רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רואה באינסטגרם כמעט כל יום סרטונים שמוקלטים תוך כדי נסיעה, ( יש כמה שכבר חסמו אותי כי אני כותב להם שזה מסוכן ומטופש ) אין לי בעיה שיהרגו את עצמם אבל שלא יהרגו אחרים , אני חושב שהמשטרה צריכה להוריד סרטונים מהאינסטגרם והרשתות החברתיות ולתת דוחות לפי הסרטים האלה https://www.facebook.com/Or.Hanukayev.Original/posts/402835630086804
הודעה אחרונה מאת martines, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1237109&sid=126 בסרטון הבא (אשר רץ ברשת כבר תקופה) המספר על נהג מרדף המשטרה אחר האופנוען שרוכב במהירות מופרזת וכו'... ניתן לראות ב1:40 את הקאיין עם סמלי משטרה ותאורה כחולה. האם מדובר ברכב שכור בפציפית בשביל המקרה הזה או שהמשטרה מחזיקה רכבים כאלה? ולמה דווקא פורש
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 843 צפיות
שוקל לרכוש סיאט ליאון סטיישן. לאחרונה הגיעו לארץ רכבי סיאט ליאון אחרי מתיחת פנים של 2017, למעט דגם הסטיישן. מישהו יודע מתי דגם הסטיישן המעודכן יגיע? שווה להמתין?
הודעה אחרונה מאת nakניק, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אנשים עדיין לא למדו? והיכן אתר יד2? Sent from my m2 note using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בכביש החוף באיזור נתניה יש מין מבנה מעוגל כזה עם המון ספרינטרים ואני זוכר את הבניין הזה מלפני 10שנים לפחות. מה הסיפור שלו?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
הקדמה. ברשותי אוטוביאנקי שנת 1979 קניתי את הרכב במטרה שישרת אותי יום יום שיקח אותי ויחזיר אותי מהעבודה ולעבודה, 20 ק"מ ביום +-. הרכב עשה עבודתו נאמנה. נכון, הוא מלא חלודה, יש חורים בגג, ולתקן את הרכב יעלה 7 אלף וצפונה. מבחינה קוסמטית. לפני 4 חודשים התחיל משהו מוזר, לאחר נסיעה של 9-10 ק"מ, כאשר הייתי עומד בסרק, נורת לחץ שמן הייתה מהבהבהת קלות. לחיצה על הגז הייתה מעלימה אותה. קצת התקדמות הנורה התקדם. בסוף הרכב הועמד איזה חודשיים. פירסמתי בקבוצות הפייסבוק השונים לגבי למי יש מנוע למכור במחיר סביר כי הבנתי שאוברול במחירו לא אוכל לבצע עקב בעיות כלכליות. ניסתי למכור הרכב, קיבלתי הצעות של 300 שקל או 500 שקל. הזוי משהו. נכון שיש חלודה רציינית …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
b]פעם בשנה אני יושב וחושב מה לעשות עם הראלי. שתיהיה לי יותר מרגשת ויותר כיפית בשבילי להיות איתה במהלך השנים עשיתי איתה באמת המון וכל פעם היא מרגישה שונה... חשבתי על כמה דברים לעשות השנה או לפחות בחודשים הקרובים, אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע ואם בא לכם להצטרף אני ישמח[/b] מחקר איך מנקים פח פנימי של רכב. לנקות את החלק האחורי של הראלי. לסדר את הרמקולים הקידמיים שלא יעשו רעש, לשים גומיות מתחת לברגים ולחזק אותם. לפרק את הריפוד דלת ולסדר את הבד. לקנות מטף של קילו ולהתקין אותו ליד רגלי הנוסע. לסדר את הכבלים בתא כפפות. מראה שמאל רוקדת [ לפרק ולראות מה צריך לחזק] לצבוע מחדש את המראות/ספויילר דלתות/פנסי ערפל- להחליט על צבע [שחור/כתום/ירוק/סגול] ל…
הודעה אחרונה מאת madriver, -
-
