Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי את הקישור הבא שסוקר את הדגם החדש של גולף 7 (לאחר מתיחת פנים).

הבנתי שצ'מפיון מתכוונים להביא אותו כבר בחודשים הקרובים, אולי כבר בחודש הבא.

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2017-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%E2%80%93-%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D

מפורטים בו המון תוספות אבזור, במיוחד שקשורות לבטיחות. אותי הצליחו להרשים ביחס לשוק, בטח ביחס לגולף הנוכחית!

השאלה היא מה מכל זה גם יגיע לארץ? ולאלו רמות אבזור או חבילות אבזור אופציונליות?

מניסיון של הלאון ה"מתוחה" שנכנסה זה עתה, כנראה שאין סיבה להיות כל כך אופטימיים.

את הכל סירסו. :-(

אולי בגולף שפונה לקהל קצת יותר "סולידי" המצב ישתפר?

להלן הרשימה:

* לד מלא (במקום הקסנון היקר שהיה אופציונלי רק בדגמים הספורטיביים)

* מסך 9.2 אינצ' ללא כפתורי מגע + אופציה ללוח מחוונים וירטואלי 12.3. (כי גם זה בטיחות!)

* בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל.

* מערכת סיוע לשמירה על נתיב הנסיעה.

* מערכת התראה על עצמים באזורים מתים ותנועה חוצה מאחור.

* מערכת נהיגה אוטונומית לנסיעה בפקקי תנועה (עד 60 ק"מ, שליטה על היגוי, בלימה ותאוצה)

* מערכת חניה אוטונומית (Park Assist 3.0).

לגבי ה"מערכת חניה אוטונומית", עד כמה שהבנתי, היא אמורה לכלול גם מצלמת רוורס מובנית.

יש עוד גימיקים נחמדים שקצת פחות קשורים לבטיחות, כגון טעינה אלחוטית, ואנימציה של האורות מאחור

בסגנון קזינו בווגאס, אבל בשבילם לא הייתי פותח פוסט... ;-)

על חידושים במנוע (1.5 TSI) - אתן את הכבוד למי שפתח / יפתח שרשור בנושא.

מעדיף להתמקד כרגע בבטיחות. (ראו גם פוסטים קודמים שלי בנושא)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

תראה מה הגיע באאודי A3 כסמן עליון, מה הגיע בלאון ובאוקטביה כסמן תחתון והגולף תהיה באמצע מבחינת אבזור.

המנוע 1.5 חדש.

פורסם

בסקודה אוקטביה צמפיון השאירו חלק מציוד הבטיחות האקטיבי ( לא כמו באיוניק, אבל יותר מבליאון שאין בה כלום) אז לכן יש סיכויי שבגולף הסולדית תגיע גם עם איבזור בטיחות. לדעתי התחרות תחייב אותם להשקיע בצרכן הישראלי

פורסם
תראה מה הגיע באאודי A3 כסמן עליון, מה הגיע בלאון ובאוקטביה כסמן תחתון והגולף תהיה באמצע מבחינת אבזור.

המנוע 1.5 חדש.

ביקרתי להנאתי באאודי לפני שבוע (סתם בשביל להנות קצת מהריחות באולם...)

גם בדגם הכי יקר של A3 לא נכלל כלום. ניתן להוסיף "חבילת בטיחות" ב.. 30K :?

זה עונה על השאלה שלי? אם כן, אז עצוב מאד.

פורסם

חנייה אוטומטית זה גימיק אתה מתלהב ממנו רק בקנייה. יש להורים שלי כזה בסקודה, השתמשנו בו אולי 5 פעמים.

אבל יאמר לזכות המערכת שהיא חונה את הרכב מעולה

פורסם (נערך)
חנייה אוטומטית זה גימיק אתה מתלהב ממנו רק בקנייה. יש להורים שלי כזה בסקודה, השתמשנו בו אולי 5 פעמים.

אבל יאמר לזכות המערכת שהיא חונה את הרכב מעולה

זרמתי איתך... אז חנייה אוטומטית בשביל לחסוך קצת תמרוני חנייה ושפשופי פגוש - גימיק. מסכים!

אבל בוא בתור התחלה נדרוש מצלמת רוורס כסטנדרט למען הילד בן 3 שעוד רגע מתחת לגלגלים?

ואם אפשר לחסוך אחוזי נכות לכל החיים מההולך רגל שקפץ לכביש, ולא תמיד האינסטינקט

של הנהג היה מהיר מספיק - זה גם גימיק?

ואתה יודע מה הכי מטריף אותי? שהיבואנים מזבלים את השכל בכמה ה"פנסי הלוגן שלהם מעניקים שדה ראייה טוב" (ראה דוגמא למטה)

כל נהג שנסע בגשם בלילה באחד מכבישי הגליל החשוכים והמפותלים עם קסנון או לד לראשונה בחייו,

מתחיל לקלוט עד כמה הוא היה "עיוור" עד היום עם הלוגן, על סף ההתאבדות!

לא חשוב עד כמה "המרווחים הצרים סביב הפנסים הראשיים ממחישים את איכות היצור נטולת הפשרות"

halogen_golf.jpg

אבל "אמרת גולף - אמרת שלמות" אז בוא ניתן להם צ'אנס, עוד מעט השקה... :wink:

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

הכי חשוב - בפקקים או כשחם לקחת את הרכב הצרפתי במקום. גולף הוא רכב אספנות שצריך לשמור עליו!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה? עדיף סובארו. לא מתקלקלת ולא רואה מוסך

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
הפנסי הלוגן צריכים לצאת מכלל שימוש, אחד הדברים שהכי שינו לי את חווית הנהיגה בלילה זה פנסי קסנון.

תנסה LED, ותעדכן איך זה אחרי קסנון.

אצלי באבארת' יש קסנון, אצל אימי ב-FR יש LED - ההבדל הוא של שמיים וארץ - בגוון, בעוצמה ובטווח ההארה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...