Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה מדובר במוסך מורשה משארקה בעפולה.

היום בבוקר נדלקה לי נורת מנוע ונורת epc (כתומה) והרכב מסוג סקודה ראפיד רעד ממש בזמן עמידה ובמהלך נסיעה. כמובן נסעתי למוסך המורשה הקרוב מאחר ןאני רוצה בדיקה יסודית ואמינה לרכב. לאחר שעתיים של המתנה ועוד שעתיים של בדיקה לרכב (4 שעות סכ"ה) אחד ממנהלי המוסך טען שמדובר במזרק דלק ןצריך לפרק חצי אוטו בעלות של 1600 ש"ח למזרק ו600 שקל עבודה כל זה פלוס מע"מ בערך 2500 שקל.

מאחר ואני לא מקבל מעולם חוות דעת אחת על תקלה ברכב פניתי למוסך קטן בעיר מיד קיבלו אותי הרכב חובר למחשב אחרי מס שניות טען המוסכניק שמדובר בכוהיל הצתה מס' 2 שלף את הכוהיל התקול הרכיב חדש מחק את התקלה והופ הרכב כמו חדש! מניע נוסע ללא שום תקלה בפחות מ10 דקות עבודה ובעלות של 230 שקל.

עריכה אחרונה על ידי Spire
תיצמד לעובדות
פורסם

יכול להבין את הכעס שלך אבל מציע לך לערוך את הפוסט כי הוא יכול לשמש אותם לתביעת לשון הרע נגדך. מבחינתם מקסימום מדובר באיבחון שגוי שיכול לקרות בתום לב. אל תיתן להם חומר לתבוע אותך. חבל. תסתפק בזה שאתה הרווחת והם הפסידו.

פורסם
יכול להבין את הכעס שלך אבל מציע לך לערוך את הפוסט כי הוא יכול לשמש אותם לתביעת לשון הרע נגדך. מבחינתם מקסימום מדובר באיבחון שגוי שיכול לקרות בתום לב. אל תיתן להם חומר לתבוע אותך. חבל. תסתפק בזה שאתה הרווחת והם הפסידו.

דיי לפחד מהצל של עצמך,

גם לאתר אותו לא יהיה קל (צו בית משפט לפורום כדי להוציא כתובת IP ומשם צו בית משפט לספקית כדי לאתר את המנוי),

וגם להוכיח נזק בעקבות ה"לשון הרע" בכלל לא פשוט,

ותאכלס אני רואה רק עובדות במה שהוא רשם.

פורסם

נראה לך שצריך מספר ip? הוא נתן להם פה את כל הפרטים על מנת לאתר אותו... אבל הם לא יתבעו אותו על לשון הרע, הם יתקשו להוכיח שזה נעשה בתום לב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

חבל שאתה מזלזל בכסף של אחרים. אתה תשתתף איתו בפיצויים שיפסקו למוסך נגדו? ראשית, קל מאוד לאתר אותו גם בלי הפורם מאחר והוא בטח פתח כרטיס עבודה מן הסתם כשנכנס למוסך. לא צריך להיות גשש בלש בשביל זה. שנית, בתביעות לשון הרע אין חובת הוכחת נזק, מספיק שהדברים נכתבו בלי שהנפגע צריך להוכיח שהם גרמו לו נזק. מצד שני, כשאתה כותב על מישהו שהוא גנב, רמאי נוכל וכו' חובתך להוכיח את טענת "אמת דיברתי". אין כאן קשר לפחד מהצל אלא להיות חכם ולא רק צודק

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק.

דיי לפחד מהצל של עצמך,

גם לאתר אותו לא יהיה קל (צו בית משפט לפורום כדי להוציא כתובת IP ומשם צו בית משפט לספקית כדי לאתר את המנוי),

ואת העובדות של המוסך ראית?

קל להיות גיבור על גב של אחרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

+1 מה שאמר לך הבחור הנ"ל, יש מצב שהם אכן טעו, וחוץ מזה המחירים במורשה ידועים שהם יקרים ואתה גם יודע את זה מראש.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אין לי שום עמדה בעניין פותח השרשור. אני ולטעמי, חשבתי וחושב שמדובר במוסך טוב שהצדיק מבחינתי נסיעה מחיפה לעפולה לצורך ביצוע טיפולים בסקודה אוקטביה (2008 שהייתה בבעלותי.

הטיפולים לא היו זולים אבל מעולם לא הייתה בעיה בעקבות הטיפול ומעולם לא הייתה ברכב תקלה כלשהי(!) (היה בבעלות 4 שנים ונמכר עם קצת מעל 60000 ק"מ)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
דיי לפחד מהצל של עצמך,

הנה יש לנו פה גבר-גבר.

רק חבל שלא מבין על מה הוא מדבר...

1. הם יודעים מי הוא, לפי התיאור.

2. לא בעיה לעסק לפנות לעו"ד, לקבל את הצו ולהביא את האיש למשפט. זה גרושים. אחרי זה באים לפה חזרה עם הזנב בין הרגליים והתנצלויות.

3. לא צריך להוכיח נזק, על מנת לתבוע לשון הרע.

4. ההודעה המקורית נערכה, והושארו רק העובדות. לא זה מה שנכתב במקור...

בעיקרון אתה צודק, לא צריך לפחד לכתוב כל דבר.

אבל כשכותבים, רק עובדות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...