שניראה מודרני יותר.

מעבר לזה הסנדרו מאחור מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר,מושב אחורי נוח יותר.

ואיבזור טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מסכים. ב 2011 קניתי פנדה חדשה ב 60. המתחרות היו פיג׳ו 107, אלטו ו i10. הפנדה הציעה הרבה הרבה יותר במחיר הזה.

1. לא זכרתי כזה מחיר נמוך. זה היה לדלת העם או רק מורמים מעמ חברי חבר ושאר האירגונים?

2. אתה יכול להסכים, אתה יכול לא להסכים אבל דלילות המכירות של הפנדה מיצרן שתחום ההתמחות שלו זה בדיוק הפנדה, זאת וואחאד פאדיחה שאין לה הצדקה, בעיקר כי מדובר באחלה רכב רק שמתומחר בצורה שהפכה אותו לכלל לא רלוונטי

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בימים בהם הפנדה נמכרה בכ-70,000 ש"ח, נעשו פה ושם ימי מכירות בהן נמכרה ב-60000 (ואז נמכרו יחידות רבות לשוק פרטי..).

אינני חלק על יוליאן בעניין המרחב והאבזור אבל כמי שמאד נהנה מפנדה (2014) ומכיר היטב את הסנדרו ושאר מוצרי דצ'יה וגם מחבב אותם וסבור שהם נותנים תמורה טובה לכסף, הפנדה לדעתי עדיפה שכן לא יעזור דבר (לדעתי), החבילה שהיא מציעה היא הטובה ביותר. אם אני צריך לבלות חלק מיומי ברכב, אני מעדיף שזה יקרה בפנדה... פשוט נעים יותר ושלם יותר (פנדה דור שלישי).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

אני חושב שהפנדה נופלת בין הכיסאות ואולי בגלל זה אין לא קונים אותה,מצד אחד מי שרוצה זול,יש את הסיטרואן C1 ב49 אלף כאשר המאובזרת עולה בערך 55 ולה איבזור עדיף על הפנדה,מי שצריך מרחב יעריך את הדאציה,מנגד מי שבכול זאת הולך על אזור ה60 אלף יש לו את ה108 עם מנוע חזק יותר ואיבזור טוב.

לדעתי אם הפנדה רוצה להצליח קודם כול איבזור,אין מה לעשות,זה מושך,ודבר שני אולי לתת משהו שאין לאחרים וזה מנוע 0.9,היא צריכה משהו בשביל לבלוט כי במצב הנוכחי עם 12 רכבים בלבד,זה פשוט עצוב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לי פעם לקוח עם כלב קטנטן ושמן מאוד, כשהערתי לו שהכלב בעודף משקל דרסטי הוא אמר ש"הוא לא שמן, הוא נמוך למשקלו!"

אותו כנ"ל עם מה שאמרת על הפנדה, אחרי כל מה שאמרת בדרכים פתלתלות, בסופו של דבר אמרת שהפנדה יקרה!

במיוחד לאור זה שאתה משייך אותה ל"סביבות ה 60" כאשר לסביבות המחיר הזה היא הגיעה פעם אחת בלבד במבצע סופר אטרקטיבי.

בשאר ימות השנה, עלתה החל מ 70K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מנסה "לשייך" דבר להפך, אני מסכים לחלוטין שהפנדה כשהייתה סופר רלבנטית לשוק, הייתה יקרה מדי, מאד יקרה...

לכן גם קניתי אותה יד שניה וכמעט חדשה (ממישהו שקנה במבצע של ה-60000... ולכן יכול היה לספוג הפרש ממשי מהמחירון).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...