"טוב,אין מה לעשות אתה צריך שיהיה לך גם רכב" אמרה אישתי את המשפט שכול אחד רוצה לשמוע,רכב שלי,שרק אני נוהג עליו,אחח חזרנו לימי הפיאט פנדה שלי. מה מחפשים? התקציב ההתחלתי היה באזור ה10 אלף,גיר ידני,חיסכוני,אמין,סופר מיני וזהו. במהרה הבנתי שצריך לעלות מעט את התקציב לאזור 15-20 אלף למשהו נורמלי ויחסית שמור. האופציות שחיפשתי יונדאי גטס,פיגו 206,פולו וגרנדה פונטו. גטס ידנית קשה מאוד למצוא ברמות גימור שהם לא GLF ושהיו גם שמורות,206 גם לא היה משהו מעניין,פולו יחסית יקרה לשנתון,וגרנדה מצאתי רק 1.2 ולא את ה1.4. חשבתי שיהיה לי זמן לחפש לאט לאט אבל בעקבות אילוצים הייתי צריך להזדרז,התחלתי לבדוק מה יש בגיזרת ה25 אלף וזה כבר היה תקציב סופי מבחינתי,ראיתי שהספארק אפשר להכניס לת…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 79 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
אז פורסם שבעוד מספר שבועות תגיע אלינו (מיד אחרי התערוכה בז'נבה, וכמו שZVIT העריך) http://www.motoring.com.au/geneva-motor-show-kia-details-new-picanto-105971/ http://www.carbuyer.co.uk/news/155781/new-kia-picanto-prices-specs-and-release-date המנועים - שני מנועים מהדגם היוצא: 1.0 ל' עם 3 צילינדרים, 1.25 עם 4 צילינדרים, ומנוע אחד חדש - 1.0 T-GDi שישודך לתיבה ידנית בהתחלה. בטיחות - כמו הדגם היוצא, 7 כריות אוויר. אבזור - עיצוב חדש של הדשבורד, מסך מובנה וכו' מה לדעתכם יהיה מחיר הדגמים בארץ?
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז ככה הכל התחיל בשכן ח"כ שגר ממש צמוד אליי שקיבל סקודה סופרב חדשה ואחרי חודש חודשיים הפס קישוט בחלון הימני אחורי נפל, לא עבר קצת זמן וראיתי עוד רכב כזה חשבתי אולי קרה פעמיים במקרה. קורה. אבל בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר רכבי סקודה סופרב שהפסי קישוט שלהם פשוט נשרו, רכב חדש מחברה אירופאית - לא מתאים - מי מדביק שם את הדבק על החלון? זה גם דבר שבולט מאוד לעין ומכער רציני את האוטו היום ראיתי סרטון תמים של הפגנה מחוץ למשרד רה"מ וראו איזה פלא... סקודה סופרב עם פס קישוט אחורי שנשר הנה התמונה:
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום קפצתי למשרד הרישוי כדי לשלם מחיר טסט לשנה בשל החלפת הרכב ונדרשתי לשלם 1814 ש''ח, יתכן שזו טעות? נראה לי מאד יקר,איך אפשר לבדוק את זה? סקודה ראפיד אלגנס 2015 1.4. תודה.
הודעה אחרונה מאת yossy, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, כתבה שפורסמה אתמול ב ynet: http://www.yediot.co.il/articles/0,7340,L-4935954,00.html בין הנפגעות יש את קיה, טויוטה, הונדה ומזדה. אני לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל אני מאוד מקווה שתהיה שקיפות במכירה של הרכבים ולא יעבדו על אנשים וימכרו להם מכוניות שעברו תיקוני פחחות משמעותיים מבלי ליידע אותם ואני מצטט מתוך הכתבה " תקנות משרד התחבורה מתירות ליבואנים לתקן ולמסור את הרכבים ללקוחות מבלי להודיע להם על הפגיעה כל עוד הנזק לא עולה על אחוז וחצי משווי הרכב, וכל עוד אין פגיעה בגג ובמכסה המנוע או ירידת ערך" השאלה היא, מי באמת קובע מה היא אותה ירידת ערך? השמאי מטעם חברות הביטוח? והאם בעל הרכב יכול לקבל לידיו את דו"ח השמאי לתיעוד לצורך מכירת הרכב בעתיד? א…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
דעתכם על הרעיון הכמעט דימיוני הזה. ניתן להגיע לשם מבחינה בטחונית?
הודעה אחרונה מאת T-Turbo, -
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
הי אני קונה הונדה סיוויק 2008 האוטו משופר, יש לו פילטר אוויר פתוח כחדשה כמו שהוא אמר כל החלונות שחורים, שמשה אחורית, 2 אחוריות, 2 קדמיים וג'נטים שהגדילו אותם ויש אישור לפי מה שהוא אומר וקסנון הכל עובר פה טסט? כממובן שאני לוקח לבדיקה במכון הדרום הם יכולים להגיד לי את השאלה הזאת?
