Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בד"כ בנאדם מאוד מנומס, לא נדחף לתורים לא מקלל וכד'... גם על הכביש, אני משתדל מאוד לכבד את מי שנוסע איתי על הכביש ולא מתרגז או מקלל עם חותכים אותי וכו'... (פשוט כי זה חסר טעם)

האופי הזה, קצת פחות טוב לנהיגה ארץ-ישראלית... אבל עם הזמן למדתי להתאים את הנהיגה שלי לארץ.

בסה"כ אני לא חושב שהתרבות נהיגה כאן כל כך גרועה כמו שמציגים אותה, אבל אני נתקל בתופעה מאוד מעצבנת. אני רוצה לעבור נתיב כי אני מתכנן לפנות בעוד כ- X מטרים ולפעמים, אני ממש צריך להאיץ ולהדחף בכוח אחרת פשוט לא נותנים לי להכנס ורואים שאני בא להכנס מתחילים להאיץ בכוונה. (אני תמיד מאותת לפני שאני עובר נתיב.)

לא פעם, פספסתי כבר פניות בגלל השטות הזו ואני מנסה לתכנן את הנסיעה כמה שיותר לפי הפניות העתידיות. (זה התכנון, בפועל זה לא תמיד מצליח)

אלא אם כן אני משייט כבר מאוד מהר, בד"כ שאני רואה מישהו שרוצה להכנס אני מאט ומאפשר לו... (אני לא דורש מאחרים לעשות משהו שאני לא עושה בעצמי)

אני שקלתי כבר לקנות מגה-פון ולהתחיל לצעוק.

איך אתם מתמודדים עם התופעה הזו, פשוט נדחפים? היו תקופות שזה כבר היה בלתי נסבל... היחס הזה, כאילו אתה היחיד שנוסע על הכביש ולא סופר אף אחד ממטר.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

כמו שרשמת, במקרה שאני רוצה נניח לפנות שמאלה ואני בנתיב הימני, אני אעבור לשמאלי הרבה לפני הפניה בדיוק כי אני יודע שבהמשך לא יתנו לי להשתלב...כמובן שאני מתאים את עצמי לתנאי הנהיגה, אם עברתי לשמאלי אני אסע בקצב מהיר ולא אזחל שם עד הפניה, רק בגלל שאני מכבד נהגים אחרים(למרות שברוב המקרים לא מכבדים אותי)

פורסם

עם השנים המצב רק מחמיר. גם אני תמיד מאותת ומשתדל להיות מנומס. לא תמיד מצליח להשאר מנומס.. אם מישהו נדחף בלי איתות ואני לבד ברכב, רוב הסיכויים שלא יתן לו להכנס לפני, אף כי ידוע לי שזה חסר טעם

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מכיוון שאני דווקא כן חושב שתרבות (הנהיגה) פה מזעזעת, אני כן רוצה להגיד שבהקשר הפרטני הזה, אני נתקל בבעיות רק במקומות מאוד ספציפיים, בהם אנשים נוטים להדחף ולא במעבר נתיבים באופן כללי.

אני חושב שמה שקורה לפעמים זה שנהגים הססניים מאותתים שהם רוצים לעבור נתיב, אבל הם מהססים וגורמים לנהג בנתיב ליד להאיץ, כדי לברוח ולמנוע תאונה אפשרית.

אני לעולם לא מאיץ כדי למנוע ממישהו להשתלב בקטע של דווקא. אני כן יכול להאיץ, אם אני רואה שהנג הוא הססן כזה, שגם הולך להאט אותי (אלא אם אני יכול לעשות איתו הצרחה)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתמול רכב שנדחף לפקק פשוט פנה איתי ימינה (בפנייה של נתיב אחד), מיד לאחר הפנייה הייתי חייב להיכנס לנתיב השמאלי והוא פשוט חסם אותי ונכנס במקומי לנתיב פנייה שמאלה ואני נשארתי חוסם נתיב שממשיך ישר וקיבלתי ימבה ברכות מאחוריי שכמובן הפכו למבטים עצבניים לאחר שהרכבים עברו לידי. במבט לאחור אולי היה עדיף שהייתי מוותר וממשיך ישר ופונה שמאלה בפנייה הבאה :-P

מה שכן זה מרתיח אותי שאני צריך לעשות שינוי במסלול שלי בעיר שאני לא מכיר בגלל פוץ

• תוכן חדש...