Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני אוהב מאוד את תחום האודיו של הרכב וביצעתי לאחרונה איטום רציני של רצפת תא מטען ובנוסף בידוד מאסיבי של הדלתות הקדמיות ( כולל דיפונים ) לצורך האקוסטיקה ברכב ולמנוע רזוננס מהמערכת.

חשבתי על כך לאחרונה אם במידה ואמכור את הרכב האם זה משהו שיתריע אנשים לקנות רכב שכזה או שמא יעודד לרכוש רכב שעבר איטום בחומרים טובים והמון אהבה והותקן ע"י מתקין מהטובים בארץ.

מרגישים מעט את המשקל של האוטו בביצועים עקב הבידוד ולצורך העניין הדלתות הקדמיות מאסיביות מאוד גם מבחינת משקל

מה דעתכם? מרתיע/מעודד? בהנחה שאתם לא מכירים את הבעלים של הרכב.

חשוב לציין שהאוטו נקי לחלוטין מתאונות ופיקס מבחינה מכאנית

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אני הייתי מאוד שמח לקנות רכב שעבר איטום כזה אבל אני מניח שרוב האנשים, ההדיוט הממוצע, לא ממש ידע במה מדובר ובגלל שזה לא משפיע על התנהגות או המראה של הרכב זה גם לא ישפיע על הנכונות של אנשים לרכוש/לא לרכוש את הרכב.

פורסם

מה תוספת המשקל של חומרי האיטום?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בהערכה גסה, בין 20 אל 30 קילו.

שאר המערכת שאלו המגברים הפלטת מגברים והסאב לא יהיה כלולים מכיוון שאלו אלפי שקלים שלא כלולים בעסקה, מדובר נטו האוטו.

אני לא מתכנן למכור פשוט מסקרן אותי מה אנשים חושבים

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

אני בשמחה הייתי מוכן לשלם תוספת על רכב כזה,

אבל עד שלא מנסים בפועל, אי אפשר לדעת עד כמה זה משפיע, ופה בדיוק הבעיה של מישהו שרואה את המודעה ביד 2.

פורסם

אני חושב שהשארתי רושם מוטעה לגבי הביצועים, האוטו הוא סיאט לאון2014 מנוע 1.2 ידני. אני אישית מרגיש הבדל מינורי ואני נהג יחיד באוטו בגלל זה רשמתי שמרגישים מעט על האוטו מבחינת ביצועים, זה לא משהו שמורגש משמעותית.

במידה ותשימו את האוטו שלי ליד אחד ללא איטום לא מאמין שירגישו הרבה בהבדל

פורסם

מרגישים מעט את המשקל של האוטו בביצועים עקב הבידוד ולצורך העניין הדלתות הקדמיות מאסיביות מאוד גם מבחינת משקל

הדלתות אולי מרגישות כבדות, אבל הסיכוי שמרגישים הבדל של 30 ק"ג באוטו ביצועים הוא מה זה זניח...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני הייתי קונה. אבל אני לא דוגמה.

סתם מתוך סקרנות , מה סדר גודל של פרוייקט כזה ?

זה אלפים בודדים או 5 ספרות ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני אישית בוודאי הייתי שמח לקנות רכב כזה, ולדעתי גם הקונה הממוצע, לכשתסביר לו/לה שהרכב הרבה יותר שקט מבפנים בזכות האיטום, ישמח לקנות.

ובנוסף, זה גם מראה על בעלים אכפתי, שבסבירות גבוהה דאג גם לצד המכני מה שעוד יותר מחזק את הרצון לקנות, גם לקונה הממוצע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם לא עשו נזק למכונית בדרך אז כן, בטח.

אני בעצמי עשיתי בידוד לרכב. והרכב הרבה יותר כיפי ושקט עכשיו.

להערכתי, אני הוספתי משהו כמו 3- 5 קילו לרכב... לדעתי, זה הופך את האקזמפלר שלי להרבה יותר נעים ושווה. ברכב כמו שלי זה מייד יורגש (עם בידוד ובלי בידוד) מניח שאחרי נסיעה קצרה למי שזה יהיה מספיק חשוב, בהנחה והמצב המכאני תקין אז הוא לא יחשוב פעמיים ויבחר באקזמפלר היותר שקט.

פורסם

רכב אטום לרעשים, יש דבר טוב מזה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני גם הייתי שמח לרכוש רכב כזה,לא רואה סיבה למה שירתיע מישהו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ראיתי הונדה ג'אז ידנית שנעשה בה פרוייקט כזה ואהבתי. הרגשתי הבדל ברעש מול ג'אז אחרת ללא.

לא קניתי אותה לבסוף אבל זה בהחלט היה בצד הפלוס

פורסם
רכב אטום לרעשים, יש דבר טוב מזה?

ברכבי פאר רמת בידוד רעש פשוט רמה אחרת לחלוטין. כולל רכבים עם חלונות כפולים.

אני גם הייתי שמח לרכוש רכב כזה,לא רואה סיבה למה שירתיע מישהו.

אני רואה סיבה למה לא.פתחו פאנלים ועשו התקנה מקומית. כמה זה איכותי? תלוי ממתקין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...