Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי חולשה לצמיגים כניראה, תמיד אני הולך ומסתכל על צמיגים של רכבים שלי של אחרים סתם ככה... מוצא ברגים לרוב ושאר דברים היום ראיתי את זה. איך לקרוא לזה? רשלנות קמצנות חוסר איכפתיות? לא מבין איך מגיעים למצב כזה ועוד הרכב נוסע. פשוט לא מבין... מי שלא מזהה מדובר בצמיג של וולו s 80 שנות ה 2005 בערך. 20170206_133831.jpg20170206_133838.jpg

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשלנות / קמצנות / חוסר מודעות / חוסר אכפתיות.

רק ב-3 אפשר לטפל באופן אפקטיבי.

ד"א, אני מניח שלא יעבור טסט ככה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הייתי משאיר לו פתק יפה, חבל שאיאפשר לזמן איזה פקח או בוחן רכב או מישהו שיכול לגרום לו להחליף גלגל, מצב כזה זאת פצצה מתקתקת שמתי שתתפוצץ סביר להניח יהיה איבוד שליטה

פורסם

ב- 2011 התפוצץ לי צמיג קדמי וכמעט נכנסתי בגדר מימין - הרכב פשוט שעט ימינה וההגה הסתובב מעצמו - במזל לא קרה כלום. מה שאנחנו רואים כאן זו פצצה מתקתקת.

פורסם

לפני שנתיים - שלוש ראיתי קילוף במצג של השכנה, האחת שאתה היחסים הם שלום\בוקר טוב ולא יותר.

השארתי לה פתק על החלון.

כעבור יומיים ראיתי את המוכונית שלה נועלת צמיגים שחורים בוהקים, וממותג ראוי.

אז אולי הגברת המבוגרת לא שמה לב לתקלה בעצמה, אבל היתה התיחסות לפתק על החלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הייתי משאיר לו פתק יפה, חבל שאיאפשר לזמן איזה פקח או בוחן רכב או מישהו שיכול לגרום לו להחליף גלגל, מצב כזה זאת פצצה מתקתקת שמתי שתתפוצץ סביר להניח יהיה איבוד שליטה

+1, היה מועיל לכולם אם היית משאיר פתק.

פורסם

בחיים לא הייתי נוסע ככה - סכנת נפשות!! בעצתכם, החלפתי צמיגים סיניים ל good year בני כמעט שנתיים שהיה אפשר לסחוב איתם לפחות עוד חצי שנה-שנה.

ובכלל בפורום מחליפים פה על כל פיפס הכי קטן צמיגים.

פורסם

^^ למען האמת לא כ"כ נכון, בפורום מייעצים לך להחליף, מפגעים כמו שכאן או פגיעות וחתכים בדפנת הצמיד לא פחות מסוכנות והם רק עיניין של זמן. לרוב האנשים פשוט לא מודעים לסיכונים ולכן לא מיחסים חשיבות רבה לצמיג אשר הוא לא פחות חשוב מבלמים תקינים

פורסם

לא בדיוק.

הגעתי לצמיגאי עם קרע שטחי קטן בדופן הצדדי של צמיג, והצמיגאי, שכנראה נחשב טוב, המליץ לא להחליף את הצמיג שכן הפגם שטחי, ואיך נפיחות או הגעה עד הסיבים העמוקים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...