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אומרים שלחמור לא מראים חצי עבודה וברור שאחרי שיושלם הפרויקט אולי יהיה טוב יותר אבל כרגע, הקטע החדש של הכביש מאילון צפון לצומת כפר סבא הוא בדיחה רעה והיא על חשבון הנהגים. ההוכחה הכי טובה לכך היא שוויז לא מפנה אותך לכביש הזה אף פעם והסיבה היא שהוא מאריך את הדרך והזמן. הכביש הנהדר מסתיים בקילומטר האחרון שלו בצוואר בקבוק נוראי של נתיב אחד מה שגורם כמובן להיווצרות פקק ארוך ארוך בקטע האחרון של הכביש ולזמן המתנה ארוך. חלם זה כאן
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
ניסיתי לחפש את רמות הקרינה שנמדדו ברכב מסוג יונדאי סונטה היבריד לימטד. ללא הצלחה, יש איזה מקום שמרכז נתונים על דברים שכאלו? רציתי להשוות מול טויוטה ויצרנים נוספים.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה מדובר במוסך מורשה משארקה בעפולה. היום בבוקר נדלקה לי נורת מנוע ונורת epc (כתומה) והרכב מסוג סקודה ראפיד רעד ממש בזמן עמידה ובמהלך נסיעה. כמובן נסעתי למוסך המורשה הקרוב מאחר ןאני רוצה בדיקה יסודית ואמינה לרכב. לאחר שעתיים של המתנה ועוד שעתיים של בדיקה לרכב (4 שעות סכ"ה) אחד ממנהלי המוסך טען שמדובר במזרק דלק ןצריך לפרק חצי אוטו בעלות של 1600 ש"ח למזרק ו600 שקל עבודה כל זה פלוס מע"מ בערך 2500 שקל. מאחר ואני לא מקבל מעולם חוות דעת אחת על תקלה ברכב פניתי למוסך קטן בעיר מיד קיבלו אותי הרכב חובר למחשב אחרי מס שניות טען המוסכניק שמדובר בכוהיל הצתה מס' 2 שלף את הכוהיל התקול הרכיב חדש מחק את התקלה והופ הרכב כמו חדש! מניע נוסע ללא שום תקלה בפחות מ10 דקות עבודה ובעלות של …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
כל חודש יש שגעון חדש שאני מוציא מהשרוול. 1.בעקבות שינויים קטנים בנסיעות היומיומיות שלי הנסועה השנתית צפויה להגיע ל23k ומעלה (בשנה האחרונה נסעתי 21 אלף קמ). 2.מחירי הדלק בארץ לא מאפשרים מנוח כלכלי. 3. עובד שלי סיפר על 15 רכבים במשפחתו שעברו הסבה לגז אצל עידן הגז באזור (azur לא area) וכך הוחלט - תתבצע הסבה. במשך חודש חקרתי באינטרנט ולמדתי. המסקנות שהגעתי אליהן הן כאלו: 1. קודם כל החסרונות העומדים בפניי: חניונים תת קרקעיים - לא אמור להפריע בנסיעות היומיות שלי. תא מטען שקטן משמעותית - גם, לא מפריע יותר מדי אך אפשרי לוותר על הגלגל רזרבה, מיכל הגז יושב במקומו למטה. סיכון למנוע - מקווה שעם טיפול טוב הכל ילך חלק. 2. צריך ללכת למתקין מורשה מוסמך ובעל המלצות וחו…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 תגובות
- 771 צפיות
שלום חברים, ברשותי סיוויק 2004 אוטומט. יש לי ג'נט ברזל עם michelin energy saver plus מידה 185/70/14 תוצרת אנגליה. יש לי מספר שאלות: 1. הצמיגים בני שנתיים בדיוק....אני התקנתי את ארבעתם לפני שנה וחצי ועשיתי איתם 50,000 ק"מ....אני לא משתולל עם האוטו בפניות אך רוב הנסיעות שלי הן בכביש מהיר במהירות של 130-140 קמ"ש. השאלה היא אם מישהו מניסיון יודע כמה זמן בדרך כלל מחזיקים צמיגים כאלה והאם האינדיקציה היחידה כדי לדעת אם צריך להחליף היא סדקים בדופן ועומק חריץ? 2.אני שוקל להחליף את הג'נט מברזל למגנזיום עם צמיגים ביחד(מישלין) במידה 195/60/15 הג'נט כמובן יהיה סיני. יש לי ספר רכב והמידה הזו מופיעה בו לכן כנראה זה חוקי. ההחלפה היא לצורך מראה יותר טוב של הרכב וגם מהשיקול שלדעתי …
הודעה אחרונה מאת MMi, -
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אחרי שאתמול פגשנו את קיה פיקנטו החדשה, היום בבוקר אנחנו עם צ'מפיון מוטורס מברכים את אאודי Q5 לרגל הגעתו לארץ הקודש. אני אלך לישון עכשיו לפני שישפכו לי עוד שטויות מהמקלדת, ואתם בינתיים תכתבו מה אתם רוצים לדעת על ה-Q5 החדש. כל הפרטים בכתבה המלאה.
