Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת אאודי Q5 החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בקרת שיוט אדפטיבית בוואלה מטעים, האמת שציפיתי ליותר ברמת הבטיחות וחבל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ייתכן מאוד שיש בוואלה טעות כי מחיפוש במקומות אחרים באמת לא מצאתי לזה אזכור.

אם באמת אין זה חבל מאוד, לא מבין למה הרבה יבואני רכב (מאזדה, סקודה ועוד) מוציאים את המערכת הזו מהרכבים החדשים שבאים לכאן השנה - הלקוחות היו מעדיפים אותה לפני הרבה דברים אחרים שיש ברכבים

פורסם

בכתבה כאן במגזין היתה התייחסות לנושא "היא כוללת מערך בטיחות אקטיבי מקיף למדי שכולל ניטור שטחים מתים ובלימת חירום אוטונומית כאשר ברבעון השלישי יצטרפו גם סייען פקקים ותיקון סטיה מנתיב הנסיעה". נראה שאין בקרת שיוט אדפטיבית מלאה.

לא מובן לי איך יבואן בוחר להשיק מכונית ב-300 אלף שקל ויותר ללא המערכת הזו.

בעיני זה הופך את הרכב ללא רלוונטי לחלוטין - אני משוכנע שבפרספקטיבה היסטורית הוא ייתפס כרכב פחות ראוי מהקיה נירו.

מוזר לי מאוד שיהיה מי שיבחר בו על פני הלקסוס או הוולוו הצפויה להגיע עוד השנה.

פורסם

מסכים מאוד זה כמו שרכב ב150K יגיע היום ללא בקרת שיוט בכלל. כמה הערות ושאלות

1 זה רכב שנמצא יותר בכיוון של ה400 מאשר ה300 (יחד עם חבילת האבזור שרוב האנשים ייקחו)

2 מה זה בדיוק סייען פקקים? זה לא רכיב בתוך בקרת שיוט אדפטיבית?

3 קראתי את הכתבה בחדשות עוד לפני שהעלו כאן לפורום את הסקירה המלאה אחרי שראיתי הבנתי שמישהוא פה טועה

פורסם

אתם קצת מגזימים.

אני מסכים שזה מאכזב ואולי גם לא ראוי, אבל בחייכם, יהפוך את הרכב ללא ראוי בפרספקטיבה היסטורית? קצת פרפורציות...

סה״כ אביזר נחמד אבל בטח לא משהו שלא ניתן לחיות בלעדיו.

פורסם
מחכה לסוף החודש אני מקבל את הרכב לשישי שבת, מאד מקווה שהמנוע לא קטן על הרכב, אני מאד מעוניין בתווך המחיר שלו אין רכב עם תמורה טובה יותר.

עוד לא נהגת ברכב וכבר החלטת שאין תמורה יותר טובה? זה בטח לא מהביקורות כי הן לא בדיוק חיוביות.

הסגמנט הזה הולך להיות חם השנה עם הXC60 החדשה, X3, סטלביו ועוד.

אם אתה לא ממהר הייתי מציע לך להמתין קצת...

פורסם
אתם קצת מגזימים.

אני מסכים שזה מאכזב ואולי גם לא ראוי, אבל בחייכם, יהפוך את הרכב ללא ראוי בפרספקטיבה היסטורית? קצת פרפורציות...

סה״כ אביזר נחמד אבל בטח לא משהו שלא ניתן לחיות בלעדיו.

כשאתה כותב את זה ככה - זה יצא יותר פומפוזי ממה שהתכוונתי. בפרספקטיבה היסטורית = במבט לאחור. כמו שאני לא מבין איך הוצאתי את הכסף שלי על סמארטפון של נוקיה עם כפתורים וסימביאן אחרי שכבר יצאו האיחפון והגלקסי - כך גם ירגיש רוכש הרכב הזה. מדובר במהפכה לא פחות גדולה. כשרוב הנוהגים ברכב חדש יהיו פטורים מהלחץ והאנרגיות השליליות בפקקים. רוכש הרכב הזה יהיה עדיין עסוק בהאם יש עוד טיפה מקום בנתיב שלידו.

פורסם
עוד לא נהגת ברכב וכבר החלטת שאין תמורה יותר טובה? זה בטח לא מהביקורות כי הן לא בדיוק חיוביות.

הסגמנט הזה הולך להיות חם השנה עם הXC60 החדשה, X3, סטלביו ועוד.

אם אתה לא ממהר הייתי מציע לך להמתין קצת...

ידידי שאני מתכוון שאין תמורה טובה יותר אני יודע מה אני אומר, הרכבים שציינת לא נכנסים לאותה קטגורייה בכלל, הrx הוא בקטגורייה מעל, לכן בטווח המחיר שלו אין רכב עם תמורה טובה יותר בקטגורייה נכון להיום, הרכבים שאתה ציינת מעולים אבל המתחרה הישירה שלהם היא ה nx.

פורסם

סליחה, ואתה צודק לחלוטין, אכן התכוונת לRX, כשאני חשבתי שאתה מדבר על NX כי אוטומאטית חשבתי שאתה מדבר על המתחרה של הQ5 :)

פורסם

זה בסדר, עכשיו אתה מבין כמה המחיר של ה rx מפתה ואם המנוע לא יהיה עצל מידי לא רואה איך אפשר להעדיף משהו אחר בטווח המחיר הזה של עד 400 k.

• תוכן חדש...