Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי סיוויק 2004 אוטומט. יש לי ג'נט ברזל עם michelin energy saver plus מידה 185/70/14 תוצרת אנגליה.

יש לי מספר שאלות:

1. הצמיגים בני שנתיים בדיוק....אני התקנתי את ארבעתם לפני שנה וחצי ועשיתי איתם 50,000 ק"מ....אני לא משתולל עם האוטו בפניות אך רוב הנסיעות שלי הן בכביש מהיר במהירות של 130-140 קמ"ש. השאלה היא אם מישהו מניסיון יודע כמה זמן בדרך כלל מחזיקים צמיגים כאלה והאם האינדיקציה היחידה כדי לדעת אם צריך להחליף היא סדקים בדופן ועומק חריץ?

2.אני שוקל להחליף את הג'נט מברזל למגנזיום עם צמיגים ביחד(מישלין) במידה 195/60/15 הג'נט כמובן יהיה סיני. יש לי ספר רכב והמידה הזו מופיעה בו לכן כנראה זה חוקי. ההחלפה היא לצורך מראה יותר טוב של הרכב וגם מהשיקול שלדעתי בקרוב כבר לא יהיו צמיגים טובים במידה זו אלא יעברו לייצור במדינות עולם שלישי כמו שקרה לקוטר 13. השאלה היא עד כמה זה ישפיע על ביצועי הרכב וצריכת הדלק...כי אני מרגיש כל שינוי קטן ברכב.

תודה מראש.

פורסם

עשיתי בדיוק את ההחלפה הזאת ברכב הקודם (סיוויק 06') ולא זכור לי שזה השפיע על צריכת הדלק.

מומלץ.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

• תוכן חדש...