הודעה אחרונה מאת zuzut5, -
- 1 תגובות
- 706 צפיות
כל מבחן טוען לצריכת דלק שונה ועובדות אחרות. אף אחד לא עשה מבחן ארוך טווח עליו? למישהו יש כאן אחד כזה ויכול לשתף צריכת דלק אמיתית? תודה
הודעה אחרונה מאת koka, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני בד"כ בנאדם מאוד מנומס, לא נדחף לתורים לא מקלל וכד'... גם על הכביש, אני משתדל מאוד לכבד את מי שנוסע איתי על הכביש ולא מתרגז או מקלל עם חותכים אותי וכו'... (פשוט כי זה חסר טעם) האופי הזה, קצת פחות טוב לנהיגה ארץ-ישראלית... אבל עם הזמן למדתי להתאים את הנהיגה שלי לארץ. בסה"כ אני לא חושב שהתרבות נהיגה כאן כל כך גרועה כמו שמציגים אותה, אבל אני נתקל בתופעה מאוד מעצבנת. אני רוצה לעבור נתיב כי אני מתכנן לפנות בעוד כ- X מטרים ולפעמים, אני ממש צריך להאיץ ולהדחף בכוח אחרת פשוט לא נותנים לי להכנס ורואים שאני בא להכנס מתחילים להאיץ בכוונה. (אני תמיד מאותת לפני שאני עובר נתיב.) לא פעם, פספסתי כבר פניות בגלל השטות הזו ואני מנסה לתכנן את הנסיעה כמה שיותר לפי הפניות העתידיות. …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז כן , כשהוא רוכב על הגל של העסקה , השר החליט לחייב התקנה של מוביל איי או מקבילותיה המקוריות בכל הרכבים משנת 2018. מישהו רוצה לקנות קיימן GTR ודומיה בכמה מאות אלפי שקלים ואז שיפרקו אותן בבונדד? "במסיבת עיתונאים שנערכה אחר הצהריים בלשכת שר התחבורה ישראל כץ, בהשתתפות אבירם ומנכ"ל אינטל ישראל יניב גרטי, הכריז השר על הנחייה לחייב התקנת מערכות מצילות חיים, דוגמת זו של מובילאיי, בכל כלי רכב שייובא לישראל החל מ-2018." http://news.walla.co.il/item/3048556
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כותרת. לכאורה מה הבעייה לאפשר לכל סוללה חשמלית להיטען גם באמצעות כבל חיצוני? זה יאפשר חסכון משמעותי יותר בחשמל ועל הדרך גם יתרום לקבלת הטבות המס השמורות לרכבי פלאג-אין (לא רק בארץ). קראתי באיזשהו מקום שמדובר בטכנולוגיה שונה, של סוללה שנטענת מהר ופורקת מהר (בניגוד לפלאג-אין שמאפשרים נסועה סבירה על חשמל בלבד אבל מצד שני מאבדים טעינה לגמרי אחריה ולהרבה זמן) ולכן אין טעם לטעינה חיצונית שלמעשה לא תתן הרבה יותר מהאנרגיה שהסוללה מקבלת בנסיעה עצמה, מהבלימות וכו'.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
וו גרירה-תפוח
מאת Odelia- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב, רוצים להתקין וו גרירה באוטו. המלצות על מקום אמין, מקצועי באזור המרכז (חולון, ראשלצ אשדוד נס ציונה וכו...) ואם יודעים מחיר.... תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת mastick, -
ידוע לכם על עיקוב באספקת רכבי סוזוקי? בחברה בארץ אומרים שיש בעיה עם החברה בחו"ל. אשמח לדעת אם מישהו שמע?
