Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה באינסטגרם כמעט כל יום סרטונים שמוקלטים תוך כדי נסיעה,

( יש כמה שכבר חסמו אותי כי אני כותב להם שזה מסוכן ומטופש )

אין לי בעיה שיהרגו את עצמם אבל שלא יהרגו אחרים ,

אני חושב שהמשטרה צריכה להוריד סרטונים מהאינסטגרם והרשתות החברתיות ולתת דוחות לפי הסרטים האלה

https://www.facebook.com/Or.Hanukayev.Original/posts/402835630086804

פורסם

בסרטון הספציפי הנ"ל מי שיושב ליד הנהג הוא המצלם.

האם יש חוק/תקנה שאוסר לעשות כזה דבר?

בכל מקרה גם אם אין. להוריד את העיניים מהכביש לכל כך הרבה זמן ועוד לרקוד תוך כדי. מה עוד אפשר לצפות שיקרה?

פורסם

+ ישבו בלי חגורות בטיחות

זה לא צולם בארץ בכלל זה ערוך בהתחלה עם שיר ישראלי בכוונה, לפחות לפי מה שהבנתי.

כמובן שהמסר כאן הוא העיקר ומכמות התגובות והשיתופים אולי עוד יחלחל למישהו.

פורסם

הבעיה כאן אינה הצילום.

הבעיה כאן היא טימטום.

נהיגה בחוסר תשומת לב, רק יד אחת על ההגה, אי חגירת חגורות בטיחות והשד יודע איזה עבירות תנועה, הרי הכביש לא מצולם.

ד"א - הסרטונים המופיעים בשרשור הייעודי בפורום מצולמים ברציפות באמצעות מצלמה המותקנת בחלון, ללא מגע יד אדם. העריכה אם מתבצעת, נעשית בבית, מול המחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש משהו בסגנון נגד אלה שמניחים רגליים על דשבורד? צריך לפרסם כמה צילומי רנטגן מה קורה לנוסע בעת תאונה. נראה אותו סגנון וחוסר מודעות.

פורסם

יש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...