Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני קונה הונדה סיוויק 2008

האוטו משופר, יש לו פילטר אוויר פתוח כחדשה כמו שהוא אמר

כל החלונות שחורים, שמשה אחורית, 2 אחוריות, 2 קדמיים

וג'נטים שהגדילו אותם ויש אישור לפי מה שהוא אומר וקסנון

הכל עובר פה טסט? כממובן שאני לוקח לבדיקה במכון הדרום

הם יכולים להגיד לי את השאלה הזאת?

פורסם

לפני הקנייה תבקש שיחזיר לפילטר המקורי

להוריד חלונות קדמיים

וסע לשלום.

נ.ב.

רכבים משופרים יותר עוברים טסט

פורסם

הדבר היחיד שהוא צריך לדאוג לטעמי פה זה החלונות מקדימה, שם אין סלחנות ברוב גדול של המקרים...

שמשה אחורית עוד בסדר אבל גם לפה או לשם.

לגבי הפילטר, פחות מבין.

מה שבטוח, מנסיון עם טרנטה ישרה מלאת שפצורים, המפגשים שלך עם השוטרים יהיו יותר גדולים מהמפגשים שלך עם בחורות גם אם אתה דון ז'ואן.

פורסם
הדבר היחיד שהוא צריך לדאוג לטעמי פה זה החלונות מקדימה, שם אין סלחנות ברוב גדול של המקרים...

שמשה אחורית עוד בסדר אבל גם לפה או לשם.

לגבי הפילטר, פחות מבין.

מה שבטוח, מנסיון עם טרנטה ישרה מלאת שפצורים, המפגשים שלך עם השוטרים יהיו יותר גדולים מהמפגשים שלך עם בחורות גם אם אתה דון ז'ואן.

מה הם יכולים לעשות לי

פורסם

הטרדות, קח בחשבון.

לא נעים לשלוח עליך 2 ניידות ברמת השרון ולקרוא במגפון "טויוטה, תעצור בצד" כאילו אתה מינימום מחבל.

לא בושה להגיד שהם חושבים שאתה בן דוד... שיהיה, איך חבר אומר? כל עוד הכל חוקי(אבל מושך עין) מה אתה בלחץ.

פורסם
הטרדות, קח בחשבון.

לא נעים לשלוח עליך 2 ניידות ברמת השרון ולקרוא במגפון "טויוטה, תעצור בצד" כאילו אתה מינימום מחבל.

לא בושה להגיד שהם חושבים שאתה בן דוד... שיהיה, איך חבר אומר? כל עוד הכל חוקי(אבל מושך עין) מה אתה בלחץ.

לא בלחץ, אני בלחץ על הפילטר אוויר שמעתי הורס תמנוע, אבל בבדיקה בודקים גם את החלונות השחורים והשיפורים שהזכרתי?

פורסם

עוד פעם, פחות מבין לגבי הפילטר.

מדבר עיתך על דברים קוסמטיים, אסור להשחיר חלונות קדמיים. חלון אחורי שחור גם מושך עיניים ויש מקומות שלא יעבירו אותך טסט על זה, אבל מבחינת שוטרים אין לך בעיה. מבחינת שוטרים לגבי חלונות קדמיים-כן. זה דו"ח וקילוף במקום, אמנם אני רואה מלא אנשים אבל סביר להניח שהם פחות נתפסים על זה...

פורסם

אני אישית חושב שהבעיות שיהיו לך בטסט או במפגש עם שוטר יהיו חלונות קדמיים וקסנון.

כל עוד מידת הגאנט מופיעה ברשיון אין בעיה , לגבי הפילטר זה מושך תשומת לב שמרימים מכסה מנוע אבל בגדול זה עדיין פילטר אויר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...