Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - מאזדה CX3 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה משיקה את ה-CX3 במחיר שמתחיל ב-134 אלף שקלים. על פניו, נראה כמו אחלה חבילה, אבל אחרי שכבר התרגלנו ממאזדה לקבל הרבה תמורת מחירי פחות. הוא איכשהו מצליח פחות לרגש אותנו.

כל הפרטים בידיעה המלאה.

מסכימים? לא? ספרו לנו מה אתם חושבים.

מאזדה-CX3-2017-2.jpgמאזדה-CX3-2017-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש גם גרסה בסיסית ב-134,000.

צריך לזכור אבל שהמנוע הוא 2 ליטר ולא 1.6 כמו המתחרות.

אגב, בהשוואה לניסאן ג'וק למשל המחיר לא רע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לרכב שני בבית לדעתי מאזדה שוב נתנה רף מעט גבוה יותר מהמתחרות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה ממש אחלה שזה 2 ליטר והכל, אבל עם קצת פחות מ-21 מומנטים הוא לא יותר חזק מאופלמוקה/שברולטראקס, מה גם שהמנועים של מאזדה, לפחות במצב רגיל, מרגישים יותר חלשים ממה שאפשר לנחש מהנתונים היבשים.

בתכל'ס, מבחינת ביצועים בשטח אני מאמין שהמנוע הזה יהיה שקול ל-1.2 טורבו כמו שיש ללא מעט ג'יפונים בסגמנט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הבדל המחיר בינו לבין המאזדה 2 לא מוצדק. רוצים פה 30 אלף שקל יותר עבור מרכב מוגבה ונפח מנוע גדול יותר.

אם נסתכל על רנו קאפצור שזה בעצם אותו רעיון של רנו קליאו מוגבהת שם הפרש המחיר קטן יותר.

אם הייתה יותר מרווחת אז אולי כן הייתה לזה הצדקה. אבל 143 אלף זה מוגזם לטעמי.

פורסם

נראה איכותי ביותר. הבעיה היא במחיר. אם היו מורידים כ-5000 ש"ח זה היה נראה טוב יותר. לפי דעתי היה צריך לעמוד במקביל לגרסת ה-1.5 של המאזדה 3 או אפילו קצת מתחתיה.

אני חושב שכבר מספר שנים ליבואן מאזדה יש חיים לא קלים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תמחור מוגזם, גם שברולט טרקס הציע מנוע גדול, ועולה 20000שקל פחות, בתמחור הנוכחי, הוא מתחרה בהונדה hrv, אז יש לו מנוע חזק, הסיאט אטקה עם מנוע חזק יותר, והרבה יותר גדולה באותו מחיר, לצערי רק לשפוטי מאזדה

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

לא מסכים בכלל עם הטענה לתמחור גבוה. ב134 אלף עם מנוע 2.0 זריז ביותר, תיבה אוטומטית איכותית ותא נוסעים מצויין מדובר בדיל לא פחות ממעולה. לגבי ההשוואה למאזדה 2, גם אם לא נתייחס להבדלים במנוע את השאלות האלה ניתן לשאול על כל הבדל בין הסופר מיני לג'יפון שמבוסס עליה, אולי חוץ מדאצ'יה, תמיד יש הפרש שלרבים לא מצדיק את הקפיצים הארוכים יותר...

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אפשר להסתכל על המנוע כיתרון ובונוס הכלול במחיר (הלא נמוך), אבל עבור הלקוח הישראלי שרוצה למשל רכב שני ועדיין קונה לפי סמ"ק לשקל, מנוע 2,000 סמ"ק לא בהכרח יהיה יתרון, אולי אפילו משהו מרתיע.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא כולם מחפשים גודל או מרווח, יש כאלה שיעדיפו עיצוב או תא נוסעים איכותי. לדעתי הוא מאוד מסקרן והמחיר בסדר, לא נמוך אבל גם לא גבוה.

המאזדה סופר מסקרן אחרי שחוויתי את ה-CHR שהשאיר אצלי רושם בינוני לגמרי, רכב רועש וגימיקי שמוכר בעיקר עיצוב.

פורסם

נראה כמו רכב צפוף ולא פרקטי כל כך. תא מטען מאוד קטן, ובתכלס זה מרגיש כמו רכב שמתאים לזוג עם ילד אחד ולא מעבר.

ב-134 אלף יש ג'יפונים אחרים כדוגמת סקודה יטי שיותר מרווחים.

• תוכן חדש...