Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטוח שזה באמת הזיוף, עד שראיתי את השם, זה שכן שלי לשעבר, נא לא להטריל אותו הוא בחור טוב

עריכה:

אם כבר פורסם כאן, נעזור לו למכור :)

קוראים לו אנדרס, הוא מדבר קצת עברית, הרכב באמת שמור, הוא היה כל יום מחפש את החנייה הכי טובה כדי שלא ידפקו לו אותו למרות שזה כלל יותר הליכה, מומלץ בחום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אז מצטער אם הייתי שלא לצורך... פשוט אנחנו חיים במדינה כל כך מושחתת עד כדי כך שהחושים הופכים מחודדים מכל דבר, על מנת למנוע נפילה בפח - בכל תחום, בוודאי בכל הקשור לקניית רכב.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
אז מצטער אם הטעיתי שלא לצורך... פשוט אנחנו חיים במדינה כל כך מושחתת עד כדי כך שהחושים הופכים מחודדים מכל דבר, על מנת למנוע נפילה בפח - בכל תחום, בוודאי בכל הקשור לקניית רכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הכל בסדר ידידי, גם אני הייתי חושב שזה הוא אילולא הייתי מכיר את בעל הרכב :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...