Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באספקת רכבי סוזוקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז כאמור, עצירת הייצור בהונגריה קשורה ככל הנראה לבעיות שהתגלו בכריות האוויר - משהו שרוב היצרניות בעולם סבלו ממנו לאחרונה, לאור הכשלים בכריות מבית Takata.

אבל באתר אינטרנט כלכלי הודי מצאתי מידע נוסף, אם כי שונה, אך רלוונטי גם לקרוסאובר: בחודש שעבר, עצרה מרוטי (יצרנית סוזוקי המקומית) את ייצור הקרוסאובר 1.6 (זה שנמכר גם אצלנו), לאור דרישה מסחרית נמוכה בהודו. זה מה שאמרו באתר. ציינו שם, שבחודש מאי יגיע לשוק קרוסאובר עם מנוע בנזין חדש 1.5 ליטר. מעניין לציין, שהקרוסאובר מיוצרת בהודו פחות משנה - הייצור התחיל שם לפני 9 חודשים בלבד -הרבה אחרי תחילת הייצור בהונגריה.

יש לציין, כי עצירת ייצור מוחלטת בענף הרכב היא צעד די נדיר - הכוונה להשהייה, לא להפסקת ייצור עכב סיום חיי דגם.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עוד פעם הכריות אוויר האלה? לא הגיע הזמן שהאמריקנים יפציצו את המפעל הזה? יהיו פחות אבידות בנפש מאשר אם הוא ימשיך ליצר את הכריות. קראתי שגם ברנו הוציאו איזה ריקול עכישו בגלל הכריות שלהם

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לא משהו ספציפית ששמעתי אבל שכן שלי הזמין סוזוקי ויטרה באוגוסט וקיבל אותה רק השבוע...

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
יש מצב שזו אותה חברה יפנית טקאקטה (איך שלא קוראים לה) שהייתה אחרית על מלא תקלות של כריות אוויר ברכבים בעבר...

בסוזוקי הכריות מתוצרת TRW,הבעיה בתכנון הריפוד שמסביב לכרית האויר הצידית,הכריות לא היו נפתחות כראוי,הפסקת מסירות זה צעד קיצוני בגלל שזה כרוך בתקלה בטיחותית.

העיצוב בתמונה מעל פשוט נוראי,גם ככה הרכב לא בדיוק יפייפייה.

פורסם

הגיע לידיך?

אתמול שוחחתי עם הנציגה, הייתי אנור לקבל רכב בסוף פברואר, היא סיפרה לי משהו על מרס. בינתיים הבן שלי (שהרכב הישן אמור לעבור לידיו) מתחיל להתעצבן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הגיע לידיך?

אתמול שוחחתי עם הנציגה, הייתי אנור לקבל רכב בסוף פברואר, היא סיפרה לי משהו על מרס. בינתיים הבן שלי (שהרכב הישן אמור לעבור לידיו) מתחיל להתעצבן.

אמת, אתמול קיבלתי הרכב..

לאחר המתנה של למעלה מחודש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...