Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפריוס רכב נהדר, תתחדשו.

הייתה לי כזו תקופה ולדעתי זה רכב A-B בין הטובים שיש.

במחיר כזה יכולת לקנות אחת פרטית עם חצי מכמות הק"מ אבל אז לא הייתה לך אחריות

של טויוטה סלקט, שיקול שלך מה עדיף. בחרת באחריות וזה בסדר.

אמא שלך עוד תתאהב בפריוס :)

בוודאי.בדיעבד,לא הייתי קונה את הרכב הזה..מילא ,אני.אבל אם היא ,שנוסעת כמו זקנה בת תשעים אומרת שחסר לרכב הזה כוח ,אז המצב עגום..

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

כנראה שכתבת רכב היא כבר לא תהיה...

הפריוס, במיוחד במצב POWER, כמה רמות מעל סיריון.

פשוט ברגע שאתה נוהג על קרטון אתה בטוח שאתה נוסע מהר יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הפריוס רכב נהדר, תתחדשו.

היא לא היחידה שטוענת שהרכב הזה עגלה עד כדי כך שזה מבטל את שאר התכונות הטובות שלו...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
הפריוס רכב נהדר, תתחדשו.

היא לא היחידה שטוענת שהרכב הזה עגלה עד כדי כך שזה מבטל את שאר התכונות הטובות שלו...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)

זה שהיא ועוד כמה "שפיצים" טוענים, לא הופך את זה לנכון.

במצב ECO תגובת הדוושה אנמית, מסכים. חוץ מזה האוטו יותר חזק ומהיר מרוב המשפחתיות בכל מצב,

ואפילו מהמשפחתיות הגדולות (מנוע 2 ליטר עם 150+ כ"ס) עד איזור 80-90 קמ"ש דוגמת אקורד/מזדה 6 מאותה שנת ייצור.

להתווכח עם עובדות זה קצת בעייתי :wink:

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדשו.

היתה לי פריוס לאיזה שבוע ומאוד התרשמתי מהרכב, גם מהכח שלו (בטח במצב Power). הרכב לא הרגיש לי חלש בשום מצב.

לא מבין את מי שכתב שהרכב מרגיש מאוד חלש.

אגב, ביום יום אני נוהג על פורד אסמקס 240 כ"ס כך שההשוואה שלי היא לא לאיזו גרוטאה.

פורסם

יש לו גם את הקטע הזה, שכמו במכוניות יותר גדולות, לא ממש מרגישים את המהירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה פאקינג פריוס מה נסגר איתכם? מישהו משתמש ברכב הזה למרוצי דראג? קצת פרופורציה. הייעוד שלו הוא חסכון, וזה מה שהוא יודע לעשות הכי טוב.

פורסם

הערות:

במצב power הפריוס נותנת קרב ל 190 כ"ס / 30 קג"מ שלי.

כסא הנהג נוקשה מדיי ותנוחת הנהיגה הגבוהה סובל מהגה רחוק מדיי.

שקטה מאוד בעיר ומעט נוקשה (אבל מצויינת על במפים). מחוץ לעיר יותר מדיי רעש כביש ורוח.

פורסם

190 במצב power? מאיפה הנתון? אני חשבתי מינימום 250 לפי עד כמה רחוק נשארה gti מאחור.

דווקא לפי רשמים שלי לא נוקשה, אלא רכה למדי, לפי טעם אמריקאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי נהגת על דגם אמריקאי?

כי רך זה לא, המתלים בקורולה רכים יותר.

תנוחת הישיבה אכן גבוהה, ועם האף הקצר מזכירה מיניוואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהגתי על הרכב הסטנדרטי שמשווק בארץ ונקנה אצל היבואן הרשמי. המתלים להתרשמות שלי היו רכים בנסיעה בעיר, עד כדי כך שהיה הרבה בודי רול בסיבובים לא חדים. הרכב הגיב בצורה מאוד מתונה ורכה לבורות וגלים בכביש. שיכוך בעיר היה טוב.

מחוץ לעיר, הרכב העביר את כל הגלים הקטנים בכביש לתא הנוסעים (וגם לא היה שקט בגלל הרעש מגלגלים), המתלים כבר לא ממש הסתתדרו לבלוע את זה. המתלים היו כל כך רכים, אם מתישבים 4 אנשים מבוגרים ברכב, הדוקרנים בכניסה לחניונים כבר מגרדים תחתית והמתלים לא מסוגלים יותר לבלוע שום דבר. הרכות היא על חשבון יכולת בליעה.

זה טעם אמריקאי - לא?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי, גם בגלל בלם יד שהוא בעצם בלם רגל, כמו בGMC מודל 1985 שהייתה למחלקה שלי בצבא, טויוטה מלכתחילה כיוונו את הדגם לשוק האמריקאי, לכן כל הדברים האלה.

או שבפריוס שנסעת בה, היו בולמים גמורים.

פורסם (נערך)

ודים,

תתחדשו.

לא אכנס לעניין המחיר ונוחות המושב, זה עניין אישי, אבל ארשה לעצמי קצת ביקורת עניינית.

טענת שרכבים אירופיים זה זבל, אבל לפני זה רשמת שהפוקוס הייתה מצוינת, ואחרי זה הבאת את הונדה היפנית כרכב מלא בעיות...

בקשר לבלם הרגל, ברכבים שמיועדים בראש ובראשונה לשוק האמריקאי מופעל בעזרת הרגל, כך גם בקיה נירו. למרות שלדעתי בלם רגל ברכב קטן ולא אמריקאי, זה דבר די מצחיק.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ואדים דבר ראשון תתחדשו סעו בדרכים טובות ותהנו מהרכב.

ברגע שיש דרישות שלא ניתן "להתמקח" עליהן, זה כבר לא עניין של VFM שכל האנשים בפורום כ"כ אוהבים לשפוט לפיו. יש דרישות, יש אופציות אפשריות, ויש את מה שבוחרים.

עשית עסקה טובה לפי דעתי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...