הודעה אחרונה מאת niv_lavi, -
- 11 תגובות
- 6 אלף צפיות
- בעבר כתבתי כאן מספר הודעות וקיבלתי תשובות מפורטות שעזרו לי מאוד, לכן אני חוזרת שוב. אשמח מאוד להתייחסות כנה ומפורטת מאנשים שהתעסקו/מתעסקים בנושא ומכירים אותו מקרוב. חשוב לציין שאינני מבינה כל כך ויכול מאוד להיות שאני טועה ומטעה. מתנצלת מראש על ריבוי המלל. אבא שלי חלה לפני כשלוש שנים בסרטן אלים מאוד. עברנו את כל עניין הטיפסיאדה למול ביטוח לאומי ומשרד הבריאות. כיום לאבא שלי יש נכות רפואית משוכללת של 100% לצמיתות + קח"נ, הוא מקבל ניידות (80%) ושירותים מיוחדים (188%). משרד הבריאות קבע לו אחוז ליקוי של 80% לצמיתות. הוא איננו עובד, יש לו תו נכה והוא פטור ממס עד לסכום מסויים (אגב, חלק מהאחוזים שניתנו לאבא שלי נקבעו מבלי שהתייצב בוועדה, היות והתאשפז בזמנו הרבה בביה"ח. …
הודעה אחרונה מאת or1177, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4929870,00.html גילוי נאות - מה שהולך להיכתב כאן הוא תיאור עובדתי של חוויה אישית, אינו פרשנות ואינו המלצה לפעול כך או אחרת - היות ויתכן שהיה מקרה כשל נקודתי ואינו מעיד על הכלל. לפני כחצי שנה נפגענו מרכב בבעלות שלמה סיקסט שבוטח ע"י החברה עצמה, הנהג ברכב הפוגע הודה באשמה. לצערנו הרב טורטרנו ללא הפסקה במשך חצי שנה עד שראינו את הכסף, וגם אז הם לא הסכימו לשלם את מלוא הנזק - שלחו צ'ק בניכוי שרירותי של כמה אלפי ש"ח בתואנה של "שכר הטרחה של השמאי מוגזם" ו "ירידת הערך שחושבה אינה תואמת את המקובל בשוק" - כל זאת בשונה מקביעת שמאי מוסמך. עד שלא איימנו מפורשות בתביעה משפטית לא שולם הסכום במלואו - השבוע התבשרנו שהם נאותו לשלם את ההפרש. הר…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
בוקר טוב חברים! היום אנחנו בהשקה של קיה פיקנטו החדשה. ניסע איתן היום כמה מאות קילומטרים ונבחן אותן בסביבה עירונית ובינעירות. מה אתם רוצים לדעת על מי שכנראה תהיה מלכת המכירות החדשה בקטגוריה? כל הפרטים בכתבה המלאה.
הודעה אחרונה מאת ecomicra, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
זאת הצומת נסעתי בצומת הזאת לכיוון ישר, הייתי על הנתיב השמאלי להמשיך ישר (לא לפנייה שמאלה), והיה אור ירוק לפנייה שמאלה. אני הייתי צריך לפנות שמאלה , ולא שמעתי את הוויז ונזכרתי מאוחר מידיי, לא רציתי להידחף בין הרכבים אז אמרתי ניסע ישר ונעשה פרסה. נסעתי ישר תוך כדי שאני מסתכל על הרמזור לפנייה שמאלה, ואז קלטתי שאולי נסעתי באדום לממשיכים ישר. עכשיו אני באמת מנסה להבין מה קרה, כי לא הגיוני לי שיש ירוק לפנייה שמאלה ואדום לישר, אבל שאלתי חבר שמכיר את האזור קצת והוא אמר לי שזכור לו שיכול להיות מצב כזה. לא היה מאחוריי רכבים, רק מצד ימין שלי רכב ובצומת הבאה לקח לו זמן להגיע אחריי, כיאלו הוא 'התעכב' בגלל הרמזור. מה אתם חושבים? מי שמכיר את הצומת, אין שם מצלמ…
הודעה אחרונה מאת Hihiz,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 788 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- D1winner
- AmitGo
- arice
- stx
- גולדן191
- Supertigre
- Lexicon
- laviil
- Tal7
- yoav911gt2
- ArikC
- GTאי