Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת אאודי Q5 החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאתמול פגשנו את קיה פיקנטו החדשה, היום בבוקר אנחנו עם צ'מפיון מוטורס מברכים את אאודי Q5 לרגל הגעתו לארץ הקודש. אני אלך לישון עכשיו לפני שישפכו לי עוד שטויות מהמקלדת, ואתם בינתיים תכתבו מה אתם רוצים לדעת על ה-Q5 החדש.

כל הפרטים בכתבה המלאה.

A1612354_small.jpgA1612358_small.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

יש אופנה חדשה של מסך מעל הדשבורד, אני תוהה אם זה לא מסתיר את שדה הראיה, ואם לא עדיף לשים את המסך היכן שממוקמים פתחי המיזוג.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

האם יש תכנון להביא גם את ה- SQ5 ואף את ה-RSQ5 (לכשתוצג)?

ואם באאודי עסקינן, לאור עליית S4 ראשונה על הכביש ב2017 - האם יש תכנון לייבא אותה באופן סדיר?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

המסך לא מסתיר את השדה הראיה והאמת היא שהמצב הפוך, מסכים שנמצאים מעל הדשבורד דורשים פחות תזוזה של העיניים ומרגישים יותר "טבעי" מאשר מסכים מוטמעים.

לגבי ה-SQ5, גם הוא מושק היום לצד ה-Q5 הרגילה. מחירים, גרסאות ואבזור בקרוב.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

וכמיטב המסורת של אודי ישראל...300K על הכביש מחיר סגירה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בפנים נראית מעולה, בחוץ פיהוק גדול.

כשהוצגה בפריז בקושי שמתי לב אליה מרוב שהיא אנמית, ותכלס הדגם הקודם היה נראה יותר טוב.

הXC60 החדשה נראית משמעותית טוב יותר.

פורסם

אני מבין שבאודי לא שמעו על בקרת שיוט אדפטיבית ולא על בקרת סטייה מנטיב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אין אדפטיבית

פורסם

נראה רכב מעניין, אני מחפש להחליף עכשיו את הרכב הנוכחי שלי לרכב פנאי והוא נראה בהחלט כאופציה לא רעה אבל מנגד יש את ה rx 200 שאני לא רואה סיבה שלא להעדיף אותו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
נראה רכב מעניין, אני מחפש להחליף עכשיו את הרכב הנוכחי שלי לרכב פנאי והוא נראה בהחלט כאופציה לא רעה אבל מנגד יש את ה rx 200 שאני לא רואה סיבה שלא להעדיף אותו.

RX200עכשיו בשבוע מכירות במחיר מעולה.

פורסם

מחכה לסוף החודש אני מקבל את הרכב לשישי שבת, מאד מקווה שהמנוע לא קטן על הרכב, אני מאד מעוניין בתווך המחיר שלו אין רכב עם תמורה טובה יותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...